Scarf - Gina Tricot
Knit - Gina Tricot
Jeans - Dr. Denim
Shoes - Dinsko
Bag - Michael Kors
 

Viime syksynä hullaannuin täysin viininpunaiseen ja ostelin parikin sen sävyistä vaatekappaletta! Näin syksyllä on ihana taas pukeutua tähän syksyisen ihanaan väriin. Metsästin juurikin viininpunaisia farkkuja joka paikasta viime vuonna. Tosiaan se loppusyksy ei kuitenkaan tarjonnut mulle enää niitä kokojensa puolesta.

 New Yorkista tuli ostettua yhdet sen sävyiset yksilöt, mutta ensimmäisen pesun jälkeen venyivät ne vyötäröltä jumalattoman paljon ja eivät pysyneet sitten jalassa. Tänä vuonna löysin Carlingsin Dr. Denim valikoimasta sitten nämä rakkauteni ja ovathan ne olleet syksyn aikana kovassa käytössä ♥ Nämä olivat ehkä alkusyksyni parhain löytö.
 

Dr. Denimin farkut ovat ihan täykkäreitä, nimittäin ne istuvat täydellisesti. Mulla on jonkunmoinen kasa matalavyötäröisiä sekä yhdet korkeavyötäröiset, mutta nämä ovat siltä väliltä ja siitä tykkään ♥
 

Huivin burgundyt yksityiskohdat mätsäävät farkkuihin, vaikka sävyero on ainakin mun silmiini huomattava.
 

Bracelet - Guess
Rings - Guess, Ur&Penn, from my mom
Midi ring - Gina Tricot
 

Näillä kengillä on nykyään todella hankala kävellä, sillä oon tottunut huomattavasti korkeampiin korkoihin - kiitos rakkaiden Jeffrey Campbell korkojeni ♥ Näissä ei päkijän alta löydy montaa senttiä mikä hankaloittaa myös huomattavasti. Rakastan silti näitä ja en voi jättää näitä kenkähyllylle!
 

Mitä mieltä olette kyseisistä farkuista?
Entäpä tästä simppelistä ja syksyisestä lookista?

~ Kata - Style for Style ~
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto