Kyllä minä tarmokkaasti siellä keskustassa tänään tepastelin niiden housujen perässä.
Hyvä puoli oli se että löysin ne heti ja huono puoli tietysti se, ettei siellä ollut kokoani.
Uhmakkaasti otin silti koon 25 kokeiluun, vaikka ne näyttivät jo henkarissa siltä, että olisin sopinut niihin ehkä 10 vuotta sitten.
(Kymmenen vuotta sitten kun minulla ei ollut takapuolta, eikä lantiota ja olin 10cm lyhyempi).

Kaikkien näiden epäkohtien jälkeenkin housut istuivat yllättävän hyvin. Hieman liian lyhyet ja kivat jenkkakahvatkin sain, mutta nyt haluan tuplasti enemmän löytää oman kokoni ja ostaa nuo typerät housut kotiin. Himputti.

Noh, jos ei housuasiat olet hyvin, niin takki rintamalla juhlitaan. Olen kerrankin varutautunut talveen tarpeeksi monella mieleiselläni takilla ja nyt kun siellä puhaltaa sellainen tuuli, että aivotkin jäätyy niin voin hykerrellä toppatakkieni sisälltä tyytyväisenä. Ihan sama vaikka ei olisi housuja ollenkaan.
 

 

 

Kommentit (10)

roosa

Tosi kiva tuo takki! Blogissani on käynnissä arvonta: ♥ justfashion-nothinelse.blogspot.com

Tiinatar

Ihanan lämpimältä näyttää toi takki. Ja ihanan ohuelta näyttää sun vyötärö :D

Reetta

Tuo takki on ihana ja just näyttää tosi lämpimältä :) Mä olen hamstrannut takkeja tälle talvelle myös jotta ei kyllästy ja se että on sitten ainakin lämmin!

Julia

roosa,On :)liisa,Niin minäkin taidan :D On ollut aika kovassa käytössä nimittäin viimeaikoina.Tiinatar,Se on vaan tuo takki kiristetty siitä vyötäröltä tuollaiseksi :)Reetta,No hyvällä omatunnolla saakin hamstrata. On edes jotain iloa kylmiin ja pimeisiin talvi-iltoihin.

Anonymous

Itse ainakin kun omaa kokoa ei löydy kaupasta, marssin myyjän luo ja pyydän selvittämään että onko lähipaikkakuntien samaisessa liikeessä omaa kokoa ja jos onni käy, sieltä mahdollisesti semmoiset voidaan liikeeseen lähettää :) kokeile? :) T: Piia

Lula

Kävin eilen IKKS'llä ja siellä ainakin myymälässä oli samantyyppiset housut kuin mitä etsit. Ehkä niiden nettisivuilta voisi löytyä myös.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram