Lauri osti minulle lahjaksi LV:n huivin. Mielestäni en ole ansainnut sitä (vaikka kovin ihana yksilö useimmiten olenkin). Ajattelin ensin etten voi ottaa sitä vastaan, mutta Lauri kertoi että oli suunnitellut huivia jo joululahjaksi, muttei ollut saanut sitä aikaiseksi, joten halusi yllättää minut ystävänpäivänä.
Eihän tuo ole mikään hyvä syy, mutta LV monogrammit silmissäni väkisinkin kiiluen se kelpasi minulle. ”jos nyt kerta olet niin pitkään sitä suunnitellut” ja niin minusta tuli onnellinen liian kalliin huivin omistaja.

Olen kieltämättä kyllä monesti haaveillut tästä Louis Vuittonin monogram shawl –huivista. Olin aina kuvitellut että tummanruskea olisi siinä se minun värini, mutta yllättäen eipä ollutkaan. Kokeilin sitä ja se vei kasvoiltani kaiken värin eikä näyttänyt omalta. Kun sitten laitoin niskaani tämän harmaa/beige-mikälie sekoituksen se olikin heti siinä. Se oli täydellinen. Värin nimi on Verone ja minä pidän siitä erittäin paljon.
Laurista vähän enemmän.

Kommentit (26)

H

Lauri on ihana!! <3 miksei kaikki miehet ole niin kuin Lauri :D ei omalla poikaystävällä kyllä välähtäny ihan noin hyvin :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

olen kuullut että joillain esiintyy tätä nukkaantumis ongelmaa ja toisilla taas ei ollenkaan. Toivottavasti omani kestää pitkään :)

Senja

Oijjjoi! Täydellinen Lauri!!
Itse on tullut haaveiltua tuosta huivista niin kauan kun muistan, että kateudesta vähintään vihreenä ollaan täällä ruudun takana :D
Itse sain supersize purkin Elisabeth Ardenin ihanaa vartalorasvaa, joka oli kyllä mieluinen toki :D

Siw

Oi mikä ihana mies!! Mulla tummansininen shaali on reilun vuoden ERITTÄIN aktiivisen käytön jälkeen nukkaantunut hieman, mutta ei kovinkaan näkyvästi tai häiritsevästi. Että käytä vaan rohkeesti sitä! Mikä nyt ei muutenkaan päivittäisessä käytössä kuluisi/ottaisi käytön jälkiä itseensä?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla, että huivisi on pysynyt kovan käytön jälkeen hyvänä :) Eikä minua pieni nukkaantuminen edes haittaa :D

Reetta

Oi, ihana lahja! Mä haaveilen myös Monogram Shawlista. Haluaisin beigen tai vaaleanpunaisen.. :)

noora

Hihii, tulipas tästä hyvä mieli!
Blogisi on muutenkin aivan huippu, kirjoitat ihanan omaperäisesti.

Annica

Ihana poikaystävä! Oi. Tuleeko sille hyvä mieli kun muutkin tykkäilee täällä kovasti Laurista? :D Khihi :)

Pauliina

Ihana <3 Olen itse unelmoinut jo kauan samaisesta huivista, tosin vain beigenvärisenä.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minäkin olen katsellut sitä beigeä joskus :) Tämäkin on itseasiassa luonnossa paaljon beigempi mitä nässä kuvissa näkyy.

Miia

Oi oi miten ihana huvi. Itse haaveilen myös tuosta huivista ja juurikin samasta väristä.

mää vaan

Mistä tuommosia miehiä löytää? :D Kelpaas mullekkin lahja, ei ehkä välttämättä nuinkaa kallis lahja mut ees kukkakimppu :D

Sannu

Hei. Haluaisin kovasti tietää, mitä tuo huivi maksoi? (en ole missään törmännyt hintaan) Olisin hankkimassa mahdollisesti itselleni vastaavan huivin, tosin en ole päättänyt väriä vielä...

Kiitos jos viitsit vastata suoraan sähköpostiini. Löydän vastauksen helpommin!

Kiti

Toisen omistajan kommentti: Viime vuonna hinta oli noin 360 euroa, ja pikkuisen kiiltävä lurex-malli n. 450 e. Hinnat löytyvät Vuittonin omilta sivuilta, kun katsoo vaikka Saksan LV:n sivustoa jossa merkillä toimii myös nettikauppa :) Suomen hinnat ovat joko ihan samat tai muutaman prosentin kalliimmat, en muista oliko eroa.

Kiti

Itselläni samaa huivimallia yksi, jota käytin viime kesänä ihan varomatta ja reippaasti laukkuunkin rutaten. Joo tuohon voi tulla nyppyä käytöstä riippuen, mutta se nyt on vaan pala kangasta eikä titaniumia :) Ja nukanpoistolaitekin on keksitty.

Tosin jos haluaa ostaa yli 20 vuotta kestäviä vaatekappaleita niin kannattanee panostaa polyestereihin tai paksuihin luonnonkuituihin kuten villoihin. Tosin jälkimmäisetkin saattanee koit viedä.. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram