Hei täällä vielä ollaan, kiireisenä mutta tyytyväisenä. Eniten fiiliksissä tästä uudesta asunnostani. Kuinka kotoisalta se tuntuu ja miten olen siitä vieläkin niin mielettömän innoissani. Olen ollut aika paljon poissa, joten alkuintoa vielä riittää ja sellaista tutustumista ja tarkkailua harrastan täällä vieläkin kuin jokin yliutelias tonttu.
Päivät pitkät hivelen jokaista asunnon pintaa, varmaan haistelen seiniäkin, kurkin ikkunasta, kuuntelen ja tarkkailen naapureita, vaeltelen rappukäytävässä, kuin olisin eksyksissä ja pyörin pihalla kääntelemässä jokaista purnukkaa ja silittelemässä koristekukkia.
Suoritan myös tutkimusmatkailua lähikaduilla ja saan vietettyä aikaa purkin kokoisessa uudessa lähikaupassakin varmaan kaksi tuntia.

Aloin tässä jo miettiä, että tämä käytös viittaa huolestuttavasti vähän sinne päin, että olin varmasti edellisessä elämässäni koira.
Vinttikoira kuten ystäväni sanovat.

 

 

                              Lupaan ottaa asunnosta enemmän kuvia kuhan saan sitä hieman vielä laitettua. 
                                                                              Aurinkoista lauantaita :)

Kommentit (6)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Syön kyllä :) Olen aina ollut vain todella pieniluinen ja nyt kaiken kiireen ja muutosten kanssa ehkä vähän jäänyt säännöllinen ruokailurytmi vähemmälle, mutta asia korjaantuu varmasti pian. Kesä ja jäätelöt <3 :D

Janna

Sun koti on niin ihana! Viini-ilta sun kämpillä tyttöjen kesken, huudetty! :D <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram