Scarf - H&M
Jacket - H&M
Crop top - Stradivarius
High waisted jeans - Dr. Denim
Boots - Kookenkä
Handbag - Michael Kors
Mä en oo ikinä oikein tuntenut jakkuja omakseni. Omistan parisen kappaletta ihania, hyvin istuvia perus jakkuja, mutta ne ovat jääneet suurimmaksi osaksi kaappiin roikkumaan. Silloin tällöin ne päätyvät päälle. Tajusin tämän jakun käyvän väreiltään sekä tyyliltään niin täydellisesti Michael Korsin laukkuuni, joten pakkohan mun oli kasata asu missä kyseinen jakku ja laukku ovat ♥
Halusin itse asiassa päästä käyttämään vihdoin ja viimein tuota kyseistä H&M:n huivia, oon ostanut huivin aikoja sitten ja pitkään se pyöri hintalappu paikoillaan kaapissa. Jakun kanssa, kaulalla rennosti roikkuen se tuo kivan silauksen ja yksityiskohtaa perus jakkutyyliin. Huivin väri mätsää nätisti korkeavyötäröisiin farkkuihin ja kultaisten kuvioiden vuoksi kultaiset korut olivat ihan must.


Asukokonaisuus on mielestäni ihanan simppeli syysasuksi. Tähän, sekä tämäntyypisiin voisin pukeutua monesti. Ehkä mäkin alkaisin tuntemaan jakut omakseni, ovathan ne melko tyylikkäitäkin!
Ihana että ilmat ovat vielä suhkoht lämpimiä, ettei tarvitse heittää takkia päälle. Tästä aion nauttia vielä kun voin!Mitä mieltä olette asusta? 
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto