outfit
outfit2
Jacket - H&M
Knit - Gina Tricot
Bandeau - Gina Tricot
Jeans - Dr. Denim
Boots - Kookenkä (Migant)
Bag - Guess
 
Kavoin yläkaapin kätköistä ainokaisen valkean neuleeni, jonka oon monet kerrat meinannut antaa tai heittää pois. Onneksi näin ei koskaan kuitenkaan päässyt käymään! Neule on kokoa XS mutta silti melko suurehko, suoraan sanottuna hukun tähän kuten varmaan huomaatte. Sen vuoksi se onkin jäänyt käyttämättä..
Neuleet ovat tänä talvena olleet melko vähän mulla käytössä muutenkin, en oo tuntenut oloani mukavaksi ne päällä. Tässä kokonaisuudessa kuitenkin viihdyin eittäin hyvin ja ylläni tullaan varmasti jatkossakin näkemään tämä kokonaisuus.
 
details
 Necklace - Ur&Penn
Rings - Guess, Ur&Penn, from my mom
Tätä kokonaisuutta en voisi kuvitella hopeiden korujen kanssa, kultaiset olivat ihan must! Myös uusi pitkä riipus oli pakko heittää sekaan, nuo pitkät riipukset näyttävät älyttömän hyvältä neuleiden kanssa. Oikeastaan nykyään ne miellyttää mun silmää niin paljon, että voisin yhdistää melkein joka asuuni sellaisen.
outfit5

Saappaat ja musta klassinen laukku kruunaa kokonaisuuden. Tähän haluaisin niin yhdistää himoitsemani Michael Korsin mustan Jet Setin, sen hankittuani asu saattaa vilahtaa toiseen otteeseen blogin puolella, heh.

smile
Watch - Michael Kors
smile2
Necklace - Guess
outfit4
Parhainta kyseisessä neuleessa on sen selkäosa. Ihanan erikoinen, tuon vuoksi taisin alunperin ostaa neuleen joskus vuosia sitten.
outfit3
 
Mitä mieltä te olette kyseisestä kokonaisuudesta?
 

Kommentit (2)

Kata
Liittynyt27.11.2015

Mä olen aina melkein kuin kävelevä koruteline:') Naisella ei voi koskaan olla liikaa koruja, tuo voisi olla melkein yksi motoistani ;) ♥

Life is a party, dress like it

Seuraa 

Blogiarkisto