Materiaonnellisuus oli taas huipussaan kun lähettimies toi paketin YSL:ltä. Olin haaveillut tästä sormuksesta aika kauan, mutta oma innokkuuteni yllätti minut silti. Pompin tasajalkaa, kiljuin ja hihitin ja kun olin vihdoin rauhoittunut tuijotin vain sormusta tosi kauan.

Sormuksen tilasin YSL:n omilta sivuilta. Koko oli 4, eli se pienin ja se tosiaan on pieni. Mahtuu vain nimettömään. Toimitus kesti muutaman päivän ja olen kaikin puolin tyytyväinen.

En ole koskaan kuulunut ”timantit ovat tytön parhaita ystäviä” –kerhoon, mutta voin myöntää, että halvan Arty ring kopioversion vuoden päivät ruostuttua sormeeni ei tuntunut pahalta tilata tätä oikeaa.

Kommentit (30)

M.

Hauskaa, että sijoitit tuohon - muistan kun mietit sitä. YSL:n nettikauppa on kyllä hyvä, olen myös testannut! Mahtavaa, kun toimitukset ovat nopeita ja Suomeenkin voi jo tilata.

Senja

Oih! Nyt on varmaan sallittua muuttua ruudun tällä puolella kateudesta vihreäksi :D

M

En tiedä paljoakaan sun meikkausmetodeista, mutta alimmassa kuvassa huomasin puuteroidun näköset ripset...? Ajattelin kuitenkin mainita, että ite 'putsaan' meikkauksen jälkeen pölyt pois ripsistä kastelemalla ripsiharjaa vedessä ja sutimalla märällä harjalla ripset läpi. Se toimii mulla aivan kun pidennysten ripsivärinä ;D

Anne-Mari

Toi sormus on niin täydellinen, just tota turkoosia on tullu monesti ihailtua! Ehkä vielä joskus samainen ihanuus löytyy täältäkin.. :D

sande

Upea sormus! Itsekkin oon haaveillut tosta jo vähän aikaa - oonkin päättänyt että vielä joku päivä ostan ton! :)

henna

eikää siis nää on taas näitä kohtalonmerkkejä :DD tein perjantaina postauksen noista, että ois pakko saada ja nyt sulla tää postaus.. tää on selvää kohtaloa..

pim

Ahahha, olin perjantaina Cubassa ja koin tosi tarpeelliseksi kertoa sun poikaystävälle baarista ulosmennessä, et luen sun blogia ja se on hyvä :D

IidaM

Muistan kun mietit tän ostoa! Tuo on kyllä ihan mielettömän, mielettömän, upea!
- iidam behappybeee.blogspot.com

katariina

Eii! Olen himonnut tuota sormusta niin kovasti, eikä sitä todellakaan helpota nämä upeat kuvat! Itse valitettavasti joudun edelleen tyytymään ruostuvaan kopioon...yhyy!

Laura

On kyllä tosi kaunis ja näyttävä sormus! :) Varmaan ihanaa pitää halpisversioiden jälkeen tuota aitoa! :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos kaikille kommenteista :) Sormus on saapumispäivästään lähtien kiikkunut tuossa nimettömässä ja on se kyllä aivan ihana!

Saara

OOOOOOIII, super ihanan näköinen!:) Olen onnellinen sun puolesta ja hieman kateellinen:D

Minna.K

Oijoijoii! TÄälläkin ollaan todella vihreänä! Itsekin olen kyseistä sormusta haikaillut ja roikkuupa se edelleen ostoslistallani. Ihana!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.