Ollessamme eilen ulkona syömässä, tuli puheenaiheeksi millaisia ovat olleet parhaat ravintolakokemukset Helsingissä.
Tätä kysytään minulta itse asiassa usein, mutta aina menen ihan lukkoon. Kaikki ravintolat vain katoavat samassa sekunnissa päästäni!
Lauri osasi sitten sanoa yhden parhaista olleen Copas Y Tapas ravintola Fabianinkadulla. Vein meidät sinne jonkun merkkipäivän kunniaksi jonkin aikaa sitten ja tosiaan olihan se selkeästi yksi parhaista ravintolaillallisista naismuistiin!

Hassua etten ole siitä teille vielä maininnut. Asia on heti korjattava, joten pieni hehkutuspostaus Copas Y Tapasille tulee tässä.

 


Lyhyesti Copas Y Tapas on perheen omistama ravintola, missä tarjotaan enimmäkseen kotimaisia lähellä tuotettuja sesongin raaka-aineita. Ruokalistoja ravintolasta ei löydy, mutta valita toki saa päivän kala, liha, tai kasvisannoksen välillä. Tunnelma on kotoisa ja palvelu mieleenpainuvan ystävällistä. Kaikki tuntuu olevan jo tässä kohtaa enemmän kuin kohdillaan, mutta odotas vain kun ruokaa aletaan kantaa pöytään!
Olenko edes koskaan ollut ravintolassa, missä en vain pysty lopettamaan syömistä? En tällä lailla ennen tätä tapausta. Yritin vielä hillitä itseäni ja ottaa alkuun pienemmän tapaslajitelman, mutta maistettuani pienen lajitelman kolmea tapasta, oli minun tilattava vielä loput kaksi tapasta ja tehdä siitä iso lajitelma, ennen kuin siirryin pääruokaan.
Kaikki oli vain liian hyvää.

 


Pääruuaksi otin tapani mukaan kalaa, mikä oli ehkä paras syömäni vaalea kala vähään aikaan. Lauri kehui liha-annostaan ja kirjaimellisesti nälkä vain kasvoi siinä syödessä! Ennen jälkkäreitä oli siis pakko ottaa vielä juustolajitelmakin, ja jälkkärin kanssa erikseen jälkiruokaviinit ja kaikki. (Niin unohdinko jo kehua ravintolan viinivalikoimaakin).


Söin siis kirjaimellisesti pitkän kaavan mukaan miltei koko ”listan” läpi. En pystynyt lopettamaan, en halunnut missata mitään herkkuja.

 


Pitääkin mennä pian taas uudestaan. Annokset on varmaan jo keittiössä vaihtuneet, joten pääsen taas uusille makumatkoille.
Suosittelen tätä paikkaa lämpimästi :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram