Olen pitkään metsästänyt näitä housuja (metsästänyt-huokaillut nettikaupan ääressä). Ne on siis ollut loppuunmyyty leiman alla jo ikuisuuden.
Tänään löysin vastaavat. Jos vastaavilla voi tarkoittaa sitä, että niissä ei ole mitään muuta samaa kuin nuo vetoketjut ja niitäkin yhdet liian vähän! Sekä pienenä miinuspuolena vielä tuplahinta.

Jos tänään ehdin jätän nettihuokailut unoholaan ja vaivaudun paikanpäälle testaamaan. Auta armias jos housuja ei liikkeestä löydy. Mökötän GinaTricotille viikkoja.

Omistaako kukaan jo näitä? Jos ei kukaan niin sanokaa nyt edes, että omistaa yhtä lapsellisen suhtautumisen vaatteisiin kuin minä.

 

 

Sitten siellä ärsyttävässä nettikaupassa (olenko ainut jonka mielestä sivuilla olisi parantamisen varaa?) oli kaikkea muutakin kivaa. Ei ehkä onneksi mitään mitä olisi niinkään pakonomainen tarve hankkia- mutta kivaa silti.
 

 

 

 

Kommentit (18)

Anonymous

Äää. Ei saaa. Just olin päättänyt, että pidän vähän shoppailulakkoa ja hyvin on lähtenyt käyntiin ennen tätä postausta! Pakko se on kai mennä Ginassa pyörähtämään. Ja ihan pakko kantaa kotiin nyt ainakin suurin osa tämän postauksen vaatteista+noin sata muuta juttua, jotka sieltä nettikaupasta bongasin :D-Khaijakhaijastyle.blogspot.com

noraa

Yritin myös metsästää noita nahkahousuja Gina Tricotista, mut ainakaan Sellossa ei ollut kuin 1kpl ja sekin kokoa 42. Ostin sitten H&M:n nahkahousut ja oon kyl tyytyväinen + halvempi hinta! ;)

Anonymous

Joo, itse kun näin nuo housut Ginassa joskus kuukausi sitten, niin hyeenan lailla hyökkäsin niiden kimppuun ja kiikutin kassalle! :D Eli itselläkin oli pieni pakkomielle ne saada, mutta onneksi (kerrankin) olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja ne olivat vasta tulleet myyntiin! :)T. Anna

Senja

on kyllä ihanat housut! tänään olisi tarkoitus lähteä vähän kaupoille kiertelemään pitkästä aikaa, voisi vaikka sovittaa jos ginassa tulee vastaan:)!

Anonymous

En omista kyseisiä housuja, mutta olen myös himoinnut niitä kauan! Ainakaan vielä ei ole tullut kaupoissa vastaan samantapaisia. Pakko myöntää, että olen juuri samanlainen vaatteitten suhteen kuin sinäkin. Toivottavasti tärppää eli tsemppiä sinnekkin housujen metsästykseen ;)

Anonymous

Voin sanoa että housut ei vaan malliltaan oo kauheen hyvät. Helkkarin tiukkamalli ja koska elastaania on ehkä vain 1% ei housut jousta vaan jää hölmösti rypyille monesta paikkaa, ainakin mulla.

Fashiomama

Noita oli ainakin eilen Tampereen Hämeenkadun Gina Tricotissa KAKSILLA vetoketjuilla.. :)

Anonymous

Mulla on noi Ginan housut KAKSILLA vetoketjuilla ja on aika ihanat <3 istuu tosi hyvin ja muutenkin

Kissaämmä!

Sovitin näitä ekoja tänään Makkaratalon GT:ssa, näin vaan yhdet ja kokoa 28. Materiaali on tosi rumaa ja halvan näköistä. Eli kauppaan tosiaan jäivät.

Anonymous

hitsiläinen kun määki oon koittanu nuita metsästää jo muutaman viikon ajan. Kaks kertaa sivuille on ilmestyny mun kokoo,oon klikannu kassalle ja sitpä niitä ei oo enää paketin pakkausvaiheessa ollutkaan :(. nyt edelleen kortilta näkyy varaus nuiden hinnasta,millonhan lähtee pois.. mulle kelpaisi nuista kummat vaan...itse liikkeeseen en pääse ihan lähiaikoina käymään,koska asun pienemmässä kaupungissa...harmittaa kyllä jos nuita ei enää voi tulla lisää!!!!!

Anonymous

Mäki olen ettiny noita ja kytänny verkkokauppaa mut ei löydy ei !! Pitäs palautetta laittaa ne sivut on ihan perseestä!!

YANNA

Buu mäkin oon kuolannut niitä Kenzan housuja ikuisuuden mutta hitto loppuunmyyty, mutta se tekee ens vuoden mallistoon vähän vastaavat pöksyt, ne on ihan pakko saada. Näin ne yhellä mimmillä joka kulki vastaan ja ne oli ihan älymakeet! Ja toi pääkallotoppi on myös täydellinen. Haluuuun

Julia

Hahaa! Mahtavaa en siis ole ainut näiden perässä juossut (lohdutttavaa). Kiitoa kaikille taas kommenteista :) Olitte mukavasti shoppailuseuranani, kun lueskelin näitä puhelimellani kierrellessäni kauppoja. Saatoin ehkä tosin törmätä muutamaan ihmiseen ja seinään kun en osannut katsoa minne kävelen samalla.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat