outfit
 Jacket - H&M
Scarf - BikBok
Fluffy knit - H&M
Jeans - Dr. Denim
Shoes - Ugg Australia
Bag - Guess
 
outfit2
Vihdoin sain otettua käyttööni tuon niin suloisen ja lämpöisen pörröneuleen! Oon tilannut sen ajat sitten H&M:ltä ja tämä on tasan toinen kerta kun vetäisin sen ylleni. Se ja kaikki muutkin neuleet ovat jääneet ylähyllylle, tänä vuonna oon käyttänyt neuleita kyllä harvinaisen vähän.

Tämä kylmä asukokonaisuus on viime viikolta, käväisimme siskoni kanssa joululahjaostoksilla Matkuksella. Hävettävää kyllä, en ehtinyt tuolla reissulla kaikkia joululahjoja edes ostaa. Mulla alkaa tulla pikkuruinen paniikki kun lahjojen osto venyy aina niin myöhäiseksi! Jätättekö te aina viimetippaan joululahjojen oston vai oletteko ajoissa liikenteessä?
details
  Necklace - Guess
Watch - Guess
Bracelets - Guess, Nomination
Rings - Kalevala, Guess
outfit3

Musta takki on muuten uutukainen mulle! Sain tämän upean perusmustan villakangastakin Reetalta, oon himoinnut tätä monta vuotta ja nyt hän siitä raaski luopua. Ja on ollut muuten monesti käytössäni, oon tosi iloinen tästä takista ♥ Reetan vaatekaapilla on aina kiva ''shoppailla'' kun hän aikoo luopua joistain vaatekappaleista;)

smile
Yleensä mulla on vaikea valita monien hyvien kuvien seasta parit kuvat asupostauksiin. Tällä kerralla oli todella vähän onnistuneita. Osa oli niin valottuneita tai tärähtäneitä että ihan itketti! Tässäkään en ole tyytyväinen kaikkiin otoksiin, mutta menkööt.
Anyway asukokonaisuudessa rakastan näitä kylmiä sävyjä ♥
 
Mitä mieltä te lukijat olette?
 
~ Kata ~

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto