outfit
 Scarf - Pieces
Fur jacket - H&M
Top - Gina Tricot
Jeans - Dr. Denim
Shoes - UGG Australia
Bag - Guess
outfit2
Tämä haalean vaaleanpunaisen sävyinen turkistakki on ollut kovassa käytössä siitä asti kun sain sen kotiutettua ja vasta nyt sain siitä asukuvat julkaistua.
Epäröin aluksi koko turkista, sillä se on todella pitkä ja isohko vaatekappale, kuten varmaan huomaatte. Omistan kyllä tekoturkistakkeja ja -liivejä ison pinon, mutta tämä yksilö on ensimmäinen joka yltää melkein polviin asti. Oon niin lyhyt, että suurehkolta takki tosiaan näyttää mun yllä vaikka onkin kokoa XS. Tänä syksynä turkistakit saavat kuitenkin yltää polviin saakka, joten sanoin itselleni että antaa mennä. Rakastan myös tuota hempeää ja pastellista sävyä sekä turkin pitkää karvaa.
outfit4
Asun väritys on mielestäni älyttömän suloinen. Harmaa ja hailakka vaaleanunainen sopii upeasti yhteen. Takkia on kiva yhdistellä myös räväkkään punaiseen.
details
 Watch - Michael Kors
Kultaiset korut tuovat lämpöä muuten niin kylmän sävyiseen asukokonaisuuteen.
ugg
details2
 Rings - Ur&Penn, from my mom
Midi ring - Gina Tricot
Huomasin, että pikku pakkanen tuo kivan värin kuviin. Ehkei tuo talvi nyt niin paha juttu ole? Pieni pakkanen tekee myös luonnosta kauniimman! Nyt vain odottelemaan sitä pysyvää lumipeitettä, parit lumet (voiko noin sanoa?) ovatkin jo sulaneet pois ja nyt on taas niin rumaa ja loskaista..
outfit3
 
Mitä mieltä olette tästä mun suosikki takista, entäpä kokonaisuudesta?

~ Kata - Style for Style ~

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto