Viime viikonloppuna musiikki tosiaan pauhasi Kyläsaaressa, missä Weekend festivaaleilla elektronisen musiikin tahdissa pomppi kymmeniä tuhansia ihmisiä.
Näyttävät lavatehosteet pamahtelivat rytmin mukana ja pitkät lasersäteet piirtyivät värjäämään taivasta.

Tätä kaikkea oli aika mieletöntä seurata paraatipaikoilta Loopin #bilehullukreisibailaaja –voittajaporukan kanssa, jota minä ja Kira saimme ilon tuon illan ajan houstata.

Ihan mielettömän hauska ja erilainen ilta. Tytöt voittajaporukasta olivat todella täydellä energialla mukana. Osa rohkeni hyppäämään benji-hypynkin jo ihan alkuillasta ja yksi jopa kaksi kertaa peräkkäin!
Eipä siinä muuta voinut, kuin korkeanpaikankammoisena itse vain tuijotella haavi auki toisten rohkeutta ja heittäytymiskykyä. Ihan huikea porukka!

 

 

Kun kaikilla oli jalat lopulta tukevasti festarialueen soraisessa maassa, jatkettiin iltaa tanssimalla päättömästi ja päästiin jossain vaiheessa piipahtamaan lavallakin. Sellainen pomppiva ihmismeri siinä silmien alla oli aikamoinen näky. Eipä sitä, eikä tällaista hullunkurista iltaa ihan hevillä unohda.

 

 

Huh, kiitos Loop, Weekend festivaalit ja voittajaporukka! Isot halit myös vielä ihanille lukijoille, jotka tulitte moikkaamaan. Olen kyllä aina ihan hymy korvissa kun teitä saa tavata :)

Kommentit (5)

Vierailija

Ooooh, tuo lavallaolo ihmismeren edessä olis kyllä kiva kokea! Ihan vaikka eivät mua sinne oliskaan tulleet katsomaan :D Sitä voi vaan omassa pienessä mielessä miettiä millasta tuntuis olla artisti, jota tuhannet ihmiset tulee varta vasten katsomaan ja kuuntelemaan, ja jotka osaa sun selkärangasta pusertamat biisit ulkoa ja laulaa niiden mukana.. Oijoi. Osatapa laulaa :D

Roosa

Jokin ruokaresepti postaus olisi kiva! :) Tai jokin kasvonaamio yms hemmottelujuttu...

Miia

Niinku Sanna sano niin on tullut monesti festareilla tai muilla keikoilla mietittyä että miltähän tuntus olla artisti, jonka musan tahtiin sadat, tuhannet tai jopa kymmenet tuhannet ihmiset pomppii ja fiilistelee ja laulaa sun biisejä ja just kuin eriltä näyttää se massa lavalta päin katottuna!

Mutta ihania kuvia! Olin kans Weekendeillä ja oli huikee meno :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012