Iskettiin heti aamisien jälkeen yhteen Euroopan suurimmista ostoskeskuksista Centro Comercial Colomboon. Kierreltiin siellä muutama tunti ja Lauri, Lauri joka ei ikinä osta mitään löysi itsellensä niin kivoja vaatteita, että hyvä kun en juossut perässä ja ostant itselleni samoja.

Ostoskeskuksesta palauduttuamme onnellisina (minä laurille katkerana) loikoiltiin altaalla muutama tunti ja  lähdettiin kiertämään Bairro Alton  aluetta.

 

Kartta luovutettiin suosiolla paremman suuntavaiston omaavalle puoliskolle ja vaikka eksymiseltä vältyttiinkin käveltiin me aikamoinen lenkki ja mainitsinko edes, että Bairro Alton alue on pelkkää ylä-ja alamäkeä.
Kovin oli mielenkiintoinen reissu kyllä, vaikka mitäään mieltä mullistavaa emme nähneet. Ilta oli lämmin ja juuri kun alkoi energiat olemaan todella hukassa, kuin sattumalta tömäsimme pieneen ravintolaan, jossa oli vain hassu huomaamaton ovi, mutta sisältä aukesi mitä upein terassi mielttömällä näkölalalla!

Tilasimme ruokaa taas varmaan neljän hengen edestä ja jopa pullollisen viiniä. Istuimme loppupeleissä ravintolassa lähemmäs kolme tuntia kinastellen politiikasta (aihepiiri, jota jokaisen vähääkään erimieltä olevan pariskunna pitäisi välttää) että sellaisen illallisen me saimme aikaan mitä romanttisimmissa puitteissa.

Kommentit (14)

lindam

Heeeei! Ei nyt kuulu tähän ollenkaan, minä olen se aikaisemmin kovasti sinun leikkauksesta kysellyt tyyppi. Ja taaaas kysymystä :D Tiedätkö mikä Dianan maili on? Yritin mailata hänelle juuri fb-sivulla löytyneeseen mailiin, mutta se ei mennyt perille :C

Anonymous

Sä oot todella laiha, mut et kuitenkaan anorektisen laiha :) Ootko koskaan painanut yli 50kg vai ootko aina ollut noin hoikka? Sulla on varmaan hyvät geenit epäilemättä..

Anonymous

Blogistasi on tullut lyhyessä ajassa yksi suosikkiblogini. Kiitos kauniista kuvista ja mielenkiintoisista teksteistä! :)

Anonymous

Erikoinen kysymys, mutta... Oot hoikka + melko isotissinen, joten mistä löydät sopivat olkaimettomat rintsikat (tuli mieleeni tuubitoppikuvasta)? Oma kokoni on jotain 60F:n luokkaa, ja on hyyyvin harvinaista, että löytyy riittävän tiukat olkaimettomat, jotka ihan oikeasti pysyy päällä...t. maria

Anonymous

Ihania kuvia! Ja toi viimeisten kuvien asu! Niin upea, voisitko kertoa mistä nuo housut on? Olis ihana löytää jotkut samantyyliset.. :)

Anonymous

Nyt on pakko kommentoida... Oon siis uusi lukija, vasta muutama viikko sitten bongasin blogisi mutta oon aivan koukussa! Se on ihana :) Tarpeeksi ja sopivasti kaikkea. Nousi heti lemppareihin.Sä oot ihan mun unelma, ainakin ulkoisesti kun en sua tunne mutta vaikutat myös mukavalta! Olen siis nainen itsekin :DSun hiukset ja kroppa on täydelliset! Ja noi kasvot, ah... Persoonalliset ja mieleenjäävät mutt kuitenkin mielettömän kauniit! Tommosesta nassusta oon aina haaveillut. Plus sun tyyli!!Jos olisin mies ni voisin sanoo että olisin aivan rakastunut, haha :D Että onnea poikaystävällesi :)Onko täällä muuten koskaan ollut mitään postausta teidän "rakkaustarinasta"? :) Olisi tosi kiva kuulla!Niin ja saanko vielä kysyä että miksi te asutte kolmiossa? Helsingissä, olen käsittänyt? Eikö se oo aika kallista, että eikö kaksiokin riittäis vai miten? Ja mihin te tällä hetkellä käytätte toista makuuhuonetta?

Oc

Lindam,No heihei.Kyseisellä henkilöllä on kyllä muistaakseni monta sähköpostiositetta :)Viititkö meilata minulle sähköpostiositteesi, niin laitan sinne hänen tarkemmat yhteystiedot.Victoria,Kiitos :)Anonyymi,Ehkä joskus vähän päälle 50. En ole ihan varma. Useimmiten kuitenkin alle. Painoni ei heittele hirveästi, tosin en sitä hirveästi myöskään seuraa :) Geenit ovat kieltämättä ihan kätevät, mutta odottakaas vaan sitä alamäkeä, kun ikää tulee ja aineenvaihdunta muuttuu :DMaria,Kuppikokoni on c, joten löydän onneksi vielä suht hyvin rintsikoita. Toisaalta tuubi rintsikat tippuvat silti melkein aina, eeli päällä ole jotain todell atiukkaa paitaa. Kuvassa minulla oli alla bikinien yläosa (huomattavasti mukavamopi) Bikineissä koko saattaa olla joskus isompi ja jos takana ei ole solmittavia naruja joudun itse lyhentämään niitä :)Anonyymi,Voi kiitos :) Housut ostin täältä, vaateketju Bershkasta. Harmi ettei sitä ole meillä suomessa. Lähin löytyy Virosta :D Anonyymi,Haha kiitos ihana :) Rakkaustarinaa on pyydetty jo muutamaan otteeseen, mutta pakko sanoa jälleen kerrsn, että mitään suurta rakkaustarinaa ei ollut, vaan ihan perus:hengailua, tapailua, vakavemmin tapailua, surustelua ja yhteenmuutto kaavaa noudatettiin :D Ei siinä mitään sen kummempaa mielestäni ollut.:)

yanna

Oot ihana varsinkin tossa ekassa kuvassa. Hottis muru! JEE ja heeei me kelattiin Iinan kanssa että ens to vois kehittää tyttöjen illan! Laitan lisää infoo vaikkapa fb! <3

yanna

Oc,EEEEEIIIIIIII voi reikä! No me tullaan sit sun duuniin viettää tyttöjen iltaa ja parkkeerataan sun tiskille.

Oc

Anonyymi,Itseasiassa ollaan kyllä aikalailla samaa mieltä poliittisista asioista, pienistä asioista joskus tulee kinasteltua :) Tälläkertaa taisi olla puheena politikkojen suhtautuminen eri rikoslakeihin :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram