Hieman erilaista asustetta, mielipiteitä?

Mä ajattelin kokeilla eilen vähän erilaisempaa asua, mitä yleensä käytän. Tässäpä kysymys, mitä mieltä te olette? Mun mielipiteet seilailee vähän joka suuntaan tämän kanssa.

Eli vetäisin vähän isomman huivin olalle ja laitoin ohuen vyön vyötärölle. Eli se korvaa vähä niinkuin liivin.
Tästä löytyy mulla parikin mielipidettä. Ensinnäkin huivi jäi aivan liian pitkäksi, mielestäni se voisi olla sopiva pituudeltaan jossakin reisien puolivälissä. Mulle tuli sellainen fiilis, että ylläni olisi mekko?
 
Periaatteessa voisin lyhentää sitä myös laittamalla sen olalle heiman rennommin, enkä noin "siististi" suorana ja viikattuna. Se ehkä näyttäisi myös hieman kuohkeammalta silloin, mikä olisi vaan upeampaa. Huivi on tosi piristävä väripilkku asussa, varsinkin jos alla on pelkkää mustaa vaatetta. Hopeat korut taas ovat pieni piristys ja mätsää huivin pienien valkoisien yksityiskohtien kanssa.
 
Nään yhdistäväni huivin korkkaireihin, ihan normaalina huivina takin kanssa ja tosissaan rennosti olalle heittäen ja kietaisten vyön siihen kaveriksi.
 
 
 Huivi ja vyö oli sunnuntain shoppailureissun ostoksia ja ostin ne juuri tätä asukokeilua varten. Tätä näkee siis päälläni pariinkin otteeseen eri tyylillä, sillä nyt starttaa erilaiset kokeilut! Tästä sain nimittäin inspiraatiota - aion nyt bongailla erilaisia asuyhdistelmiä ja kokeilen niitä. Jospa tämä lähtisi käyntiin ja pysyisin tässä päätöksessä, saa nähdä löytyykö mulle uusia asusuosikkeja!
Lisää kuvia ja muuta blogistani.
 
Muistakaa että kokeilen tätä huivia parilla eri tavalla tämän jälkeen. Eli älkää tyrmätkö tätä siis vielä!

Ja ne teidän mielipiteenne?

~ Kata ~

Kommentit (2)

Kata
Liittynyt27.11.2015

Voi ei, ole hyvä! Musta on ihana tuoda muille insipraatiota pukeutumisen suhteen:3

Life is a party, dress like it

Seuraa 

Blogiarkisto