On ollut todella outo viikko. Viimeiset kolme päivää lähes mahdottomia. Kyllä ne äkilliset elämänmuutokset sieltä lopulta kolahti ja kovaa ja tuntuu että koko pääkoppa ja kroppakin oireilee nyt oikein urakalla.

Koitan nyt ottaa vain iisisti ja yrittää löytää niitä pieniä iloja arjesta.

 

Tällaisina päivänä parasta on:

- Mennä nukkumaan puhtaisiin Beach House lakanoihin.
- Kahvi. Aamukahvi. Muuten en nousisi ylös sängystä.
- Pehmeät hiukset kampaajan jäljiltä. Kiitos Bown Noora :)
- Tuorepuristetun mehun raikkaus.
- Tuoksukynttilät. Saanpahan ainakin niitä nyt sytytellä kun ei ole kukaan valittamassa päänsärystä.
- Tuoreet kukat maljakossa.
- Kaikki vanhat ja hölmöt lempibiisit.
- Hömppäohjelmat.
- Ystävät ja whatsapp keskustelut.
- Ystävät ja viini.
- Ystävät ja ihan vaan se että ne on olemassa.

Arvostan niin paljon.

 

Otan nyt luultavasti koko viikonlopun ihan vapaaksi blogista, koitan vain saada vähän näitä ajatuksia kasaan ja tulla sitten takaisin höpöttelemään teille vähän iloisempana Juliana.

 

Ihanaa pääsisäistä :)

Kommentit (41)

Eve

Sulla on ollut varmasti niin paljon menoa ja hommia hoidettavana viime aikoina, että et ole ehtinyt kunnolla sisäistää kaikkea ja pysähtyä. Jossain vaiheessa se kroppa ja koppa ottaa kuitenkin aina oman aikansa. Tsemppiä siis ajatusten selvittelyyn ja aurinkoisempia pääsiäispäiviä :)

Isa

oon monta vuotta lukenut sun blogia, tykkään tästä ihan hirmusesti, olen aina tykännyt. Oot niin maanläheinen, et esitä tai hae mitään, tunnut olevan oma itsesi vaikka en sinua tunnekaan :D se näkyy blogistasi. Minusta on myös äärimmäisen rohkeaa ja ihanaa, että pystyt kirjoittamaan elämäntilanteestasi tänne. Moni saattaisi piiloutua ja olla kertomatta. Kirjoitat vielä niin inhimilliseen tapaan, ilman mitään vippaskonsteja. Yksi lause riittää kuvailemaan tilannetta, jossa olet.
Kaikkea hyvää ja tsemppiä ja iloa ja onnellisuutta sinulle ihana Julia.<3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tuntuu että nyt on vaan fiilikset niin pinnalla ettei niitä edes pysty piilotella. En varmaan koskaan ole ollut muutenkaan näin "avoin" elämäni aikana, mutta ehkä se vain on hyvä asia nyt :)

Kiitos kaikista tsempeistä <3

Idu - http://www.lily.fi/blogi...

<3 olet ihana! ja samaistun täysin. omalla kohdalla ihmettelin aluksi että "näinkö helposti tämä nyt menee", kunnes viikon parin päästä todellisuus iski kovaa ja korkealta. minullekin toi iloa juuri nuo pienet asiat, kuten lakanat JA erittäin tärkeänä kakkosena, hyvä, muhkea peitto (jonka itseasissa ostin eron jälkeisenä päivänä). nyt se on minun pieni toteemipaaluni, johon kietoudun hädän hetkellä. heh. tsemppiä ja ihanaa pääsiäistä julia!!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En tosiaan osannut mitenkään koskaan kuvitella että näin tämä oikeasti menee! Apua, miten korkealta sitä voi tosiaan tipahtaa :D

E.J.

Voi Julia!
Seuraan sinun blogiasi hiljasesti enkä kommentoi mutta nyt täytyy. Kolahti tämä teksti meinaan. Iso tsemppirutistus sinne, samoissa tuntemuksissa mennään ja juuri samallainen lista mielessä asioista, jotka tekee tästä vähän helpompaa..äkillinen ero ja muut muutokset lähimmissä ihmissuhteissa on täälläkin syynä miksi kroppa ja mieli on ihan sekaisin juuri nyt. Mutta asioilla vaan on tapana järjestyä aina, lopulta.

Hyvää ja rentouttavaa pääsiäistä kaikesta huolimatta !<3

mt

Kuten muutkin, tulen minäkin sanomaan, että melko samassa tilanteessa nyt ollaan. 24v. ja viime viikolla päättyi 10 vuotta kestänyt suhde. Vielä mennään eteenpäin kovien kiireiden parissa, mutta tuo todellisuus kolahtaa varmaan sitten kuukauden päästä kun muutto omaan kämppään on todellisuutta. Tsemppiä!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi ei, toivottavasti ei kolahda ihan liian lujaa, mutta siten kun kolahtaa niin takaisin ylös vaan! <3 Tsemppiä myös sinne.

Laura

sä oot jotenkin niin, ihanan sympaattinen! <3 niin hyväsydäminen ja positiivinen. Ne ketkä sut saa tuntea on kyllä onnekkaita, sun kaltasia ihmisiä ei oo liiaksi tässä maailmassa :)!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Muistan kun lun tämän kommenttisi jo muutama päivä sitten kun olin vielä ihan hajalla ja rupesin heti pillittämään :D Jotenkin niin ihanasti sanottu että herkistyin ihan täysin <3

jaana

Sama tilanne täälläkin :/ eron aikana on yleensä hyvä pitää itsensä kiireisenä (niinkun sinäkin oot tehny) ettei jää vaan kotiin suremaan. Jossain vaiheessa ne asiat kuitenkin tulee eteen ja on vaan pakko käsitellä ja surra ja itkeä, jotta pääsee taas hieman vahvempana eteenpäin :) eikä nää harmaat päivät ainakaan yhtään auta tuohon olotilaan! Onneksi sulla on ihana uusi koti, hyvät turvaverkot ja paljon kivaa tekemistä elämässä. Vaikka ero sujuisi kuinka kivuttomasti tahansa niin se, että suree osoittaa vaan sen, että olet ihminen ja sinulla on tunteet. Minulta vuorostani (sä toivotit mulle viimeksi :) ) tsemppiä sulle Julia <3 kaikesta selviää!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Onneksi tosiaan on ystävät. En tiedä kuinka maassa olisin ilman niitä neuvoja mitä he ovat antaneet <3 Monilla vielä sama tapahtunut ennenkin. Itselleni tämä oli ensimmäinen ero ja luulin jo että olen vain sekoamassa, mutta onneksi ystävät osasivat puhua järkeä :D

bebe

Jaksamisia Julia! Ja vaikka varmasti tiedätkin sen, niin haluan vielä muistuttaa, että olet upea. Ota aikaa itsellesi niin paljon kuin tarvitset. Sinun parasta me lukijatkin halutaan, vaikka se vaatisikin taukoa blogista :) voimia!

Annika

Oi mitkä lakanat ja hiukset! Hyvältähän tuo vaan kuulostaa, että tunteet tulee ja annat niiden tulla :) Joskus vielä näet, mihin tämä tie johtaa.

katariina

Vaikka se nyt tuntuu lähes mahdottomalta, mutta aika auttaa. Muista se aina kun elämä tuntuu kurjalta. Erosin itse noin viisi viikkoa sitten ja voin kertoa, että en ole koskaan käynyt ihmismielen niin pohjalla, kuin viimeisinä viikkoina. Mulle se todellisuus kolahti vasta n. viikko eron jälkeen. Tunteet mennyt sen jälkeen vuoristorataa, välillä pohjalta superhyviin fiiliksiin ja itsesyyttelystä vihaan. Mutta se kaikki kuuluu prosessiin. Anna tunteiden vaan tulla ja mennä - niihin kuitenkaan takertumatta. Salli itsellesi se suru ja pettymys, minkä ero aiheuttaa. Ota itsellesi kaikki aika maailmassa ja älä yritä väkisin päästä eteenpäin: pääset eteenpäin kun on sen aika. Kaikki tapahtuu omalla painollaan. Kirjoita, urheile, ota äkkilähtö jonnekin lämpimään, nää ystäviä - tee kaikkea mistä saat niitä pienenpieniä iloja ja endorfiinia. Ja jos yhtään auttaa ajatus, niin voin kertoa, että olen itse jo ihan eri ihminen kuin vaikka kaksi viikkoa sitten. En ehjä, mutta ehjempi.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos niin paljon tästä kommentista. Minusta on tuntunut juuri tuolta ja olen ollut niin hämmentynyt! En ole yhtään pysynyt itseni perässä. Välillä voi mennä ja hoitaa asioita, nauraakin kun seuraavana päivänä en pääse edes ylös sängystä. Niin kummallista ja haha minä kun luulin että olen ihan "ok" koko eron kanssa. Että se tulee olemaan helppoa. Eipä ollutkaan, mutta vahvempana tästä vaan jatketaan!
Et tiedäkään miten paljon sanasi juuri auttoivat eteenpäin <3

H

Täysin ymmärrettävää että näin suuret muutokset tuntuu koko kehossa, anna itsellesi kunnolla aikaa sopeutua uuteen elämäntilanteeseen :) Ja kannattaa tosiaan muistaa niitä arjen pieniä iloja! Ja onneksi on ystävät :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihanasti sanottu, kiitos <3
Ja kuten täällä jo pari kertaa olen sanonutkin, niin tuntuu että nyt ollaan menty niin sellaista vuoristorataa että näitä tunteita ei pysty edes piilotella. Helpottaa vaan kun kerron kaiken ihan avoimesti. Ja miksi en kertoisi. Ihmisiä me kaikki vaan ollaan :)

rosie

Mä oon jo muutaman vuoden lukenut aktiivisesti sun blogia enkä ole koskaan kommentoinut mutta nyt tuntuis olevan sopiva aika.en tietenkään henkiläkohtaisesti sinua tunne mutta silti haluan vilpittömästi sulle toivottaa jaksamisia ! Vaikutat aivan huipputyypiltä jolta ei puutu älyä taikka kauneutta, ja tunnut olevan todella maanläheinen ja ystävällinen ihminen. Paljonpaljon jaksuhaleja ja aurinkoisia iloisempia päiviä sinulle ♡

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram