Miten ihmeessä aika on kulunut taas niin nopsaa? Tuntuu että kesä on ohi, vaikka se juuri alkoi. Virallisestihan elokuu on vielä yksi kesäkuukausista, mutta musta se tuntuu jo niin syksyltä. Nyt on tosiaan lupailtu, että tämä viikko olisi viimeinen helleviikko. Voi kurjuus sanon minä. Onneksi syksy on sentään lämpöinen tänä vuonna. Ainakin niin mä oon jostain lukenut.


Hattu - Lontoo

Liivi - New Yorker

Bandeau - Gina Tricot

Vyö - ??

Shortsit - H&M

Kengät - Lontoo

Tämä asu on niin täydellinen hellepäivänä. Voisin kuvitella käyttäväni tätä esimerkiksi ulkomailla rannalla kävellessä. Hattu pääsi tänä kesänä ensimmäisen kerran päähäni - Tarullahan tämä oli jo lainassa kertaalleen. Mulla oli hankaluus keksiä mihin hatun yhdistäisin, oon kuitenkin varsin tyytyväinen tähän kokonaisuuteen.
Asu on rento, korot tuovat ripauksen asennetta kokonaisuuteen. Korkeat korot voi vahtaa mukaviin flip flop-sandaaleihin, myös käveleminen avojaloin on ihanan vapaa ja rento vaihtoehto.

Virkattu liivi on ollut mulla pitkään, tosin kaapin pohjalla! En ole osannut yhdistä sitä tönkön olemuksensa vuoksi. Todella vaikea vaatekappale, se ei meinaa istua mistään suunnasta.
Pakko myös myöntää, että näin jälkeenpäin tuo vyö oli ihan liikaa. Toivon että olisin jättänyt sen kokonaan pois. 
Mitä mieltä te olette?

Mulle laukku on tärkein tyyliasia. Sen jätin kuitenkin pois tästä kokonaisuudesta ja usko tai älä, kuvia ottaessa se tuli huomattua. Toisaalta kuvien otto tuntui vapaalta, mutta käteni olivat niin tyhjät ja itse asustani puuttui se mulle tärkeä lisä.

Mitä mieltä kokonaisuudesta?

~ Kata - Style for Style ~

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto