Piknikpukeutumiseen on todella kätevää valita mm. kokovalkoinen asu (varsinkin jos on yhtä tunari kuin minä).
Saahan se sellaista pientä särmää, kun rinnuksille tippuu öljyisiä aurinkokuivattuja tomaatteja ja peppu värjääntyy mullasta, sekä liian täydeksi kaadettu noutokahvi roiskii kivoja ruskeita pisaroita ympäri valkoista maalitauluaan.
 

Olen kausiluontoinen tunari;
Kömpelyyteni ei löydä kultaista keskitietä- joko kaikki on todella hallittua ja virheetöntä, tai sitten yhtä sotkua, kaaosta ja kompurointia.

 

 

 

 

Tänään voinkin sitten puistoon pukeutua turtles-asuuni, eli siihen ihanaan vihreään paitaan, jota en osaa käyttää, mutta suojavärinä ruohoa vastaan se aivan varmasti toimii.  Voin myöhemmin laittaa todistusaineistoa minusta kierimässä vaikka pusikossa.

Kyllä minun blogissani on sisältö kohdillaan :D

Kommentit (6)

AnsQ

Kävin etsimässä Lindexistä niitä värikkäitä toppeja, mutta jäljellä oli enää L kokoja, hö :<

Anonymous

Moi! En ole aikaisemmin kommentoinut, mutta nyt täytyy :) Löysin blogisi muutamia viikkoja sitten, ja tämä on kertaheitolla kohonnut aivan lemppariksi! Sulla on aivan mielettömän kivoja asuja ja olet mielettömän kaunis, mutta ennen kaikkea rakastan sun tyyliä kirjoittaa ja kertoa asioista! Niin hauskaa luettavaa, eikä turhan tiukkapipoista meininkiä. Toivottavasti saan nauttia sun mahtavasta blogista vielä pitkään :) Ihanaa kesää!! (PS. uskon että siinä vihreässä paidassa näytät maailman kauneimmalta turtlesilta)

Anonymous

Tavalla tai toisella, olet aina päivän paras jossain :) Pakko tunnustaa, olen ollut selän kanssa pitkällä sairaslomalla (eli elämä on aika pienellä alueella) ja yhtenä päivän toistuvista rutiineista on lukea ja katsoa blogisi. Ja joka kerta hetken hymyillyttää, sun tyyli kirjoittaa on aivan lyömätön! tänks tarinoista

Julia

Mimmu,Haha, kiitos itsellesi kun piristyt näistä. Ei kaikki ole aina samoilla aaltopituuksilla juttujeni kanssa :DAnsQ,Löysin omani Tapiolasta ja sielläkin vain kokoa M.Anonyymi,Ihana,ihana. Kiitos! Joudut lukemaan blogiani vielä luultavasti pitkä tovin- olen niin koukuttunut tähän, enkä lähdössä minnekkään.Ihanaa kesää myös sinulle :)Anonyymi,Voi jumpe, kun te olette ihania! En tiedä ansaitseeko tekstini ihan näin suurta kiitosta, mutta ainakin se valaa minuun lisää intoa höperrellä täällä lisää :) Joten kiitos teille!Toivottavasti selkäsi paranee pian :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat