Kuten tuossa jo muutama postaus taaksepäin moni huomasikin jalassani keikkuvat kengän uutukaiset. Jeffrey Campbell perhe on lisääntynyt odotettua nopeammin. Suorastaan hävettävän nopeasti, mutta puolustuksen sananainen - Kokeilkaa itse kävellä ensin näillä ja vaihtaa sitten takaisin tavallisiin korkokenkiin! En ole eläessäni kävellyt näin mukavasti. Tekisi mieli etsiä itse Jeffrey käsiini ja hypätä hänen kaulaansa vuolaasti kiitellen.

Kävelin siis viimeviikolla kampin spirit storen ohi, kun jo kaukaa näyteikkunan takaa pöydällinen Jeffrey uutukaisia oikein kirkui minua luokseen. Miten voi olla, että olen suunnittelijan kotimaassa etsimässä näitä kenkiä kissojen ja koirien kanssa ja sitten palaan suomeen ja minulle tarjotaan kokonainen kokoelma suosikki mallejani spike litoista foxy sandaaleihin!? Tiesin etten tulisi lähtemään sieltä kaupasta ilman näitä kenkiä.

Hintaa ruskeilla mokkanahkaisilla Litoilla oli n.180e eli samaa hintaluokkaa kun netistä tilatessa. Tarjolla oli myös paljon houkuttelevat Spiket, mutta ruskeat miellyttivät yllättäen silmääni jostain syystä enemmän.

Ja olen kävellyt näillä siitä päivästä lähtien.

 

Kommentit (28)

Reetta

Mun on ehkä pakko joskus mielenkiinnosta sovittaa näitä kenkiä. Oon niin sitä mieltä että ei niillä voi olla hyvä kävellä ja kompuroisin vaan :D

Fiipi

Oh!
Tajusin aamulla että tulen Helsinkiin kahden vkon päästä ja jos vain kokoja löytyy kanoottijalalleni (41) niin luulenpa etten tule kotiin ilman noita kenkiä :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Toivottavasti löytyy :) Kannattaa käydä katsomassa makkaratalon uusi spirit store myös jos kampista ei löydy!

sofia

voikun itelläkin ois rahaa tollasiin ihanuuksiin :D...

fashionsituation.blogspot.com <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Se onkin kenkien ainut (ja iso) miinus puoli. Hinta.
Vastaavia kyllä myös saa ihan parilla kympilläkin. Ei ehkä niin laadukkaat ja aitoa nahkaa, mutta varmasti myös mukavat jalassa :)

lotta

korjaan
ei laadukkaat, eikä nahkaa
ja ei mukavat jalassa :(
tee. vale jefferyjen uhri, nykyisin onnellinen tosiparin omistaja!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

auts :( minulla on yhdet Jeffrey look a like kengät. Maksoi 60e ja on ihan mukavat jalassa, mutta ehdottomasti aidot mukavemmat kyllä.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voipi tosiaan olla. Kuumimmille keleille on onneksi Foxyt, mutta sadekeleille pitää vielä keksiä jotain :D

Heidi

Omistan Foxy look a like kengät, ja ainoa miinus on että kenkien takaosa hinkaa ilkeästi akillesta; pitäisi varmaan ostaa Compeed laastareita. :)

Aurinkoista päivää Julia! :)

xx

Ms.Yabosa

Ihanat on!<3 Ja mä niin haluisinkokeilla joitain koska olen monelta kuullut että noi on tosi mukavia kävellä. Itskin olen löytänytkyseiseltä suunnittelijaltaihania kenkiä mutta en ole vielä löytänyt kauppaa joka myisi isompia kokoja kuin 41... :(

Sanni

Sydän itkee verta kun sun kaappi täyttyy Jeffery Cambellin ihanuuksilla ja mä en oo vielä raaskinut ainuitakaan ostaa! Mutta ihanathan nuo on täytyy myöntää!:) Ehkä sitä pitäis itelleen yhet päättärilahjaks ostaa::)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Haha voi ei :D
Ne olisivat kyllä oiva päättärilahja. Olet varmasti ne ansainnut, joten hyvillä mielin vaan :)

Anna

Täydelliset kengät...:) Jos noilla kerran on vielä hirmu mukava kävellä, voisin melkein harkita samanmoisten ostamista!

tall

oi mitkä kengät.. nyt on pakko kysyä sun mielipidettä, olen 172-173cm pitkä ja omistan kropan mallia pitkät jalat-lyhyt selkä, voinko käyttää korkokenkiä näyttämättä jättiläiseltä kirahvin jaloilla? itsellä aina tosi epävarma olo kun juhlissa olen ollut max 8cm koroissa ja silloinkin noin joka toinen minuutti joku tulee kertomaan kuinka pitkä olen.. olen aina ollut jotenkinn epävarma tämän pituuteni suhteen ja toivonut olevani lyhyempi:/ ps sun blogi on paras!!!:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, tietenkin voit! Ehdottomasti :) Sitä itse näkee itsensä aina vaikka millaisena kirahvina vaikka todellisuudessa on ihan normaali :D

niin ja..

... Tall, luulen että miljoonat naiset kiljuisivat onnessaan jos saisivat jalat näyttämään superpitkiltä, etenkin jos on "vain" 172-173cm pituutta :)

Minna

olen ostamassa kyseisiä kenkiä ja olen yrittänyt etsiä tietoa että onko kengissä normaalit koot? kokoni on yleensä 37 ja olen kahden vaiheilla kannattaako ottaa kokoa isommat. toisaalta kenkä kuitenkin muotoutuu käytössä ja pelottaa että 38 jää liian isoksi. osaisitko neuvoa? Kiitos :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram