outfit
Beanie - Vero Moda
Fur vest - H&M
Leather jacket - H&M
Leopard top - H&M
Jeans - Stradivarius
Shoes - Kookenkä
Bag - Guess
outfit2
 Tänä syksynä oon tykännyt käyttää toosi paljon nahkatakin ja karvaliivin yhdistelmiä. Tällaien parivaljakko toimii melkein aina. Kyseistä luonnonvalkeaa turrukkaa on tullut käytettyä älyttömän vähän. Tuntuu ettei se oikein istu jos sen yhdistää neuleen kanssa, näin nahkatakin kanssa se näyttää paljon paremmalta. 
Lisäksi karva sointuu ihan liian hyvin hiustenväriini, ehkä tästä lähin ainoa ratkaisu on, että tukka kiinni kun tämän liivin laitan päälleni.
outfit3
Huonon hiuspäivän pelastajana toimi harvoin käyttämäni leopardikuvioinen pipo. En ole pitkään aikaan oikein osannut käyttää pipoja, mutta tässä lähipäivinä sellainen on eksynyt useasti päähäni. Ne jollain lailla tuovat sitä jotain pientä ja kivaa asuihin.
outfit4
Näin jälkikäteen tajusin, että laukku olisi pitänyt olla joku ihan muu. Ei mätsää tähän kokonaisuuteen..
details
Necklace - Guess
Watch - Michael Kors
Bracelet - Guess
Rings - Guess, Ur&Penn, from my mom
shoes
smile
En meinannut aluksi edes julkaista koko asua, en ole sinänsä niin tyytyväinen kokonaisuuteen - luultavasti laukku on syy tähän. Myös kuvauspaikka on tosi tönkkö, kiireinen päivä ja asukuvat räpsittiin meidän pikkuruisessa pihassamme. Joskus näinkin, parempihan sekin kun ei mitään, hyvä että ehdimme koko kuvia edes ottaa.

Kertokaa kuitenkin, mitä mieltä te olette tästä?
 
~ Kata ~
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto