outfitt
 
Hat - H&M
Jacket - Mango
Top - Vero Moda
Maxi skirt - Rome
Shoes - Lacoste
Bag - Guess 
 
outfit1 
 
Viime asupostauksessa näitte kun kokeilin kokomustaa, kiitän jokaista kommentoijaa ja mielipidettä! Lähes jokainen oli sitä mieltä että mulle käy se värikkäämpi pukeutuminen ja oon itse täysin samaa mieltä. Mua ette enää tule näkemään kokomustissa, ellei kyseessä ole juhlat jonne suuntaan pikkumustassa, hah!
 
Viime torstaina tuli pyörähdettyä Varkaudessa Marian ja Jasminan kanssa, tällä kertaa halusin kokeilla mustavalkoista lookia ja tästä mä tykkään. Ei tule olemaan viimeinen mustavalkoinen asu ylläni! Mitä mieltä ootte?
 
finnishblogger2
 
Varkauteen tullessa mun päässäni ei keikkunut hattua. Olen ostoslakossa, mutta lupasin itselleni yhden ostoksen - sitä mitä alunperin etsin niin en löytänyt, toinen must-juttu näin syksyn lähestyessä oli hattu. H&M:lle mennessä rakastuin oitis tähän ja kiikutin sen kassalle. Ja mikä parasta, mulla oli yllä asu johon tämä hattu kävi täydellisesti, myös tytöt sanoivat samaa ♥
 
finnishblogger
guessbag
 
Tänä viikonloppuna mulla on taas vapaaviikonloppu! Kaksi vapaaviikonloppua kuukauden sisällä on melko luksusta, täytyy nauttia sillä nyt ei aikoihin taida kehdata pyytää edes moista. Suunnitelmissa on mökkiviikonloppu ystäväporukalla, sitä on odoteltu koko kesä ja mahtava juttu että se toteutuu. 
 
outfit3
 
Mua harmittaa kun sää oli synkempi mitä odotin, nimittäin halusin kuvia ilman takkia. Lämmintä oli muttei tarpeeksi. Anyway Varkauden menot ja meiningit ajattelin teille jakaa sunnuntaina, joten stay tuned
 
Ainiin! Miten musta tuntuu että kuvani menevät koko ajan vaan huonolaatuisemmiksi! Tosi turhauttava juttu.
 
Mitä mieltä olette hatuista?
Entä mustavalkoisesta lookista?
 
~ Kata ~

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto