palataan jälleen Roxie uutuuksiin. Nettikauppaan niitä on tullut lisää ja päällä puolestaan se viime suosikkini jonka otin mukaani Berliiniin sotkettavaksi bratwursteilla ja munkin hillolla vähintään – näin olisin kuvitellut, mutta ihme ja kumma mekko kuitenkin säilyi puhtaana.

Roxien kuvia katsellessani minulle tuli mieleen; tiedättekö kun monilla tytöillä on kasvojen hyvä ja huono puoli? Se kumpi oikeasti on parempi on usein vain naisen omaa mielikuvitusta mitä kukaan muu ei tietenkään huomaa.
Minullakin on puoleni, mutta yritän lakaista tapani kääntää kameralle automaattisesti vasen poski visusti maton alle. (tai ainakin jonkin verran yritän).

Kuvauksissa valo oli vasemmalla puolella ja koska kasvot pitää olla valoa kohti, niin naama kirkkauteen vaan ja "väärä puoli" parrasvaloihin. Ei sillä nyt tosiaan ole väliä huomasin - olisin voinut ehkä jopa katsoa suoraan kameraankin.

Tässä on nyt siis se kohta, kun he jotka heittelevät risuja perusposeerauksestani saavat huokaista helpotuksesta – Yritän kyllä vääntää naamaani useammin eri asentoihin ja tiedän miten ärsyttävältä maneerit naamataululla saattaa välillä näyttää :D Yritän.

Olikohan sepityksissäni mitään järkeä. Joillain ei varmaan ole hajuakaan mistä puhun, jotkut tietävät tarkalleen mitä tarkoitan ja loppuja ei voisi vähempää kiinnostaa. Seuraavalla kerralla minulla onkin sitten kolmen sivun (jos blogeissa olisi sivuja, niin niitä olisi varmasti nyt kolme) verran lisää "asiaa" eräästä hieman oudosta päivästämme Berliinissä. Nyt pitää mennä nukkumaan. Olen aivan rättiväsynyt.

Kommentit (25)

Minna

Mielettömän kaunis tuo toinen kuva! :) haha hauskaa, että muillakin on näitä "parempi puoli" juttuja :D se on jännä miten itse näkee, että toinen puoli olisi parempi joten automaattisesti kääntää sen posken eteen :D ps. aivan ihana tuo mekkosi!
xoxo http://simplehappiness-minna.blogspot.fi/

M

Hahah, tiiän täysin mistä puhut! Mun pitää aina joka kuvaan änkee vasen puoli kasvoista näkyviin ja oikee puoli mahdollisimman piiloon.. :D Ps. Oot todella kaunis kuvissa!

Emilia

Olet aina niin kaunis! :) Mulla on sama juttu kun sulla, mäkin yritän jotenki peittää vasemmanpuoleni :D

Nina

Kauniilla ihmisillä ei huonoa puolta ole kuin korvien välissä korkeintaan. Sen sijaan vähemmän kauniit voivat huijata kameraa kuvakulmilla ja pään asennolla jonkin verran. Itselläni ei ole parempaa puolta, molemmat yhtä huonot, mutta tietyssä asennossa sen pään on oltava.
Siksipä kuolenkin aina sisältäpäin, jos olen eksynyt valokuviin tietämättäni.

Mutta tollasten leidien niinku sinä ei tarvitse mokomista huolia, rohkeesti vaan eri kulmia kuvaan. :)

xoxo Nina

paulina

Tossa tokassa kuvassa sun takana oleva italialaine ravintola on oikeesti super hyvä, oon käyny siellä jonku 3kertaa:D

S

Ei sua voi muuta ku ihailla! Ja toi "uus" tukka on ihana:-) Ja loppuun vielä että luen TOSI monia blogeja, sun omas on ehdottomasti top3 yleensä jopa lemppari<3 Jatka siis samaan malliin:-)

A.E.

Hah, tiedän täysin miltä susta tuntuu :D Itellä kans tapana aina kuvissa kuvata vain vasenta puolta kasvoista, en tiedä miks, mut en pidä siitä jos ottaa oikeelta kuvia :D Joskus sitä ihmettelee mitä me naiset oikee kaikkee mietitääkää:D Kivaa kesän alkuu :)

Tiia

Mahtavia kuvia tulee tuolla sun uudella kameralla! Voitko kertoa vähän tarkemmin kamerasta ja objektiivista ja sen ominaisuuksista? Olisi kiva jos saisi vaikka jonku pienen postauksen uudesta kamerasta. Sulla on aivan ihana blogi! :)

Mellu

Kui siisti blogi!
Mul on vähä erilainen. Mä oon tehny mun blogini fanisivumuodossa Kevjumballe! Ehkä tiiät hänet? Hänen oikee nimi on Kevin Wu. Pakko myöntää et se on iha über söpö ja kaikkee! Se tekee Youtubessa hassui videoit kaikest ja on tosi tunnettu ympäri maailmaa.
Ehkä sä kävisit tsekkaa sen?:) joku päivä viel se löytää mut ja mun blogini!
www.kevjumbaforever.blogspot.fi
Love you all!! XOXOhih

Alice

Hienoa, etten ole ainoa jolla on ns. "huono" puoli. Sen kanssa on vain elettävä ja opittava piilottamaan. Tai harjoittaa huonosta hyvä ;)

- Alice

Laura

Heii haluisin kysyä tosta yhdestä mekosta mikä sulla on päällä roxien verkkokaupassa. Kukallinen mekko jonka selkäpuoli on auki ja siinä on kolme tommosta kaistaletta. Haluaisin kovasti kyseisen mekon tilata, mutta mietityttää vähän minkälaiset rintsikat tonne voi laittaa alle ettei näy selkäpuolelta ikävästi. Kysymys onkin että minkälaiset sulla noissa kuvissa on? ja ei, väriä ja kuppikokoa ei tarvitse kertoa, ihan vaan se malli (; että onko sulla sellaset liivit kokonaan ilman takaosaa vai saako takaosan jotenkin näppärästi piilotettua yhden tollasen kaistaleen alle.. itsekkin olen melko isotissinen enkä oikeen sellasia pelkkiä tissilappuja pysty käyttämään..

J / World by J

Hahaa, tunnistan tuon "hyvä puoli/huono puoli"-poseerauksen :) Ja mikä mekko, wow!!

Elina

Onneks et sotkenu hienoa mekkoasi, mulla se ois ollu jossain ruokasotkuissa alta aikayksikön :D mutta joo, kyllä tuo "hyvä/huono puoli" -poseeraus on täälläkin tuttu ja kovin siitä yritän päästä eroon ja ymmärtää, että ei muut huomaa sitä samalla tavalla ku ite (:

henna

siis mullaki on vasen puoli kasvoista parempi :DD tähän on pakko olla joku syy koska tosi monil se on just se vasen!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Eikä :D Ihan mahtavaa!!! Hahaha, käytän tota perustelua tästälähtien kaikille "mua pitää kuvata vasemmalta puolelta, koska oikeanpuoleinen aivolohko kontrolloi tunnetilassa vasemman puoleisia kasvolihaksia ja näin vasemmalta puolelta tulee parempia kuvia" mitäs tohon nyt voisi sanoa vastaan :D

Kiitos linkistä :)

Karoliiina

Mullakin on tää kasvojen parempi puoli. Joskus kun otetaan kuvia poikaystävän kanssa ja kokeilen jotain uutta niin poikaystävä ohjaa mut takaisin tähän mun "perusposeen" :----D

meow

Hahaha, ei ole hullua puhetta, mullakin on "huonompi puoli" kasvoissa :D Btw näytät aivan upealta!

Essi

Mullakin on parempi puoli, mutta se on oikea. Mitä tämä sitten meinaa? Oonko jotenki tunteeton ihminen tuon tekniikkaa&talous sivun mukaan? :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram