Minä kävin muutama päivä sitten luontaistuotekaupassa. Luontaistuotekaupat ovat kavalia.
Luontaistuotekauppojen hyllyjen joka ikinen tuote huutaa sinulle; ”osta minut, minä sisällän vähintäänkin sinistä hunajaa, vuoristopensaiden harvinaisia marjoja, nokkosta, salviaa, munkkien yrttitippoja ja hopeakoivun mahlaa. Pelastan koko maailman!”
- Tai ainakin juuri sen vaivan, minkä nyt sillä hetkellä satut päähäsi keksimään.


Ei sieltä ikinä voi tyhjin käsin lähteä. Sieltä lähdetään vain kukkaro keventyneenä, koska eihän nämä mitään Pirkka hyllyjä ole, ei. Pikemminkin tuntuu kun olisit ostanut juuri Stockmannin kosmetiikkaosastolta Lancomen osaston tyhjäksi.
Meikkien sijaan sinulla on vain kassi täynnä kaikenmaailman rohtoja.


No, joo katsotaan miten kuningatarhyytelökapselit ja pakuriteet toimii.
Katsotaan myös milloin seuraavan kerran uskallan sinne mennä. Ehkä pysyttelen vain kylmäpuristetussa kookosöljyssäni – sitä kun saa nykyään ihan supermarketistakin.'


Ostin rohtojen lisäksi myös mekon Mangon alennusmyynneistä. Virkattu valkoinen on aina viisas ostos.

Mekko - MangoLaukku - Mulberry
Kengät - Zara
Vyö - Bershka


 

Kommentit (18)

kinuski

ihanaihanaIHANA sinä ja mekko!! paljon tolla virkatulla kaunokaisella oli hintaa?:))

Jeena

Mistä mangosta löysit tuohon hintaan? Itse ostin saman mekon ja se oli normihinta 49 ja alessa 35€ ... Höh. Mutta näyttää niiiin upealta sun päällä :)

sirpa

Luin, että "virkattu valkoinen on aina villi ostos" :D Mulle se kyllä olisikin, tuo valkoinen väri siis. :)

Annica

En pääse yli tosta toisesta kuvasta. Miten voi olla noin hyvännäköinen kroppa? (Hetero kyllä, mutta ei vitsit kun naiset on vaan niin kauniita :D)

Kissis

Niinpä! :D

Ihana mekko, ostaisin heti itsellekin jos olisi edes vähän pidemmät jalat...

Kate

pakuritee on aika kallis ostos :) olen juonut nyt sitä useamman kuukauden päivittäin, on auttanut kipuihin yms. tosin me kerätään nykyään ja valmistetaan itse :) ei tule niin kalliiksi, pohjoisessa kun tuota pakuria on

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Oi, kätevää tehdä itse! Meillä Lauri tykästyi tuohon pakuriteehen, mutta minun vakkariksi se ei vielä jäänyt :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

No niitä ei ole kovin paljoa, eikä käyttökokemuksiakaan taida olla tarpeeksi, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa se voisi olla hyvä postausidea.

Suski

Hmmm, mä en oikein ymmärrä tuota kookosöljyä. Siis eikö se ole melkein kokonaan kovaa rasvaa? :) Miksi kaikki käyttävät sitä?

Amanda

Tuli vain mieleen, että sinulla oli tuuhennokset hiuksissasi ainakin ennen Afrikan reissua, niin onko noissa nykyisissä hiuksissa ollenkaan enää tuuhennoksia jäljellä vai ihan kokonaan omat kutrit? :)

Minni

WAU! Oot ihan kenzan näkönen, vähän ku suomen oma kenza ;)! Siis hyvällä! Kumpikin aivan uskomattoman kauniita, varsinkin sinä! :) tekisin mitä vaan että olisin tuon näköinen! :)) löysin blogisi vähä aika sitten ja oon ihan koulussa tähän, lukenu ihaillen silmät suurena kaikki postaukset. Hyvää kesän jatkoa! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat