Värit ovat ehkä pikkuhiljaa löytäneet tiensä vaatekaappiini, mutta edelleen ulos baariin lähtiessä suosin sitä mustaa. Mustaa ja ehkä joskus joku valkoinen toppi. Aika hurjaa, mutta olo on mukavin niin. Ehkä enemmän kesää kohdin sitten toisin, mutta nyt vielä hetken näin.

 

Viikonloppu tuli taas nopeasti. Viime viikolla se meni ystävän synttäreitä juhliessa, joten täksi viikonlopuksi kiltisti kietoudutaan verkkareihin. 
Hyvää ruokaa, ystäviä, jääkiekkoa, elokuvia, kuntosalia ja jopa seinäkiipeilyä! Saatiin vielä extempore idea lähteä tänään Långvikin kylpylähotelliin, joten tervetuloa totaali rentoutuminen sitten kylpylänkin merkeissä :)

 

Nyt minulla on päällä tosiaan ne verkkarit, mutta viime perjantaina mentiin näissä ja nuo BikBokin hameelta näyttävät shortsit ovat näköjään edelleen aika kovassa käytössä, oli kesä tai talvi.

 

 

Toppi - Zara
Shortsit - BikBok
Laukku - Maison Martin Margiela
Kengät - Zara 

Kommentit (9)

Essi, erään aikaisemman sulois...

Laittaisin sun joka postaukseen ison sydämen mutta cosmo provosoi mun rekisteröitymistä, ja tosiaan sydän on liian pieni!
iso halaus sen sijaan :) hyvää viikonloppua!!

Saara S.

Moi! Toivottavasti ei ole liian henkilökohtainen kysymys, mutta millaisia rintsikoita pidät tuollaisten toppien kanssa? Itselläni tuota rintamusta on mielestäni liikaakin, ja koen tuommoisten pikkutoppien käyttämisen hankalaksi, vaikka tykkään niistä kyllä :/

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minulla itseasiassa oli tuon topin alla bikinit :D Sellaiset olkaimettomien rintsikoiden malliset. Jostain syystä bikinit pysyy paremmin päällä.

Vierailija

Iha ensimmäinen kuva jonka näin siusta, toi heti mielee yhden kaunottaren, Megan Foxin! Teissä on jotaki samaa. Onko kukaa muu maininnu tästä aikasemmi siulle?:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos - siinä vasta kohteliaisuus! <3
(Ja en ole kyllä moista kovin usein kuullut :D)

Kiitos vielä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram