Mitä mieltä olette siitä kun Instagrammissa ilmoitetaan uudesta postauksesta? 
Tuleeko ootd:ia jo muutenkin ovista ja ikkunoista vai onko se vain kätevä tapa pysyä kärryllä.
Saako #NewOutfitPostOnTheBlog näkemään punaista vai klikkailemaan kirjoitukseen?

En edes tiedä miksi pohdin näitä asioita, ehkä siksi kun se on se paikka missä ystäväni ja blogimaailmani kohtaa. Minulla ei ole omaa tiliä kummallekin vaan kaikki kuvat keikkuvat keskenään. Sitä mitä sen kai pitääkin olla, kurkistus arkeen. Kumpaankin puoleen siitä.

Ehkä enemmän kyse onkin vain siitä, että kynnys tehdä Instagrammistani liian blogipainoitteinen on korkeampi.


Instagram on tietysti kohonnut enemmän mainostuskanavaksi siitä mitä se oli ennen; ei enää pelkästään kahvikuppeja, koiran kanssa lenkillä, kreisibailausta tai kipeänä sohvalla. männynkäpyjä kasassa.

Toki se on sitä edelleen, mutta kuvien laadun taso ja kriteerit sille mitä männynkäpyjä päästää läpi on koventunut. Ainakin joillakin.  Tykkään itse katsoa niitä tavallisia kuvia, mutta silti myös minä usein sorrun siihen sensuuriin ja mietin liian pitkän hetken mitä minun kuvavirtaani lainehtii.


Instagram olisi ihan tylsä jos se olisi täynnä minunlaisiani miettiviä ihmisiä. Itse asiassa miksi en ottaisi missiokseni elävöittää sitä enemmän. Oli se sitten sitä arkeani tai blogia.
@juliatoivola Instagram gone wild. Sitä odotellessa. 

Kommentit (21)

a girl from ipanema

In my opinion, musta on kivempi nähdä blogikuvat vaan blogissa. Kun instagramissa mainostetaan uutta postausta postauksen kuvan kanssa, niin tuota postausta luettaessa tulee fiilis et hei tää on jo nähty. On mukavaa,kun instagramissa näkee ehkä vähän ekstraa, mitä blogin puolella ei tule vastaan:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Aivan. Ymmärrän hyvin, että tulee tuollainen fiilis. :) Itsekin tykkään enemmän siitä "ekstrasta" ehkä :)

Miaminttu

Juu ei blogipostausmainoksia instaan, kiitos! Todellisuudessahan ne ei häiritse sen kummemmin - hyppään ne vain yli, mutta kun nyt kerran kysyttiin, niin tottakai möläytän mielipiteeni! :) IG-aika on IG-aikaa, silloin haluan nauttia toisten kuvista. Blogien lukemisajat on sitten erikseen ;) Ja tuntuuhan se IG:n päivittäjä aina hieman henkilökohtaisemmalta, kun ei "mainosta" duuniaan, vaan on ns. ihan omana itsenään siellä.

Venla

Hyvä sinne on uusista postauksista laittaa, itse ainakin selaan instaa jatkuvasti ja tulee postaukset klikkailtua! P.s Blogisi on ihana ! Mukavaa joulun odotusta !

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos ja mukavaa joulun odotusta myös sinne :)

Minusta blogipostauksien mainostamisessa ei ole mitään vikaa, kunhan siellä Instagramissa on muutakin :) Muuten menee tylsäksi.

Idukka

Mustakin on turhaa, jos IG:ssä mainitaan uusista blogipostauksista, kun ne tulee kuitenkin katsottua. Toisaalta, ei se nyt paljon haittaakaan. Enemmän pidän kuitenkin siitä, että blogi ja insta ovat hieman erimaata, ja insta juuri se, jossa näkyy enemmän sitä normaalia arkielämää.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Niinhän ne tosiaan tulee usein katsottua muutenkin ja vielä kätevämmin jotain muuta kauttaa uskoisin :)

emmery

Olen aina ollut sitä mieltä että insta on jokapäiväisiä hetkiä varten ja blogit sitten kunnon asukuvia sun muita varten. Koko instagramin idea menee vähän hukkaan kun ihmiset lataa sinne järkkärillä otettuja ja tarkkaan mietittyjä/muokattuja kuvia. Esimerkiksi bloggaaja Stella Harasek ärsytti instagramissa sen verran että poistin itseni hänen seuraajistaan nimenomaan siksi, että jokaikinen instaan laitettu kuva oli sama kuin mitä blogissa ja jokaisen kuvan alla luki tismalleen sama teksti: "more up on the blog at www.stellaharasek.com" tai jotain sinnepäin.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Itse olen usein syyllistynyt järkkäreillä otettujen kuvien lataamisesta Instaan, mutta tavallaan siellä on niin paljon ihmisiä, jotka eivät taas lue blogiani, että tykkään välillä antaa heillekin niitä "hyviä kuvia" mitä eivät sitten muualla nääkkään :) Kuitenkin tavalliset kuvathan on IG:n idea ja mielestäni niitäkin pitää siellä olla mahd paljon!

H

En tykkää postausmainoksista instagramissa, mun mielestä blogia ja instagramia ei sais yhdistää vaan pitää ne kokonaan erillään!

sirpar

Oon samaa mieltä niin kun moni muukin näyttää olevan eli blogipostauksien (ja muutenkin samojen kuvien laittaminen instaan ja blogiin) on turhaa ja tylsää. Seuraan blogeja bloglovinin kautta enkä koskaan mene blogeihin mistään muuta kautta.

Instagramin hienous ja upeus minusta just on siinä että siellä on niitä kahvikuppi, tää on illan leffa, bailauskuvia yms. Ja parhaita myös aina ne kuvat jotka ei oo otettu järkkäreillä vaan sillä puhelimella. Alkaa jo naurattaa vähän, että tulee jo olo että olispa insta sellanen kuin se oli kun liityin sinne vaikka koko ilmiö ja sovellus on kuitenkin semi uus juttu. :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Itsekin seuraan Bloglovinin kautta. En usko, että olen koskaan mennyt Instagramin kautta/takia mihinkään postukseen.

Puhelimella otetut kuvat kun on nykyään vielä ihan hyviä! (Paitsi minun kamerani on yhtä sössöä). Ehkä kun saan uuden puhelimen pääsee taas kamerakännykkä vauhtiin :)

sonja

Insta instana ja blogi blogina :) Tylsä nähdä liian samoja juttuja kahdella eri foorumilla.

a

onhan se ehkä vähän tylsää mainostaa uutta asua instassa, koska ne blogisivut tulee kuitenkin katottua =) insta on mun mielestä just sellanen pikavilauksia päivästä, instantmeininkiä.. =) mut kaikillahan on sanan ja kuvanvapaus =)

Reseptinetsijä

Moi Julia! Yritän etsiä blogistasi sitä huippuhyvää reseptiä, jossa oli lohta, pinaattia ja herneenversoja (muistaakseni) sekä pinjansiemeniä. En harmikseni löytänyt sitä #reseptien alta, onko postaus vielä olemassa jossain blogisi syövereissä? olisin superkiitollinen, jos pystyisit auttamaan asiassa. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram