Tiedättekö mikä uutinen sai minut jonkin aikaa sitten hyppimään tasajalkaa ja poskeni punottamaan innostuksesta? Nelly.com on päättänyt järjestää isolle porukalle aivan mielettömän 24-tunnin juhlamatkan aurinkoiseen kohteeseen allasbileisiin. Koko porukka lennätetään omalla Nelly koneella - vielä salaiseen kohteeseen, missä järjestetään ehkä vuosisadan mieleenpainuvimmat juhlat. Nelly jos joku tietää miten eeppisimmät seikkailut järjestetään, joten olen varma, että jotain aivan ikimuistoista on luvassa!

Mukana matkassa on paljon pohjoismaisia blogaajia, artisteja ja muotikansaa ja kun kuulin, että minäkin pääsen mukaan oli siinä jälleen yksi sellainen hetki, että piti nipistää itseään ja miettiä miten ihmeessä sitä on pyllähtänyt näin mahtavaan elämään, missä saa tällaisia tilaisuuksia luoda näin hauskoja muistoja!
 

Mutta mikä parasta, saan nyt myös arpoa yhdelle lukjalleni mahdollisuuden päästä mukaan matkalle! Jos arvostat kokemuksia ja haluat paikan Nelly.Com koneesta niin kerro kommenttiboksissa, miksi juuri sinä haluaisit lähteä kanssani tälle hauskalle matkalle.

Valitsemani henkilö voittaa 100€ lahjakortin Nellylle ja pääsee kisaamaan 8 muun valitun blogilukijan kanssa matkalipusta. Motivoitunein lukija palkitaan lopulta Nelly tiimin valitsemana tuolla kultaisella lipulla (1+1 eli saa ottaa ystävän mukaan matkalle).
Palkintona siis matka ja majoitus salaiseen kohteeseen 8.-9.5.2015.
Ikäraja 18. Ja osallistumisaika 22.4 asti.

Nyt vaan kommenttia boksiin (muistakaa sähköpostiosoite). Tästä tulee niin hauskaa!

Yhteistyössä Nelly.com*

Kommentit (88)

Emma

On tullut luettua koko kevään kaikki päivät yliopiston pääsykokeisiin, jotka häämöttävät toukokuussa. 24h irtiotto lukemisesta ei tekisi muuta kuin hyvää tämän stressaavan kevään keskelle! Kaiken näköiset sosiaaliset tapahtumat on pitänyt perua opiskeluiden takia, mutta tässähän olisi mahtava mahdollisuus päästä heittämään ajatukset hetkeksi muualle!
emm@wippies.com

idaelisa

OHHOH, miten mieletön kisa! *suuauki* ja *sydänsilmä*-emojit tähän!
Mä haluisin lähteä ihan vaan siksi koska tää olis varmasti ihan mieletöntä! Arvostaisin kokemusta todella suuresti. Aurinkoinen kohde lämmittää jo nyt mun jäätyneitä varpaita ja sormia täällä toimistolla! Tää olis ihan täydellinen ja varmasti ikimuistoinen irtiotto arjesta, kun kesälomaankin on vielä 4,5 kuukautta.

ida.tolvanen1@gmail.com

emilia

Vaikutat ihanalta ihmiseltä, jonka kanssa olisi varmasti mahtavaa juhlia! Olen koko vuoden tehnyt töitä ja opiskellut myös tuleva kesä tulee olemaan töitä ilman kesätöitä niin tämmöinen irtiotto arjesta olisi kieltämättä aika ihana!:)
emmip93@hotmail.com

Janita

Haluaisin päästä matkalle mukaan sillä nyt tällä hetkellä luen pääsykokeisiin ja tuo matka on juuri muutama päivä kokeen jälkeen, joten se olisi täydellinen "palkinto" raskaan lukemisen jälkeen. :) Luen sun että Kiran blogeja ja olen salaa toivonut että joskus pääsisin tapaamaan teidät sillä vaikutatte todella hauskoilta ja mukavilta, ja uskallatte olla erilaisia! :-) Ja vaikka en pääsisikään mukaan niin toivon että joku joka todella ansaitsee sen pääsee nauttimaan tästä uniikista matkasta! :) janita.strang@outlook.com

milkainnamaaria

Huh!
Haluaisin lähteä reissuun, sillä teen tällä hetkellä kolmea työtä samanaikaisesti. Tämä on toki oma valinta, mutta palkkatason vuoksi joudun raatamaan niska limassa 7 päivää viikossa töitä tehden, eikä vapaa-aikaa hirveästi jää. Tämä vuosi on myös töiden lisäksi ollut hyvin rankka henkisesti, joten pieni irtiotto tekisi kyllä terää. Mutta ennenkaikkea, enemmän kuin itselleni, toivon, että saisin voittaa palkinnon ystävälleni. Hän menetti juuri jotain, mikä on ollut suurin osa elämää ihan pienestä saakka. Haluaisin viedä ystäväni tälle matkalle ja nauttia täysillä elämästä, kun sellaiseen on mahdollisuus. Haluaisin muistuttaa meitä molempia siitä, että on olemassa paljon hyvää ja kaunista, minkä vuoksi hymyillä joka ikinen päivä :)

milka.kosonen@gmail.com

peilikuva

Opiskelijana loma on melko tuntematon käsite, edes semmoinen lyhyen lyhyt lomantynkä. Kun luennot jäävät tauolle, astuu kuvaan täysipäiväinen työviikko. Ei sillä, onhan ne työt mukana kuvioissa myös opiskelujen ohella.
Erehdyin kerran valittamaan väsymystä työkaverille. Vastaukseksi sain naurahduksen ja kommentin "kyllä sitä nuorena jaksaa". Vai jaksaako? Lomaa sitä kaipaa nuorenakin, edes lyhyttä. Kynnys ottaa vapaata ja lähteä jonnekin "ilman sen suurempaa syytä" on jostain syystä vain aivan kamalan korkea. Sen ylittämiseen tarvitsisi tikapuut.
Niinpä muutamankin päivän totaalinen irtiotta arjesta varmasti lyömättömässä porukassa, tyylikkäiden ja inspiroivien ihmisten ympäröimänä olisi enemmän kuin paikallaan. Nellyn tapahtumista kuulleena olen varma, että tuota pikavisiittiä paikkaan x voisi hymyssä suin muistella vielä kiikkustuolissakin. Kyseessä olisi epäilemättä yksi elämän kohokohtia uusine ihmisineen ja huikeine kokemuksineen. :) Olisin koko reissun ajan varmaan kuin pikkutyttö karkkikaupassa tai huvipuistossa - hämmentyneen onnellinen ja epäuskoinen.

Mahtavaa Julia, että siulle tarjoutuu tämmöisiä mahdollisuuksia. Olet oikea onnenmyyrä :)

karkki_22 (ät) hotmail.com

Heidi J

Tuo olisi ihan huikea kokemus! Olisin huippuvalinta sulle, sillä olen itsenäinen, sosiaalinen, hauska ja tarpeen tullen party booster :) Lisäksi olen suomenruotsalainen joka on asunut jenkeissä, eli pystyn helposti kommunikoimaan kaikkien kanssa ja rakastan muotia. Lisäksi mullakin on Boy, mutta chevron Boy, ja mun mielestä meidän laukkujenkin olisi aika tavata :D Merkkaan ajankohdan jo nyt kalenteriin ;)
heidijaak@gmail.com

KK

Minussa on aina kytenyt pieni spontaanisuus ja nyt olisi oiva tilaisuus päästä näyttämään se puoli itsestäni! Olisi mahtavaa päästä tutustumaan uusiin ihmisiin! Elän aika hektistä arkea tällä hetkellä kahden työn johdosta, joten olisi todella mahtavaa voittaa tällainen irtiotto arjesta!:) kiia.kallio5@hotmail.com

Mari M.

Kukapa nyt ei matkasta innostuisi. Voin tuntea jo kuuman tuulen, ihon joka kaipaa pulahdusta viileään altaaseen ja karhean kurkun, jota kostuteaan poreilevalla juomalla. Toilettipäkki ja passi valmiina :)

Heidi

Vautsi mikä mahtava tilaisuus! Olis maailman ihaninta voittaa siksi, että oon vähän koko vuoden kompuroinut stressin ja koulun ja ihmissuhteiden kanssa ja nyt olen vihdoin päässyt taas jaloilleni, ja sitä todellakin olis mahtava juhlistaa tällä matkalla!! Päästä hetkeksi pois ja unohtaa kaikki muu ja vain nauttia. Tää olis kyllä unelma. Lisäksi olisi ihanaa tavata uusia ihmisiä ja vähän poistua omalta mukavuusalueelta, valokuvata ja inspiroitua uudesta ympäristöstä ja ihmisistä!

heidikouva1@gmail.com

Roosa

Moi! Toi matka kuullostaa ihan MAHTAVALTA! Kuullostaa oudolta kertoa kuinka motivoitunut lukia olen, koska susta varmaan tuntuu että oon joku hullu :D Mutta tosiaan päittäin pari kertaa päivitän MyCosmon, seuraan ja kopioin tyyliäsi ja susta inspiroituneena oon kehittynyt pukeutumisessani sen verran, että muutkin huomaa!
Sun ja Laurin eron jälkeen otin sen jotenkin tosi henkilökohtaisesti ja töissä ihan työkavereillekin ihmettelin et miten mä nyt silleen masennuin sun puolesta.... :D Ehkä oon vähän hullu.
roosa.malinen@hotmail.com

Salla J

Tämä kevät on ollut valehtelematta elämäni rankin, tähän on mahtunut paljon opiskelukiireitä sekä pahimpana perheenjäsenen menetys. Tällä hetkellä siis todella kaipaisin irtiottoa arjesta, jotta pääsisin hetkeksi eroon kaikista negatiivisista asioista. Teiltä bloggaajilta ja muilta reissun ihmisiltä saisi varmasti iloista seuraa sekä inspiraatiota pukeutumiseen.

miinamamma

Oon ollu parin kuukauden ajan vähän alla päin henk. koht. ongelmien ja sattumien takia. Nyt kuitenkin asiat alkaa loksahdella paikalleen, joten tällänen ois niin huikee mahdollisuus!! Tavallaan myös "palkinto" itselleen.. voin vaan kuvitella kuinka siistiä ois, wow!!

Jonna

vooi olispa ihan unelmien täyttymys päästä tommoselle reissulle! Eihän tommosta tapahdu kun vaan haaveissa :D Itse oon ollut ulkomailla viimeks joskus yläasteella joten se jo, että pääsis suomen ulkopuolelle ois ihan huippua! :) Vaikee keksii tähän mitään järkevää kun vetää niin sanattomaks jos tommoseen pääsis :D

Jonna

Voooi olispa ihan unelmien täyttymys päästä tommoselle reissulle. Eihän tommosta tapahdu kun haaveissa :) Itse oon ollut suomen ulkopuolella viimeks yläasteella joten senkin takia tää olis aivan huippua! Vaikeeta keksiä tähän mitään järkevää kun vetää niin sanattomaks ajatuskin siitä että tämmöseen pääsis :)
jonna.kekki@outlook.com

Suvi

Ai kuka arvostaa kokemuksia? MINÄ MINÄ MINÄ! tää ei vois tulla parempaan saumaan. Tää kevät on ollut työntäytteinen ja kesästä tulee sellainen myös. Joten pieni breikki arjestaolisi paikallaan. Etenkin auringosta, ja altaasta nauttien uusia tuttavuuksia ja pukeutumis inspiraatiota saaden! Ah! Olisi mieletöntä!
suvi_545@hotmail.com

NellyKvist@gmail.com

I deserve to win since I have been having a slightly more difficult year in many aspects and am a girl who haven't been able to travel thanks to that nor just sit down and take a deep breath, forget about everything and have fun. I would bring my sister with me that has been in the same situation, and words can not describe what a privilege and honour it would be invited to such an epic party at my favourite web-store so far. I would dance, swim and just socialise and enjoy time off to kick off the summer in an epic way!

Love your blog <3

Many hugs and kisses,
Nelly Kvist from Sweden

tympii

Uskomatonta sontaa koko blogi.
Opetelkaa nyt sen Saaran kanssa kirjoittamaan edes suomenkieltä oikein. Ärsyttävää lukea tekstiä, jossa edes erisnimet ei ole oikein. Hanki duuni ja tee jotain oikeasti

maija

Haluan mukaan, koska toi kuulostaa just niin mahtavalta, et voisin kans hyppii tasajalkaa ja kiljahdella riemusta. Kaipaan lomaa ja tarvitsen lomaa, mutten jaksa ajatella, että tällaisiin tilaisuuksiin valitaan mukaan vain ihminen, joka kertoo kuinka huonosti on viime aikoina mennyt, jonka vuoksi on oikeutettu matkalle. Minulla on kuitenkin kaikki ihan hyvin :) Haluan mukaan, koska onhan toi nyt once in a lifetime :)

Vierailija

Heippa! Kirjoitan blogia jota voit katso täältä: www.travelitslow.com/fi/blogi/ , pool party matka olisi upea aihe kirjoittaa ja reissulta tulisi varmasti sitäkin upeampi kuvia mukaan. Kevään reissukalenteri näyttää vielä tyhjältä joten olisi sitäkin ihanampaa päästä mukaan.Vähäisimpänä ei voi sanoa olevan mahdollisuuden tavata sinut, muut kirjoittajat ja kaikki muut ihanat reissuun lähtevät tytyt, ja inspiroitua teistä ja päästä viettämään hyviä päiviä teidän kanssanne. Sähköpostiosoitteeni on info@travelitslow.com.

Meri

Moikka! En ole ikinä käynyt missään ulkomailla Ruotsin laivaristeilyjä ja Tallinnaa lukuunottamatta. Joten olisi aivan upee kokemus päästä mukaan tälläiselle reissulle SINUN ja muiden upeiden ja ihanien blogaajien kanssa! Siitä tulisi varmasti ikimuistoisin asia elämässäni! :)
merijuulia@hotmail.com

Camilla

Tilaisuus kuulostaa sellaiselta mitä ei noin vaan saada. Mieleenpainuva ja muistelisi loppuelämän ajan.
Itselläni on kova himo matkustaa, mutta silti olen lähinnä päässyt kerran vuodessa turistirysään viettämään perus rantalomaa. Rakastan kokemuksia ja innostun aina uudesta! Tässä olisi kaikkea sitä. camillag@hotmail.fi

Sini

Tää matka kuulostaa aivan huikeelta, olisi ihana päästä jonnekin lämpöiseen nauttimaan edes päiväksi! Mulla on ens kuussa myös valmistujaiset, joten tää olisi mahtava tapa juhlistaa päättyviä opiskeluja ja siirtymistä vihdoin työelämään, vähän niinkuin end of an era :D sinkkah@hotmail.com

sole

Oooumaigaad! Olisi kyllä huipuinta ikinä! Mulla on ollut koko kevään (ja talvenkin) hirveä matkakuume, mutta rahaa ei ole ollut säästöön asti ja olin jo luopunut toivosta, että tänä keväänä vielä aurinkomaille pääsisin (vaikka vain tuoksi vuorokaudeksi). Ajattelin syksyllä katsoa uudestaan tilannetta, mutta ilmeisesti mahdollisuus on vielä olemassa, arvonnan kautta! :D Olis kans mahtia jutustella sun kanssa ja tavata muitakin varmasti ihania mukaan tulevia ihmisiä. (Täällä peräkylällä on muuten nollan prosentin tod.näköisyys törmätä suhun niin eikö oteta ilo irti siitä yhestä kerrasta? :D) Terveisin 21-vuotias kokemusten keräilijä
sole@live.fi

Mmmmmia

Wautsi! Toi reissu kuulostaa ihan super hauskalta! Eli siis tonne on pakko päästä. :D
Miksi siis minä, no koska rakastan aurinkoa ja lämpöä mut on vaan luotu siihen ilmastoon. :D ja tottakai rakastan juhlia, hyvää seuraa ja olis mahtava päästä kaikkien niiden bloggaajien kanssa juhlimaan ja vaihtamaan ajatuksia muodista ym joiden blogeja luen päivittäin!
Aurinko, lämpö, hyvä seura ja musiikki ei voi tietää kuin hyvää! :)

Salla

Olen extempore-tyyppiä ja olen aina halunnut lähteä reissuun päähänpistosta, yllätyksestä tms ja tämähän sopisi juuri tuohon kategoriaan, mikä olisi sen parempi kuin voittaa reissu johonkin! Minut pitäisikin valita sen takia, että minulla on pääsykokeet 5.5 joihin olen kuluttanut kaiken aikani tammikuusta lähtien. En ole ehtinyt miettiä mitään erikoista pääsykokeiden jälkeiseksi ajaksi, mutta se on varma, että jotain huippua haluaisin päästä tekemään ja vielä huippuporukassa ja tässähän sitä on luvattu. Lisänä tietenkin se, että sä Julia tulit mun ehdottomaksi lempibloggariksi noin vuosi sitten kun sun blogiin törmäsin. Olisi huippua päästä tutustumaan suhun ja nähdä "kulissien taakse" haha! Hauskaa kevättä anyway! :) ssalla.p@hotmail.com

EnSa

Oh, olispa mahtavaa! Aloitin opiskelut syksyllä ja oon käynyt ihan säälittävän vähän missään opiskelijabileissä...tässä oliskin äärimmäisen hyvä mahdollisuus kompensoida missattuja kemuja! :D Lisäargumenttina sanottakoon, että lentomatkustaminen ja palmupuut (olettaen että tapahtuma järjestetään ehkä jossain palmukohteessa) ovat suuri intohimoni. ;) Aurinkoista kevättä sulle Julia!

Rosa

Huh, tuollainen kunnon breikki tekisi kyllä erittäin hyvää. Koko kevät ja tämä vuosi on mennyt täysin sumussa kun olen yrittänyt lukea pääsykokeisiin jotka häämöttävät kesäkuun alussa. 3kk on painettu hulluna ja vielä olisi viimeinen kuukausi pian edessä. Ystäviä on nähty viimeksi ties koska ja kaikki focus on ollut vain lukemisessa. Motivaatio on siis ollut kohdillaan ja taloustiede alkaa pian iskostua päähän, mutta lisää motivaatiota pienen loman turvin en voi väittää ettenkö tarvitsisi. Tiedäthän, kun välillä on ihan oikeasti hyvä nollata aivot ja saada muuta ajateltavaa. No veikkaisin että tämä olisi juuri sitä. :D

Juuli

Uskon, että minun pitäisi päästä lähtemään tällaiselle reissulle, sillä viimeiset kolme vuotta olen paahtanut täysillä koulua ja töitä ja tänä keväänä saan yhden opiskelujakson pakettiin ku valmistun kanditaatiksi.. Vielä unelma ammattiin on kuitenkin pitkä matka ja tiedän että juuri tähän väliin tällainen irtiotto arjesta ja omasta elämästäni tulisi tarpeeseen ;)
julimets@gmail.com

Kristina Kolchedantseva

I would like to join you because I feel myself so bad for the last time, so stressed with studying and working… I would like to just go away from everyday routine and do something different and fun! :) And I would like to take my best friend with me and it would also be so fun to meet you and other cool bloggers! :-) It would be the best gift for my 20th birthday!!! <3 (I'm from Denmark by the way, and I'm in love with your blogposts!!!)

omppu

Moi Julia! Olisi aivan super hyper hauskaa päästä mukaan bailuihin sinun ja muiden varmasti hullun lahjakkaiden tyyppien kanssa. Itselläni on takana todella rankka opiskeluvuosi, ja olisi niin mahtavaa päästä näihin bileisiin henkisesti nollamaan ja matkaamaan uusien kokemusten saattelemana kohti kesää. Ihanaa kesän odotusta sinulle, Julia!

Minna

Opiskelen itse ammattikorkeakoulussa, ja paiskin päälle vielä 3-4 vuoroa viikossa töitä hoitoalalla. Mieheni työskentelee mainosalalla minkä lisäksi on keikkaileva muusikko, joten meillä yhteinen aika on todella kiven alla, vaikka samassa osoitteessa asummekin. Jo joulukuussa sovimme, että pääsiäisenä otamme pitkästä aikaa kunnolla pari viikkoa vapaaksi, jotta pääsemme vihdoin kunnolla yhteiselle lomalle. Rakastamme molemmat matkustamista, ja suunnitelmissa oli matka Mexicon lämpöön – paikkaa missä kumpikaan meistä ei ollut vielä ehtinyt käydä. Noh, tietenkään asiat eivät menneet kuin elokuvissa. Yrittäjän veromätkyt ja muut yllättävät taloudelliset menot johtivat siihen, että lomasuunnitelmamme kariutuivat viime metreillä, ja jouduimme vaihtamaan parin viikon rantaloman muutamaan päivään Viron Viimsin kylpylässä. Ei sinänsä haitannut, pääasia että saimme olla yhdessä ja rentoutua muutaman vuorokauden, mutta kyllä se kieltämättä hieman suretti sillä seuraava mahdollisuus yhteiseen lomaa olisi joko nyt ennen kesää (mihin ei taloudellisesti ole juuri nyt mahdollisuutta), tai myöhään syksyllä kun työtilanne sen sallii. Huomatessani tämän kilpailun, ajattelin että vaikka mahdollisuus on yksi miljoonasta, kokeilen ainakin – mikä olisi parempi vuosipäivä lahja hänelle kuin yllätysmatka lämpimään todella erityislaatuisessa seurassa!

Minna

Opiskelen itse ammattikorkeakoulussa, ja paiskin päälle vielä 3-4 vuoroa viikossa töitä hoitoalalla. Mieheni työskentelee mainosalalla minkä lisäksi on keikkaileva muusikko, joten meillä yhteinen aika on todella kiven alla, vaikka samassa osoitteessa asummekin. Jo joulukuussa sovimme, että pääsiäisenä otamme pitkästä aikaa kunnolla pari viikkoa vapaaksi, jotta pääsemme vihdoin kunnolla yhteiselle lomalle. Rakastamme molemmat matkustamista, ja suunnitelmissa oli matka Mexicon lämpöön – paikkaa missä kumpikaan meistä ei ollut vielä ehtinyt käydä. Noh, tietenkään asiat eivät menneet kuin elokuvissa. Yrittäjän veromätkyt ja muut yllättävät taloudelliset menot johtivat siihen, että lomasuunnitelmamme kariutuivat viime metreillä, ja jouduimme vaihtamaan parin viikon rantaloman muutamaan päivään Viron Viimsin kylpylässä. Ei sinänsä haitannut, pääasia että saimme olla yhdessä ja rentoutua muutaman vuorokauden, mutta kyllä se kieltämättä hieman suretti sillä seuraava mahdollisuus yhteiseen lomaa olisi joko nyt ennen kesää (mihin ei taloudellisesti ole juuri nyt mahdollisuutta), tai myöhään syksyllä kun työtilanne sen sallii. Huomatessani tämän kilpailun, ajattelin että vaikka mahdollisuus on yksi miljoonasta, kokeilen ainakin – mikä olisi parempi vuosipäivä lahja hänelle kuin yllätysmatka lämpimään todella erityislaatuisessa seurassa!

@ minna.loukkaanhuhta@metropolia.fi

Lissu

Kuulostaa once in a lifetime mahdollisuudelta, siispä nakkaan arpalippuni mukaan arvontaan! Kyseinen reissu olisi varmasti mieleenpainuvin naismuistiin, ja mukaan ottaisin ehdottomasti parhaan ystäväni jonka kanssa olemme tunteneet jo , hmmmm, 7 vuotta ja se oli siskoutta ensisilmäyksellä. Tiemme "eroavat" kuitenkin pian sillä hän muuttaa toiselle puolelle Suomea. Matkustaminen on kyllä kummallekkin SE juttu, mutta yhteinen sellainen on vielä jostain ihmeen syystä listalla. En keksikkään parempaa tapaa juhlistaa meidän pitkää ystävyyttä kuin muoti, TE ihanat bloggaajat sekä varmasti vuosisadan eeppisimmät poolpartyt! Count us in!
alisa.hast@hotmail.com

k

Kuka EI haluaisi lähteä?! Tämän hetkinen elämäntilanne noudattaa hyvin perinteikästä oravanpyörä kaavaa, ja jos ei jotain jännittävää pian tapahdu, niin järkihän tässä lähtee. Joten haluan, haluan ja vielä kerran haluan!

kaisu.kosonen (at) hotmail.com

Jeanne

Jeg vil gerne have min bedste veninde Stephanie med.

Som teenager var min far syg med kræft, og vennerne vælger derfor hurtigt en fra. Det er uoverskueligt at have en veninde, der konstant frygter for at miste sin far. Alt imens at alle andre drak sig fulde hver weekend og festede løs, blev jeg ofte hjemme for at være sammen med min far.
Da jeg i en alder af 21 år, mister min far igennem 7 års cancer kamp, er Steph den eneste veninde der blev ved min side. Hver dag skrev hun "jeg tænker på dig". Ikke de der "jeg er der hvis du har brug for mig", for når man står i sorgen kan man ikke overskue at råbe om hjælp.
Steph kom derfor ofte også for at besøge mig. Også selvom jeg var flyttet 250 km væk fra hende. Hun kom ikke for at stille mig spørgsmål midt i sorgen - men blot for at være der ved min side. Hun sagde ikke meget - hun var der!
Det uheldige er så, at 2 år efter min far dør, begår min onkel selvmord på tragis vis. Her viser det sig igen, at Steph står ved min side med det samme.

I år får Steph så pludselig en blodprop! Hun er en af de 1-3% der åbenbart ikke kan tåle hormonpræperater, og blev akut kørt 250 km til et bedre hospital - hvilket viste sig at være i min by. Jeg kastede derfor alt hvad jeg havde i hænderne for at være ved hendes side, på hospitalet i en alligevel ret fremmet by. Hun har skal fremover gå til kontrol - hvor jeg troligt har været med, for at støtte hende.

Vores venskab består ikke i at vi snakker dagligt og hele tiden sammen. Vi er der for hinanden - især når det virkelig brænder på. Jeg er absolut ikke i tvivl om, at hun altid vil være der for mig. Og jeg for hende.

Rygas89@hotmail.com

Krista Manninen

Voi hyvät hyssykät! Empäs nyt äkkiseltään keksi itselleni parempaa syntymäpäivälahjaa kuin pool partyt mahtavassa seurassa. Jo vuosia blogiasi seuranneena ja hullunkurisesta huumorintajustasi nauttineena olen varma että tämä kokemus olisi mitä unohtumattomin! krista_manninen@hotmail.com

Hiilijalanjälki

Ethän sä nyt vain lennä tonne yhden vaivaisen 24 tunnin takia Etelä-Afrikasta?

aura

Apua! Kuulostaa enemmän kuin mahtavalta, että joku lukiakin pääsee mukaan!! Haluaisin päästä reissuun mukaan juuri sen takia, että siellä tapaa varmasti uusia ja todella inspiroivia ihmisiä. Etunenässä nyt te suomalaiset upeat bloggaajat ja ties ketä muita. Irtiotto arjesta kyllä kelpaisi ja jos en mukaan pääse niin odotan innolla ainaki teidän postauksia tuolta matkalta!!

Pinsku

Oih, kuulostaa todella upealta! <3 Miniloma aurinkoon olisi juuri sitä mitä nyt koko vuoden opiskelujen jälkeen tarvitsisin. Ihan hirveässä stressissä mennyt tämä vuosi elämästäni. Eikä taloudellinen tilanne ole sallinut matkustelua useaan vuoteen. Lisäksi olisi upeaa saada yllättää rankasta erosta kärsivä paras ystäväni. Molemmat tarvitsisimme totaalisen breikin arjesta! Vielä kun pääsisi inspiraatioivien bloggaajien seuraan. Se olisi ihanaa!
desperatefashionaddict@gmail.com

Iina

Sun blogi oli ensimmäisiä blogeja mitä itseasiassa aloin seuraamaan! Jotenkin sinunlaisesi iloisen ja aidosti uteliaan ja maailmasta kiinnostuneen ihmisen kirjoituksia on aina ollut mukava lukea, sillä koen itsekin olevani sellainen ihminen, vaikken vielä olekaan oikein ulkomailla päässyt reissaamaan. Olisin ensinnäkin todella innostunutta matkaseuraa, eikä kiitollisuudella olisi mitään rajaa! Nimim. Opiskelijabudjtetillaeiikinämihinkään.

karjalaineniinariinamaria@gmail.com

Henna

Oooi mahtava kilpailu!!:)työssäkäyvänä pikkuperheen äitinä ei tuota baila,baila aikaa oikeen ole,ja täällä lapin läänissä ei talvella aurinkoa näy...mutta kaikista suurin syy olisi voittaa,että pääsisi viettää aikaa hetken sinun kans:)olen indiedays ajoista lähtien seurannut sun blogia,ja huumorintajusi on blogissasi PARASTA!!:)

-hennakunnari@luukku.com

Vierailija

Vau, mikä palkinto! Haluaisin ehdottomasti mukaan tuolle matkalle! Rakastan matkustelua, ja olen vähän hetkessä eläjä, joten tuollainen lyhyt trippi vielä salaiseen kohteeseen kiinnostaisi kovasti. :) Plussana tulisi vielä tietenkin se, että saisin tavata yhden parhaimmista bloggaajista, eli sinut (ja tietysti ne muut pohjoismaiset bloggaajat myös). :D

Joka tapauksessa, toivottavasti teille tulee ihan superhyvä matka, sä oot ainakin sellaisen ansainnut!
jatta.pietil@hotmail.com

Alice

Why me? Beacuse I'm yours observator for a long time. I love yours outfits, comments, posts. I'm also fan of nelly.com. I have a lot of positive energy which i wish to share with All of You! I know I will never have better opportunity to know You and Nelly Team. I have my matura exam in May and it would be grate present to finish my High School Education. I love fashion, Im a fashion blogger from Poland (malioce.blogspot.com). But I'm not famous a lot. I just do it for myself beacuse I adore this. I think that everyone should try to take part in this competition to follow their dreams. If I won't won I would try another time. But I have hope, that this time my fate will smile to me. :)

Emilia

WOW!!! Huikee mahdollisuus, ja vielä mahtavampaa että yksi lukijakin pääsee messiin, siistiä että lukijoita huomioidaan ja että vuorovaikutuksellisuus lisääntyy vaan kokoajan näissä hommissa!
Syitä miksi haluaisin lähteä matkalle on ainakin 10010100000000, mutta jätän nämä raskaat kokemukset ja pääsykoe uurastukset väliin ja kerron mielummin että rakastan matkustamista! Olis myös ihan unelma tilaisuus lähteä extemporee reissulle, siis tietämättömänä määränpäästä, kuitenkin Nellyn kanssa allasbileisiin johonkin aurinkoiseen kohteeseen, eli odotettavissa siis jotain mieleenpainuvaa. Olisi aika luksusta päästä kokemaan jotain tuollaista, ei oo kyllä vastaavaa tullut ennen tehtyä :D Lisäksi sun blogista on välittynyt susta maanläheinen ja mukava kuva, joten luulen että olis aika mahtavaa viettää sun ja muiden ihmisten kanssa aikaa! :)

sähköpostiosoitteeni mikäli minäkin pääsisin nipistelemään itseäni :
emppu.j@hotmail.com

Iknow

Minulle jokainen matka on kokemus. Oli se sitten lähijunalla Hyvinkäälle joogaretriittiin tai 3 päivän matkustaminen Uuteen-Seelantiin, jo matkanteko antaa mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä. Yleensä istuudun tuntemattoman viereen ja suomalaisen small talkin rajoissa sekoitan vierustoverin pään. Mielestäno matkanteko on jo suuri kokemus, ei niinkään määränpää, joka onkin sopivasti salaperäinen. Siellä heittäytyisin täysillä mukaan! Uuden-Seelannin matkalla hyppäsin mms. benjin, joten suomalainen ujous ei istu persoonaani. Tämä kokemus olisi varmasti kokemusrikas ja haluan mukaan!

aino.ruohola (at) gmail.com

Iknow

Minulle matkanteko on jo suuri kokemus. Oli se sitten lähijunalla Hyvinkäälle joogaretriitille tai 3 päivän matkistaminen Uuteen-Seelantiin, unohtumaton reissu alkaa jo laiturilta. Istun usein tuntemattoman viereen ja suomalaisen small talkin rajoissa piristän vierustoverin päivää. Mielestäni jo matkan päällä voi ottaa ilon irti lomasta, varsinkin kun määränpää on salainen. Itse kohteessa olisin hyvin läsnä ja toivon oppivani vähintään hidastamaan aikaa, että voisin pysähtyä nauttimaan joka hetkestä ihanien ihmisten ja ystäväni kanssa. Hyvään matkaan kuuluu myös itsensä ylittäminen, viimeksi hyppäsin benjin Uudessa-Seelannissa, joten nyt pool partyissä voisi vaikka pyytää tanssimaan komeinta miestä, suomalainen ujous jääköön kotimaahan :D! aino.ruohola (at) gmail.com

Jenni

Olisi mahtavaa päästä näkemään, millaisia nämä juhlat ja matkat ovat, mitä yhteystyökumppanit järjestävät sekä tietenkin tutustua uusiin ihmisiin ja pitää hauskaa! Opiskelun ja töiden ohessa tällainen yllätysmatka olisi aivan huippua ja piristäisi mielen pitkäksi aikaa! Viimeisiinkin tentteihin riittäisi sitten motivaatio lukea. :)
jenni.saukkola@hotmail.com

Meepo

On ollut niin synkeä, sateinen ja harmaa talvi, että piristyäkseni olen istunut kotona shortsit jalassa, aurinkolasit päässä ja odottanut kevättä! Tälläinen vuorokauden aurinkoannos ei tekisi yhtään pahaa! :)
metzieh@hotmail.com

milpu

Voi juku! kutkuttaa mahanpohjasta kun on tollanen salaisuus sisällytetty tähän :D Ihan eri fiilis osallistua kilpailuun kun ei tiiä täysin mihin on ryhtymässä. Mutta voi pojat tommonen matka ois ihana pikkunen irtiotto ennen kesäduunin alkamista! Ja vannon että oon oikeesti ihan hauskaa seuraakin outoine juttuineni ja tottakai olis siistiä päästä hengailee lempparibloggaajan kanssa :) ja mukaan ottaisin kamun kellä ei oo viime aikoina mennyt kovin loistokkaasti, en tiiä mitään parempaa lahjaa hänelle kuin tommonen hetkellinen omien murheitten unohtaminen <3 Mua alko jännittää kauheesti vaikka paljon osallistujia onkin mutta nyt on ihan minimaalinen mahdollisuus voittaa kuitenkin :D vähän niinku lottoais!
milla.mantyla@hotmail.fi

jippikayjey

Ensimmäinen palkallinen kesälomani 2 viikkoa olisi tulossa kesäkuussa, mutta harmikseni en saanut tällöin ketään ulkomaille minuun mukaani, joten tykkäisin jos voittais nii saisin viettää yhden 24h irtioton parhaan ystäväni kanssa, joka korvaisi menetetyn ulkomaan matkan kesäkuussa. Elämä hoitajan ammatissa ei aina ole ruusuilla tanssimista ja rinnalle vapaa-ajalle tarvitsee jotain jolla unohtaa ja rentoutuisi ilman työ huolia. Uusiin kokemuksiin ja seikkailuihin olen aina valmis ja pää eellä menossa lyhyelläkin varoitusajalla. jossu91@hotmail.com

emmisofiak

Oi vitsi miten mahtava kisa! Mä haluaisin lähteä messiin, koska rakastan seikkailuja ja extempore juttuja! En ole koskaan päässyt osallistumaan kunnon pool partyihin, tää olis aika mieletön tilaisuus! Kuten melkein kaikilla täällä, meneillään aika superstressaava kevät, ja tää reissu tois varmasti täydelliset fiilikset aloittaa kesä! Uskon myös, että jos mut valitset, pystyn osoittamaan motivaationi Nellyn tiimille ja päästään ens kuussa reissuun! :)

emmi.lahteenmaki@gmail.com

Johanna

Kunnon irtiotto arkeen tuntuisi nyt paremmalta kuin koskaan. Rakastan aurinkoa ja olisi niin ihanaa päästä pitkästä aikaa jonnekin ulkomaille! Innostun asioista todella helposti, nytkin olen jo visioinut päässäni mitä vaatteita tuonne ottaisin mukaan ja ennen kaikkea uudet bikinit jotka juuri ostin olis jo lähtökuopissa mun kanssa ;) Unelmoin jonkun kivan matkavideon kuvaamisesta ulkomailla, enkä voi kuvitellakaan inspiroivampaa ja makeampaa reissua tälle videolle, kun yllätyskohde, lämpö, uudet upeat ihmiset ja pool partyt. Blogisi on myös ensimmäisiä blogeja joita olen lukenut, ja olet inspiroinut minua monet kerrat ja edelleen blogisi on yksi ehdottomia lemppareitani. Olisi siis henkilökohtaisesti todella hienoa päästä sun kanssa tällaiselle matkalle, puhumattakaan siitä, että pääsisi tutustumaan myös muihin kuuluisiin bloggaajiin jotka myöskin ovat mulle suuri isnpiksen lähde! Sormet ristissä...!!

johanna.nissila@hotmail.com

www.jouhaas.blogspot.com

cosmo

Woow mikä kisa! Olen aina ollut seikkailijatyyppiä, mutta rahanpuute ja lentopelko (en ole edes lentännyt) ovat tähän asti rajoittaneet reissaamistani. Tänä vuonna päätin kuitenkin, että toteutan asioita, joita olen halunnut kokea ja tehdä. Tähän mennessä uusi asenne on toiminut hyvin, vielä on tuo "lentopelko" voitettava sillä se avaisi niin monia uusia ovia. Jos siis tämän kisan voittaisin nousisin epäröimättä lentokoneeseen ja lähtisin mieli avoimena kohti uusia seikkailuja. Luen blogiasia aina ihaillen, sillä vaikutat niin rohkealta ja elämästä nauttivalta ihmiseltä. Et vain istu kotona neljän seinän sisällä, vaan oikeasti elät elämääsi. Itsekkin haluan elää nyt ja tässä enkä vanhana kiikkutuolissa miettiä mitä olisi voinut tapahtua JOS olisin tehnyt sitä js tätä tai jotain toisin. Kaiken kaikkiaan olisi hienoa kokea jotain uutta ja tutustua uusiin ihmisiin.

jenhy96@hotmail.com

1Saija

-Viime aikaiset huolet saisi hetkeksi jättää aivojen kanssa narikkaan rankan talven jäljiltä!

-Upea kokemus tutustua sinuun ja uusiin ihmisiin!

-Bailata täydellä sydämellä!

-Nauttia kaikista ihanista reissun tuomista fiiliksistä!

-En ole aikoihin päässyt nauttimaan arjen keskellä pienestä luksuksesta!

Miina

Voi apua miten ihana kisa! Mä haluaisin mukaan matkalle, sillä ihana irtiotto arjesta olisi todella tarpeen. Mun kevät on kulunut ylioppilaskokeisiin valmistautuessa ja heti niiden päätyttyä alkoikin jo pääsykokeisiin pänttääminen - ja tämän ohella olen myös tehnyt jonkin verran töitä. Olisikin aivan ihanaa päästä stressistä hetkeksi eroon ja antaa mennä! Lisäksi sun, mun suosikkibloggaajan kanssa matkustaminen olisi tietysti aivan huippua! Matkustaminen ja uudet tuttavuudet on paras yhdistelmä. Halu päästä ulkomaille ja saada uusia kokemuksia on kova, joten tämä ei voisi parempaan saumaan tulla.
miinaheinonen@hotmail.com

Sophie Røddik Hansen

Jeg har aldrig vundet en konkurrence før så vil utrolig gerne vinde denne fede konkurrence.
Hele vinter perioden har jeg haft utrolig travlt med skole og arbejde og andre ting der skulle passes. Så det kunne være rart at kunne koble lidt af og nyde "livet" på en god måde. Jeg har ikke rigtig haft så meget tid til at kunne passe mine veninde forhold som jeg gerne vil pga af skole og arbejde i mange mængder. Så jeg vil gerne overraske min bedste veninde med sådan en skøn billet. :-)

Stéphanie

I'd would love to win because my besfriend will have soon her birthday and it would be the perfect gift for her. I want her to be happy and we never had the chance to go away together. What could be better than having vacation, sun, beach, BFF,party,bloggers and the best shop ever Nelly for one weekend? For me there is no doubt that it will be THE weekend of our lives <3

stephanie_ramanantsoa@hotmail.com

pinjaroosa

Vautsi vau, nyt on kyllä ihan mieletön tilaisuus tarjolla! Miksikö minä ja kaverini ansaitsisimme matkaliput Nellyn allasbileisiin? Meidän urakka alkoi viime kesäkuun alussa. Urakka, joka tunnetaan paremmin nimellä ylioppilaskirjoitukset. Kaikki lukiolaiset eivät ota kirjotuksia kauhean tosissaan, vaan monelle on tärkeintä, että pääsee vetämään lakin päähän toukokuun viimeisenä lauantaina. Me kuitenkin päätettiin, että annetaan nyt kaikkemme kun kerrankin on mahdollisuus. Urakka kesti yhteensä 10kk, parhaimmillaan 14 tuntia päivässä. Kymmeniä kirjoja, satoja alleviivauksia ja asuntojen seinät vuorattuna muistiinpanolapuilla. Suunniteltiin jo viime keväänä, että palkinnoksi tästä kovasta aherruksesta hypätään heti kirjoitusten jälkeen lentokoneeseen ja rentoudutaan oikein kunnolla jossain altaan reunalla lekottelemalla. Voin sanoa, että se jos mikä motivoi!
Kävi kuitenkin niin, että meidän suunnitelmat epäonnistui ja ei koskaan lähdettykään lomailemaan.
Heti kun kirjoitukset oli ohi, minulla täytyi aloittaa psykan ja kaverillani lääkiksen pääsykokeisiin lukeminen. Enpä edes muista aikaa, jolloin olisin ollut enemmän kuin viikon lukematta kokeisiin. Takana on siis elämämme rankimmat 10kk. Et uskokaan miten houkuttelevalta allasbileet, salainen kohde ja uskomaton seikkailu kuulostavat kaiken tuon jälkeen. Matkassa yhdistyisi hurjan paljon lemppariasioitani : loma, matkustus, bileet, uudet tuttavuudet, muoti, aurinko ja unohtumattomat kokemukset. Mun naama muistuttaa lähinnä sitä sydänsilmä - emojia kun ees kuvittelen miten mahtavaa siellä olisi. :) pinjaroosa@hotmail.fi

ViiviK

Voi keksin vaikka miljoona syytä miks juuri mä! Ensinnäkin en oo elämässäni päässy matkustamaan kovinkaan usein mihinkään kun perheellä ei oo ollu varaa ja nyt kun voisi itekseen mennä, niin ei opiskelija budjetti taho antaa periksi! Hirvee hinku ja halu nähdä maailmaa kyllä olis! Toinen syy olisi se, että henkisesti ja fyysisesti raskas kevät huipentuisi kyllä ihan mahtavalla tavalla jos tänne reissulle pääsis! Kaukosuhde, uusi asuinpaikka, uusi koulu ja jalkavaiva ovat tehneet keväästä rankan, mutta tämä kyllä palkitsisi tsempin jota oon jaksnu pitää yllä! Ja vielä kolmanneksi mä oon semmonen bilehile että nää pirskeet ehdottomasti kaipaa mun loistavan persoonan läsnäoloa ;)

viivi.korpela@hotmail.com

Vierailija

Oi mikä mahti tilaisuus! Ihanaa et just sut in valittu tähän mukaan! Suurin syy mun valitsemiselle olis varmasti se että tää kevät on ollu ihan superkiireinen opintojen kanssa että saa kaiken kasaan ennen työharkkaa! Tää ois ihan mahtava tilaisuus saada stresssiä lievitettyä vielä ennen kun alkaa työt! Myöskin se että matkaan lähtee sinä ja Kira ois ihan superii päästä keskustelemaan kahden lempparibloggaajan kanssa! :)
lindasuik@gmail.com

Juuli-Tuuli

Kevät on mennyt kirjoitusten kanssa ja nyt ison urakan kanssa kauppiksen pääsykoekirjojen kanssa. Olemme ystäväni kanssa haaveilleet ulkomaan reissusta, mutta mahdolliset opiskelut ensi syksynä estävät haaveemme. Matka todellakin stemppaisi lukemaan kauppatieteellisen valintakokeeseen!

juuli.osmo@ssvnet.fi

Iida

Ollaan kuljettu parhaan ystäväni kanssa ala-asteesta saakka samaa tietä, ja nyt lukion päättyessä tiemme eroaa.. Olisi upeaa päästä viettämään huikea reissu hänen kanssaan ja luoda viimeinen mahtava muisto, vielä kun on mahdollista! Me bilehirmuina lupaamme tuoda mukanamme menoa ja meininkiä jos tämä mahdollisuus meille sallitaan!❤️
iida.lotila@gmail.com

Tuulia

Moikka! Kirjoitin sinulle jo aiemmin miksi haluan nellyn poolpartyihin, mutta sähköposti unohtui...
Tahdon tahdon ja tahdon parhaan ystäväni, sinun ja muiden upeiden ihmisten kanssa saman auringon alle juhlimaan!! Ystäväni lukee pääsykokeisiin ja itse olen tehnyt töitä pitkän aikaa ilman lomaa. Aurinkoa ja uusia tuttavia, mikä sen parempaa. Olen alunperin Rovaniemeltä ja vasta muutin Helsinkiin. Uudet ystävät ovat kullan arvoisia ja hauskanpitoa ei ole koskaan liikaa :) Toivottavasti onni suosii minua. (tuulia.paadar@gmail.com)

Dominika

Hello Julia!
You are wonderful blogger and your blog is soo inspiring. Meet You and spend time with would be an amazing experince and a gift. I am just a normal girl who love fashion and look for insprations. And who doesn't love partites!!! Crazy weekend with amazing girls like You sound AWSOME! I just passed exams to school of design, so it would be perfect chance to celebrate. my e-mail: opalinskad@gmail.com PS: sorry for language mistakes, I am from Poland and my english is not perfect :) Bisous!

karina annette gregersen

Hei. Først må jeg bare si: wow for en fantastisk premie å vinne! - jeg vil gjerne vinne først og fremst fordi jeg aldri har vunnet noe tidligere, om det så har vært en julegris på en klassefest. Haha...
Jeg er en veldig sosial jente som elsker slike happeninger og arrangementer, men i en travel hverdag der jobb og hjem kommer først blir desverre alt annet nedprioritert. Og jeg tenker at jeg virkelig må få ut fingern å gjøre noe spennende i nærmeste fremtid som vil bli et minne for livet,før jeg blir bundet med kids og familie. Jeg elsker å blogge å bruker mye tid på min egen og andres blogger, så å få truffet noen av mine fans i bloggverdenen og ikke minst reise på tur med dere ville vært amazing!
Krysser fingrer og tær for at kanskje denne gangen blir min tur.

Christine

Årh, ja, hvorfor skal jeg vinne.. Fordi jeg er ei jente på 20 år som ble kronisk syk som 14 åring. Jeg er ei moteglad jente som har en stor passion for fashion og har en drøm om å bli motekonsulent, som for tiden er vanskelig å realisere på grunn av sykdommen. Jeg vil så gjerne vinne, for det første fordi det hadde vært det sykeste som noen sinne hadde skjedd meg, men også fordi at det hadde vært en uendelig stor mulighet for meg. Det hadde vært det første jeg noen gang hadde vunnet (bortsett fra 20 kroner på flakslodd, haha) og fordi jeg virkelig har en stor interesse for dette. Jeg har bloggen min som igjennom årene har vært mitt fristed hvor jeg kan holde på med det jeg virkelig liker. I tillegg trenger jeg så en opptur! Jeg trenger at det snart er min tid. Min tid for å ha det fint, skinne og å oppleve. Jeg krysser fingrene <3

christinesn95@hotmail.com

Jenna K.

Uskon, ja tiedän että "hyville" ihmisille, jotka huomioi muita, tapahtuu ihania asioita. Olen aina tykännyt järjestää yllätyksiä läheisilleni, ja elämässäni on tapahtunut, noh ainakin omalla mittapuulla niin uskomattomia asioita että pakko osallistua tähän skabaan! Koska pomoni on pakko päästää minut töistä vapaalle jos voitto napsahtaa (hihitystä), niin lähden todella mielelläni kanssasi.. näköjään ihan mihin vaan :D Vitsailu+hauskanpito+nauraminen on minun ja lapsuudenystäväni toinen nimi, joten hänet otetaan messiin! Mese-ajoilta: Helmi89@hotmail.com .... :D

Elisabeth

Kesälomani on käytännössä jo alkanut, ja tämähän olisi aivan loistava tapa juhlistaa sitä, kun en kiireiltäni ole aikaisemmin ehtinyt! Matka kuulostaa aivan upealta, ja olisi loistava irtiotto pääsykokeisiin lukemisen ja yo-juhlien valmistelujen keskelle, varsinkin kun kevätflunssasta on päästy ja pieni uudelleensyntyminen sen myötä koettu. Ihanaa reissua, kun sinne pääsette lähtemään! :)

elisabeth.pitkmki@hotmail.com

Anetteteresa

Olisi mahtavaa saada irtiotto arjesta, sillä kun koulu on loppusuoralla ja tulevan koulun pääsykokeet edessä, töissä täytyy käydä joten kevät ollut aika stressaavaa aikaa. Mahtava tilaisuus saada heittäää ajatukset koulusta hetkeksi muualle!

anetteteresa@outlook.com

Louise

Jag vill ta med mig min bästa vän på denna 24 timmars festresa för snart är det dags för oss båda att skaffa barn och detta pool party hade varit världens bästa avslutning på vårat ungdomsliv ;)

louise.aberg86@gmail.com

Ida

Aurinko, kylmä drinksu altaan reunalla, bikinit, mageita kuvia ja musiikkia tyylikkäiden ihmisten ympäröimänä, ihan kuin elokuvissa!Kukapa kieltäytyisi tälläisestä mahdollisuudesta? Itselläni jo pelkkä ajatus kyseisestä tapahtumasta saa hymyn nousemaan vähintään korviin asti. Me ystäväni kanssa ollaan juuri täytetty 18 vuotta. Vaikka me ollaankin monet juhlat yhdessä kiertetty, ei koskaan olla saatu kutsua yhtiinkään allasbileisiin. No, se johtunee ilmeisesti siitä, että asumme pienessä kaupungissa, jossa ainoa uimamahdollisuus on yleisellä uimarannalla venesatamassa.:D Olisi myös kiva päästä kokeilemaan miten englannin ja ehkä myös ruotsinkin kieli toimii käytännössä, sillä tosi harvoin sitä tulee puhuttua muuten kuin oppitunneilla tällä hetkellä. Vielä yksi ja tärkein syy, miksi kilpailuun osallistumme on se, että kaipaamme jännitystä elämään lukion ja töiden ohelle. Tässä olisi hyvä mahdollisuus irtautua hetkeksi arjesta ja ottaa vapaata koulu- ja työstrstressistä, lähteä avoimilla mielin uuteen seikkailuun ja pitää hauskaa tanssien ja juhlien yön pikkutunneille asti;-)

ida.makela@hotmail.com

Ronja

Kirjoitinkin sulle kommenttia johonkin aikaisempaan postaukseen, joka kieltämättä liittyykin tähän aiheeseen! Hahah, jotenkin aika hauskaa :)

En halua surkutella enkä "kilpailla" sillä tyylillä että kenellä nyt menee huonoiten. Kukapa tällaiselle matkalle ei haluaisi, ja positiivisuus on kuitenkin se mikä kantaa silloin vaikka elämä potkii! :) Mutta onhan se fakta että on ollut todella rankkaa jo jonkin aikaa, kun itselläkin tuli ero suhteellisen pitkästä (ja todella onnellisesta) parisuhteesta, yllättäen. Olen kuitenkin tehnyt töitä ja aloitin vielä opiskelu-urakan, nimittäin pääsykokeisiin lukemisen. Pakko myöntää, että koko kevään ollut enemmän kuin koskaan sellainen fiilis, että jonnekin olisi päästävä, edes hetkeksi ja mahdollisimman pian. Pakko sanoa, että en voinut muuta ajatella kuin että wow, kun näin tämän kilpailun! Muutoin kun matkalle lähteminen ei juuri olisi mahdollista, joten tällainen 24h pyrähdys olisi, noh, täydellinen.
Olen voinut älyttömän hyvin samaistua teksteihisi kun ollaan tietyllä tapaa kuitenkin samassa tilanteessa, ja olen saanut postauksistasi oikeasti paljon voimaa. Olisi siis aivan mahtavaa päästä tapaamaan sinut.
Olen muutenkin älyttömän kiinnostunut muodista, pukeutumisesta (ja blogimaailmasta) joten tämä olisi uskomaton tilaisuus päästä tapaamaan varmasti mahtavia tyyppejä ja saada hurjasti inspiraatiota. Musta on aina ihan mahtavaa päästä tutustumaan uusiin tyyppeihin, ja tietysti saada uusia kokemuksia ja PITÄÄ HAUSKAA. Sitä tässä nyt kaivataan!
Lisäksi olisi ihanaa päästä jakamaan tämä hyvän ystävän kanssa, joka on ollut mun tukena ja apuna. Hän todella ansaitsisi tämän.
Ja kai saa vielä sanoa että ollaan aikamoisia party animaleja, ja että mä ainakin rakastan yllätyksiä yli kaiken?! ;)

Kiitos vielä ihanasta blogista ja tsemppiä sulle vielä kerran, nauti Etelä-Afrikasta ja näistä Poolpartyista! :)

ronja.kataja@welho.com

tytti

Haluaisin mukaan, ihailen teidän bloggaajien upeaa elämää, olisi kiva päästä myös lämpimään. Olen taas viimeiset 7 kk pyöräillyt töihin säässä kun säässä, nämä reidet ansaitsevat lämpöä! ;) Viime syksynä myös isoin unelmani toteutui, näköni korjattiin laserleikkauksella, eikä uudet silmäni ole vielä päässeet näkemään aurinkoa ja toivoisin pääseväni sukeltelemaan!
Terveisin Tytti
tyttivaris@gmail.com

Petra

Muutan syksyllä ulkomaille opiskelemaan ja luontevasti minulle tulee kova ikävä kavereita ja perhettäni. Kuitenkin kaikkein eniten tulen kaipaamaan siskoani, joka on myös paras ystäväni ja suurin tukeni. Luonnollisesti elämä ei ole aina ollut helppoa, mutta siskoni on aina pysynyt rinnallani<3 Haluasin siis jakaa tämän uskomattoman kokemuksen hänen kanssaan kiitoksena kaikesta. Muutenkaan emme ole ehtineet viettää viime aikoina niin paljon kahden keskeistä aikaa, joten tälläinen upea reissu sopisi täydellisesti meille ja siitä tulevat muistot lievittäisivät ikävää, kun asumme kaukana toisistamme!

Mietin pitkään uskallanko osallistua kisaan, mikä tuntuu hassulta ehkä sillä eihän se ole edes kovin todennäköistä, että voittaisin. Lopulta kuitenkin päätin osallistua, sillä sinä ja muut blogistit,joita seuraan, ovat opettaneet, että pitää olla avoin kaikille mahdollisuuksille, sillä silloin saa elämästä saa eniten irti!:)

petrasi@luukku.com

elina

Erosin juuri melkein 5v jälkeen, samassa veneessä siis ollaan :) piristys olisi kyllä paikallaan!
elina-korhonen1(at)hotmail.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017