Septum feikki koru tuntui hyvältä idealta tilaus hetkellä. Vielä sen kotiin tullessa otin snapchatissa(pikkukaika) selfieitä ja video pätkiä ja ajattelin, että koru on niin cool. Kuitenkin Mikan palattua töistä sain ronskia palautetta korusta ja aloin miettimään, että olenko kuitenkin liian vanha tämän tyyppisiin asusteisiin. Arvostan Mikan mielipidettä, mutta taisin oikeastaan itsekkin jollain tavalla epäillä korun käyttöä. Ensimmäisen septum koruni ostin jo Bikbokista niiden tulessa "muotiin", mutta hävitin sen heti kotiin tultuani. Eilen sitten sen löysin, joten nyt minulta löytyy näitä koruja kaksin kappalein. Tuskin tulen kumpaakan käyttämään kovin usesti, mutta tuli ainakin kokeiltua jotain uutta. Korut ovat todella mukavia, sillä unohdin kokonaan kuvaus hetkellä sen olemassa olon ja siksi lähikuvat uupuu kokonaan. Ulkona oli myös todella kylmä niin kuvat otettiin viidessä minuutissa ja pidin sormia ristissä, että edes yksi kuva onnistuisi. Ollaan vietetty Mikon kanssa viimeiset kolme päivää pulkkamäessä ja yritetty ottaa irti kaikki ilo lumesta. Säätiedotuksen mukaan tänään sataisi vettä ja saadaan sanoa haikein mielin hyvästit lumelle. Sniif. Toivottavasti lunta tulisi vielä ennen jouluaattoa.

 

Mulla nyt ei näy vanhat postaukset täällä, kun en huomannut viimeistä sähköpostia. Harmi sillä nyt tuntuu kun aloittaisi alusta asti.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Welcome to my life, which includes lot of shopping. I decided to fit a little bit of fashion and my own style to my everydaylife.