Keskiviikkona ihana Jasmina tuli Kuopioon mun seuraksi ja päivä oli jälleen kerran täynnä kuvailua, naurua, jutustelua, toilailua ja kaupoissa kiertelemistä. Käväisimme myös ensimmäistä kertaa tänä vuonna terassilla sidukoilla eli terassikausi käynnistyi! Myös Muumikahvila tuli testattua. Kaiken kaikkiaan oli kaunis keskiviikko ♥
 
finnishblogger
kuopiosalaccavala
 
Jasmina saapui Kuopioon jo kello 10 maissa ja treffasimme aluksi Matkuksella. Siinä pienen kahvitauon jälkeen suuntasimme samantien keskustaan ja nokka kohti terassia hyvän sään innoittamana. Okei, meidät tuntien pari mutkaa tuli tietenkin matkaan ennen kuin pääsimme istahtamaan siihen auringon alle siideriä siemailemaan. En kuitenkaan kyllästytä teitä näillä mun toheilointi kertomuksillani.
 
muumikahvila
 
Muumikahvilassakin tuli käytyä kuten jo alussa mainitsinkin. Siitä lisää voit lukea blogistani, klikkaa tästä!
 
kuopio
 
finnishblogger1
Scarf - Guess
Shirt - Gina Tricot
Jeans - Pull&Bear
Sneakers - Vans
Bag - Michael Kors
outfit1
 
Asuna toimi melko simppeli kokonaisuus. Kaivoin kaappien pohjilta aika vanhan harmaan paidan, rakastan kun olkapäät ovat auki kyseisessä paitulissa! Laukku ei ollut ykkösvalintani asuun, mutta suuren kokonsa vuoksi valitsin sen. Tällaisinä päivinä iso laukku on käytännöllisin vaihtoehto! 
Ilma oli lämmin ja asteita about +17. Auringossa sai olla hihat käärittynä ja huivi kuumotti kaulalla, mutta varjossa oli hiukan vilpoista. Kevään kunniaksi oon myös innostunut näyttämään nilkat ja nykyään siis tulee usein käärittyä farkkujen lahkeet ylös. 
 
outfit2
 
Ihana oli muuten istuskella ja chillailla torinlaidalla jutellen niitä näitä. Nuo ovat pieniä mutta kultaisia hetkiä elämässä. Kiitos tuosta hetkestä ja muutoinkin tuosta ihanasta päivästä vielä Jasmina ♥
Käväisimme myös iltapäivästä Ikean alakerran kiertämässä läpi, voi sitä tilpehööri paljoutta. Monen asian olisin halunnut kotiuttaa, mutta ostoslakkoni koskee myös sisustustuotteita. Tämä taisikin olla ensimmäinen kerta kun poistuin tyhjin käsin Ikeasta. 
Mieleeni vahvasti muhimaan jäi yksi uutuus, vaaleanpunainen lampaantalja joka sopisi täydellisesti mun meikkipöytäni tuolille. Se oli niin söpö!
 
flowers
 
Ihanaa viikon alkua!
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto