outfit
 
Sunglasses - Guess
Chiffon trench - Primark
Top - H&M
Jeans - Stradivarius
Bag - Michael Kors
Shoes - Vans

outfit4
outfit2
 
Vähän oli kyllä totuttelemista tähän kokonaisuuteen, sillä mulle tulee tästä lookista ihan väistämättä mieleen joku sairaanhoitaja tai jotain, hah. Tämä johtunee valkoisista farkuista ja pitkästä shifonki trenssistä. En kuitenkaan halua antaa sen tunteen haitata, sillä itseni mielestä valkoinen look on aina ihanan raikas - tietysti tumma kukkatoppi, musta laukku ja kukka Vanssit antavat kontrastia asuun. Käärityt lahkeet ja hihat myös tasapainottaa, antaa ihon vilkkua!
 
 
details

Watch - Michael Kors

Ylläni oleva shifonki trenssi on tämän hetken suosikkini ja tämä onkin näkynyt nyt ihan laittoman monessa asupostauksessa. Ehdottomasti kesän suosikki päällystakkini, ei liian kuuma eikä liian kylmä tällaisilla +15 ilmoilla mitä täällä Kuopiossa on paljon nyt ollut.

finnishblogger1
finnishblogger
 
Muistattehan muuten käydä heittämässä edelliseen postaukseeni kysymyksiä, yksikin kysymys riittää! Tulossa on siis kysymyspostaus ja ilman teitä se postaus ei onnistu! Teillä on nyt hyvä tilaisuus kysyä ihan mitä vain, tietty rajansa kaikella. Kiitos teille jotka jo kysymyksiä olette heittäneet ♥

Postaukseen pääset tästä!
 
outfit3

Mitä mieltä olette tästä lookista?
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto