Olette varmasti huomanneet, että bloggaajia kutsutaan usein (ja varsinkin näin syksyn aikaan todella usein) erilaisiin tapahtumiin. Tapahtumia on lähes kaikenlaisia - wellness aamuista hapankaalinsyönnin sm-kilpailuihin.
En käy niissä kaikissa, en lähellekään, mutta tykkää käydä niissä mitkä minua kiinnostavat ja mistä mahdollisesti olisin kiinnostunut kirjoittamaan myös teille.

Hapankaalikisoihin en mennyt, mutta vähän aikaa sitten Helsinki Day spassa järjestetyssä wellness aamussa olin.
Aamun tarkoituksena oli kertoa lmedeen ihonhoitotableteista ja sen ohessa syödä aamiaista, tehdä hieman käsihoitoja, kampauksia ja käydä iho-analyysissä.

Itse tästä Imedeen tuotteesta en valitettavasti voi vielä puhua juuri mitään koska olen kokeillut sitä vasta muutaman päivän, mutta ajattelin näyttää teille kuvat tästä tapahtumasta, kerrankin kun niitä löytyy. Kiitos paikalla häärineen kuvaajan Nina Kaverisen.

Iho analyysini sanoi kaiken olevan ihan hyvin. Itse kuvittelin näkeväni analyysin näytöllä pikemminkin jonkun muurahaispesän kuin tavallisia kerroksia ihoani. No, tavallinen näytöllä tai ei, niin erittäin oikukas se on silti.
Tällä hetkellä helpompi, mutta on ollut kausia milloin kaikki on ollut toisin. Uskoisin tämän aiheen kiinnostavan monia, joten jos haluatte voisin tarkemmin kirjoitella tästä lisää vielä lähiaikoina :)

Kommentit (7)

S

Heis! Oon miettinyt, että kuinka bloggaajat saavat noita kutsuja? Tarkoitan siis esim. jotain tyyliin että tyypit löytää potentiaalisen blogin ja kutsuu sen kirjoittajan johonkin "mainostus"tilaisuuteen, vai onko teillä sellainen suunnilleen tietty porukka jota pyydetään aina mukaan? Asia kiinnostaaaa

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Oletan, että tietyt mainostajat / pr-toimistot lisävät listoilleen niitä blogeja keiden kanssa haluavat tehdä yhteistyötä ja lähettävät sitten kutsusja erilaisiin tilaisuuksiin. En ole perehtynyt asiaan koskaan sen tarkemmin, joten en valitettavvasti täysin varmasti osaa sanoa, miten he toimivat :)

tiinu

Heippa! Olisin kysellyt että kuinka sivuiltasi pääsee lukemaan vanhoja postauksia tai löytyykö jostain "hashtaggeja"? Olisi kiva lukea reissupostauksia! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

voi, tägejä ja arkistoja vielä(kin) säädetään, mutta kaikki vanhat postaukset löytyvät kätevästi sillävälin kun hakee tuolta hakukentästä (löytyy tuolta sivun vasemmasta ylälaidasta) jollain hakusanalla. Esim. Etelä-Afrikka ym :)

Laura

Tee ihmeessä ihopostaus, olis tosi kiinnostava kuulla! (näin itsekin ihon kanssa kamppailleena :D)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat