Kuinkakohan monelle alkaa nämä vuoret käydä jo tutuksi?
Kuinka moni on kuullut ennenkin kuinka kehun paikallista ruokaa.
Höpötän voimakkaasta tuulesta.
Puhun aina niistä maisemista.
Kuinka moni muistaa tuon pienen uima-altaan korkealla.
Sen miten se mystisesti tyhjeni kun yksi yö hypättiin sinne vaatteet päällä muutaman viinipullon jälkeen.
Surffauksen, mihin en vieläkään ole pystynyt.
Auringonlaskut.
Laulavan koiran.
Viinitilat.

Etelä-Afrikan. Mitä olisi talvi ilman Kapkaupunkia ja parasta ystävääni siellä.
Hirveä ikävä jo ja minusta tuntuu että ei siitä talvestani tulisi muuten yhtään mitään, joten me mennään taas.

Perheeni on joulun Balilla, joten kukaan ei kaipaile lanttulaatikoitani täällä. Vietän mielelläni siis mahtavan joulun Afrikassa.
Mahtavaa on myös se, että ystäväpariskuntamme lähtee mukaamme ja muita mahtavia juttuja on pieni safarireissu minkä aiomme siellä tehdä ja se että olen reissuissa yhteensä kokonaisen kuukauden ja se että lähtöön on enää neljä viikkoa ja neljä päivää.Kommentit (18)

emmery

Oih ihanaa! Olin keväällä poikaystäväni kanssa kuukauden mittaisella reissulla Etelä-Afrikassa ja se oli elämäni paras ja ikimuistoisin reissu. Koluttiin Johannesburg läpi, leikittiin leijonanpentujen kanssa, oltiin 3 päivän safariretkellä Pilanesburgissa jossa mm. seurattiin maanalaisesta juomakolon vieressä olevasta piilopaikasta kun lauma seeproja ja villielefanttien suurperhe joi ja telmi vedessä alle metrin päässä meistä, sukellettiin Cape Townissa valkohaikalojen kanssa ja hypättiin laskuvarjohyppy 3,5 km korkeudesta Table Mountainin yllä. Se oli ensimmäinen kertani Afrikassa ylipäätään ja rakastuin kertaheitolla niin perusteellisesti että siitä asti olen suunnitellut ja haaveillut palaamisesta. Voi kunpa pääsisin yhtä usein ihmeelliseen Etelä-Afrikkaan yhtä usein kuin sinä! <3

Toivotan sulle ihan huikean ihanaa reissua, nauti sydämesi kyllyydestä!!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Vautsi! Te olette seikkaileet ihan kunnolla. Ihailtavan paljon saaneet irti kuukaudessa ja oi, minäkin haluan piilopaikkaan seuraamaan seeproja ja elefantteja <3

Toivottavasti pääset taas pien matkalle ja minä lupaan nauttia sydämeni kyllyydestä kyllä :)

cristal

Ymmärrän täysin kaipuusi kyseistä maata kohtaan..itselläni asuu myös yksi parhaista ystävistäni Kap kaupungissa ja odottelen jo tulevaa matkaa sinne päin (helmikuu )... Voih, noi maisemat, ruoka, ihmiset..lista on loputon..

peilikuva

Oi onnekas! Itsellä on tuollainen ikävä Keniaan, sinne vaan ei opiskelijana lähdetä edes vuosittain. Ehkä sitten joskus, sitten kun on vaikka koulut käyty.
Nuo kuvan ovat iiihania, vau. :) Yleensä katselen tällaisia kuvia kateudesta vihreänä, mutta jostain syystä siun, täysin tuntemattoman ihmisen kohdalla oon vaan onnellinen. Kummallista (:

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Sitten kun elämäntilanne sen sallii :) En itsekään olisi mitenkään kouluaikoinani pystynyt reissaamaan näin, mutta intohimoni se on ollut pienestä asti ja siihen pyrkinyt aina, joten nyt kovin onnellinen olo.

<3 kiitos

Ace82

Sinulla on kyllä kaunis elämä. Jotenkin ihanaa, sitä on oppinut olemaan onnellinen ns. tuntemattoman puolesta. Tuo koiruli...aivan ihana ja muistan erityisesti sen koiran laulun. :) Kaikkea ihanaa sinulle Julia tapahtuukaan.

Vierailija

ei vitsi kyllä kelpais päästä pois täältä pimeyden keskeltä! puhuttiin just yks päivä poikaystävän kanssa kuinka siistiä ois mennä johonki safarille :-D

Anne

Ihanaa! En malta odottaa taas postauksia sieltä! Kuvat jo aiheutti kauhean matkakuumeen :D Etelä-Afrikkaan on kyllä joskus päästävä mutta seuraavaksi kohteeksi itselleni on valikoitunut Islanti :) Tosin, siihenkin on vielä liian monta kuukautta... Mahtavaa reissua jo etukäteen! :)

ella b

Ihanaa, etta paaset vierailemaan (ja ylipaataan matkustamaan) nain usein! Harmi etta mun kaverit ei tuu vieraisille noin usein :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram