Pikku pyörähdys BikBokin juhlissa Adamsissa venähti sitten pikkutunneille.
Muotinäytöksen päätyttyä, skumppalasien tyhjennettyä ja bloggaajakollegoiden poistuttua vetäydyttiin nurkkapöytään ystävieni kanssa juomaan olutta ja punomaan juonia ikuisuudeksi. Ehkä siitä tämä päänsärky nyt, mutta se oli sen arvoista - sain suostuteltua ihanan ystäväpariskunnan eräälle alkuvuoden ulkomaanmatkalle mukaan. Olen todella innoissani ja olen myös todella hyvä suostuttelemaan. vetoan aina siihen että kun tekin olette jo niin vanhoja.
Toimii kun omistaa kolmekymppisiä ystäviä, joilla on ikäkriisi.

Tänään lumimyrsky oli erittäin tervetullut, koska ravintola Torin nurkkapöydässä oli aika ihana istua, syödä lihapullia ja katsoa ikkunasta kasvavia lumikinoksia. Kynttilöitäkin oli joka puolella. Ehdotin että istuttaisiin siellä koko ilta ja syötäisiin menu pikkuhiljaa läpi.
Seuralaisellani oli muka jotain muita menoja.

P.s BikBokin vaatteet ja Mariannan mallisto näytti upeilta. Jos Kampin kauppaan ei olisi sellaista pelastusarmeijan leipäjonoa niin olisin luultavasti tyhjentänyt jo koko liikkeen ja lompakkonikin siinä samassa.
Eiköhän se onnistu tosin myöhemminkin.

Kommentit (8)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi kyllä :D Ei sitä ulkona oikein katselekaan kun silmiä ei voi edes pitää auki. Ei ainakaan tuon myrskyn aikana!

Mrs.K.

Oi miten kivanäköisiä vaatteita mariannan kokoelmassa tosiaan...
Mistä niitä Helsingissä saikaan (huomaa siis mennyt aikamuoto) ?
Ihanan tunnelmallista tuolla kahvilassa myös!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Mariannan mallisto löytyy molemmista Helsingin BikBokin liikkeistä (Kampista ja Itiksestä. Jumbossakin on). Itse kävin eilen hakemassa muutaman kappaleen ja hyvin oli kokojakin vielä :)

Mrs.K.

Mä oon varmaan tosi out kun en ole kuullutkaan aiemmin tästä liikkestä :D - mutta nytpähän tiedän, kiitos! :)

Rimma

Satuin eilen törmäämään ensimmäistä kertaa blogiisi (elän ilmeisesti pimeällä keskiajalla, kun en ole aimmin tänne eksynyt) ja pakko sanoa, että sä olet a) kaunis ja b) hauska. Nauroin postauksiasi lukiessa ääneen.

Kivaa joulun odotusta ja huomista perjantaita! (Huomisen voi laskea perjantaiksi, jos kerta seuraava päivä on vapaata. Mun mielestä se on ihan loogista.)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram