outfit
Hat - H&M
Poncho - Vero Moda
Belt - BikBok
Jeans - Dr. Denim
Boots - Kookenkä
Bag - Michael Kors
 
outfit6
 
Tässä ensimmäisessä syysasussa yhdistyy melkeinpä kaikki syksyn suosikkini. Etninen kuvio, poncho/iso huivi, hattu ja ylipolvensaappaat. Tästä puuttuu vain nahkahanskat - jotka ovat muuten ostoslistallani - sekä punahuulet.
 
Kyseinen poncho on uutuus, jonka tilasin tässä hiljattain Vero Modasta. Oon tässä parin vuoden ajan jo tykännyt vyöttää ison villakangashuivin takin tilalle niin syksyisin kuin keväisinkin ja ihan mahtavaa että se onkin tämän syksyn paras asuste. 
 
outfit2
 
Ponchon voi vyöttää kahdella eri tavalla, joko laittaa vyön kokonaan ympäri tai jättää selkäosan liehumaan. Nyt kun säät ovat vielä melko lämpöiset niin jätin tällä kertaa ponchon vähän kevyemmin ylle - käsillä on myös enemmän muuten tilaa liikkua mikä helpottaa paljon. Ehkä sitten koleammilla syyskeleillä teen toisin.
 
finnishblogger1
belt
 
Tuo paksu vyö lähti parisen päivää heräteostoksena matkaan BikBokista, ihan mahtava löytö kun tosiaan pidän tällaisesta lookista ihan älyttömän paljon. Ja yleensä vyötän huivit ohuella lettivyöllä, hauska saada vähän vaihtelua.
 
details
finnishblogger
 
Pitkästä aikaa oon muuten tyytyväinen asukuviin. Viihdyin ihan todella hyvin tässä kokonaisuudessa ja oon huomannut että kuvauspaikkakin vaikuttaa mulla ihan hirvittävän paljon siihen pidänkö kuvista vai en, kuvauspaikka tekee jollain lailla myös asusta paremman.
 
outfit3
smile
outfit4
outfit5
 
Mitä mieltä te olette tästä syksyn parhaimmasta asusteesta?
Entäpä asukokonaisuudesta ja tästä etnisestä ponchosta?
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto