outfitt
 
Dress - BikBok
Bandeau - Gina Tricot
High heels - Bianco
Clutch - Guess
 
outfit10
 
Juhlimme toissa lauantaina äitini 50-vuotissyntymäpäivää. Kuvasaldo ei ole suuri, joten en aio erikseen siitä minkäännäköistä postausta kyhäillä, napsimme siskoni kanssa kuitenkin nopeasti parit kuvat lauantain asustani. Nämä olivat kesän ainoat ''suuremmat'' juhlat, joten ylleni halusin ehdottomasti mekon ja korot!
 
details
 
Rakastan tätä kyseistä highlow mekkoa, sen väristystä sekä kuosia. Tämä korostaa todella hyvin myös rusketusta, jota tänä kesänä ei kyllä ole kertynyt melkeinpä yhtään! Hopeat korut ovat valinta number 1 tämän mekon kanssa.
 
finnishblogger
chihuahua
 
Jostain syystä aina kun tulee kuvailtua oman perheen luona, niin meidän Pepe tulee istumaan ja örmöttämään kuvaan ihan minun viereeni. Se on hassua sillä koira ei yleensä ole kuvauksellinen ja jos siitä yritän ottaa edustavaa kuvaa, niin se juoksee karkuun tai ei kääntyy kamerasta pois päin. Ristiriitainen koira!
 
heels
 
Anyway juhlat sujuivat ihan hyvin ja mahtava oli nähdä sukulaisiakin pitkästä aikaa. Aika harvoin meillä tällaisia on - ja jos on niin itse en pääse paikalle!

Mahtavaa tiistaita jokaiselle! ♥
Mitä mieltä olette tästä sinertävän violetista juhlalookista?
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto