Schloss Herzfelde – kartano, mitä viikonlopun ajan kutsuimme Zalando summer houseksi oli torstaista lauantaihin tulvillaan kukkia, kauneutta, inspiraatiota, naurua ja sellaista positiivista energiaa.


Kuten aiemmassa postauksessa kerroin, kaikki bloggaajat olivat todella mukavia ja ilmapiiri niin rento, että olo oli tuolla oleskellessa huoleton ja mukava. Meitä hemmoteltiin upeilla kattauksilla, mielettömillä kukka-asetelmilla, hyvällä viinillä, mielenkiintoisella ohjelmalla, meikkaajilla, vaatehuoneella ja ties millä! Talossa oli jopa oma barista, keneltä sai tilata mihin aikaan vaan täydellistä cappuccinoa. Kaikki oli mietitty viimeisen päälle, jopa aamupalalla jogurtissa oli kukkia.
En ole myöskään koskaan joogannut ulkona ja Zalandon järjestämät aamujoogatunnit puutarhassa olivat yksi vierailumme kohokohtia minulle. Joogaopettaja oli mieletön ja tunti juuri sopivan rentouttava, mutta samalla haastava.


Maatessamme joogamatoilla tunnin lopussa siinä nurmikolla, maaseudun hiljaisuudessa, raikkaassa ilmassaa, leijailin ihan vaaleanpunaisissa pilvilinnoissa ja mietin miten kaikki onkaan niin hyvin juuri nyt. Jopa perhonen lensi joogamatolleni! Kaikessa siirappisuudessaan tietysti. Kunnon zen-hetki.Innolla
odotan myös millaisia hetkiä on taltioitunut videokuvaan - mitä joukko kuvaajia kuvasi aamusta iltaan.
Voi olla, että rentouttava joogatuokioni näyttääkin vain kömpelöltä tasapainoilulta ja iltaisessa usvassa nurmikolla paljain jaloin tanssahtelut kylähullun hortoilulta. 
 


                             Joka tapauksessa, minulla oli mielettömän hauskaa! Kiitos Zalando summer house :)

Kommentit (6)

Saikku / Valkoista ja kiekuraa

Oi vitsit miten ihanan näköisiä kukka-asetelmia, niin mun tyylisiä!!!:D Voin kuvitella, että oli tosi herkullisia tarjoilut ja mukava ohjelma ja kun paikkakin oli niin mieletön.:)

Nanni

Hei kuka on tuo teidän yhteiskuvassa oleva valkoisiin pukeutunut tyttö, toinen vasemmalta? Aivan huippukaunis :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat