outfit
Jacket - H&M
Denim shirt - H&M
Scarf - Pieces
Jeans - Dr. Denim
Shoes - Ugg Austarlia
Bag - Guess
outfit2
Pakkaset olivat viime viikosta aivan järkyttäviä, onneksi tällä viikolla tiistaina asteet putosi siihen nollan ja -5 kieppeille. Talvi alkaa olla siinä vaiheessa että mielessä ei pyöri kuin äkkilähdöt lämpöiseen, mulle kävisi Kanariakin taas ihan vallan mainiosti vaikka nekin on tullut koluttua miljoona kertaa. Saa nähdä jääkö tämä vaan taas ajatuksiin..

Mitä asukuviin tulee, no ne epäonnistuivat täysin. Pitkästä aikaa kun viimein pääsi kuvailemaan niin pakkanen puri joka kohtaan niin ätäkästi että räpsittiin nopsaa parit otokset ja juostiin takaisin lämpöiseen autoon. Pari ihan ok otosta kuvien seasta löytyi, kaksi ensimmäistä tosin tuntuu turhan tärähtäneiltä.
details
Ring - Kalevala, Sydän
uggaustralua
Ring - Kalevala, Vanamo
 Kyseinen asu oli ylläni maanantaina, kun kävin pyörähtämässä alennusmyynneillä. Mukaan ei tarttunut kuin yksi crop top ja pari normaali hintaista koru- ja hiusjutskaa. Tietysti poustia niistäkin tulee. Sinänsä ei ollut tarkoitus shoppailla kuin Reetan synttärilahja - mikä oli aikalailla myöhässä - mutta samahan tuo oli katsastaa mitä alennusmyynti tänä vuonna tarjoaa.
 
Haaveiletteko te lämpimästä lomasta?
Mitä mieltä asusta?

~ Kata - Style for Style ~
 
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto