Se taitaa olla sitten Kalevankadun Vin-Vin viinibaarin jo hieman elämää nähnyt sohva, minne takamukseni tulen istuttamaan tulevaisuudessa huolestuttavan useasti.

Kävimme torstaina tutustumassa tähän uuteen paikkaan ja oi, miten pidin siitä. Tunnelmallinen, kotoisa, hyvällä sijainnilla ja vieläkin paremmalla viinilistalla varustettu paikka. Plussaa monista luomuviineistä. Jos minulta kysytään, voisin luultavasti korvata vedenkin hyvällä luomuviinillä.

Kulautettuamme siellä parit lasilliset ja saatuani sormet haisemaan vahvasti juustoille- mistä en voinut pitää näppejäni erossa, siirryimme etelärantaan Sushibar&Dineen. Dinessä oli myös tarjolla lasillinen jos toinenkin, sekä sushia ja maukkaita suupaloja. Porukkaa oli paikalla sen verran hyvä määrä, että murkinan saaminen lautaselle yksityistilaisuuden seisovasta pöydästä kaikkien muiden nälkäisten joukosta oli jo suoritus sinänsä, mutta pääsin kotiin kuitenkin kylläisenä ja tyytyväisenä. Seuraavana aamuna (minulle klo 13 on aamu) jatkettiin samaa linjaa Linnanmäellä uuden ravintolamaailman maistiaisten merkeissä.

Tästä lisää sitten huomenna. Kuvamäärä pelkästään tästä päivästä kun on jo kaksinumeroinen ja sormihan siinä menee kun näiden juttujeni kuvasaldoa pitää rullata kymmenen minuuttia alaspäin.

 

Kommentit (18)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hm:stä. Ostin sen hätäisesti viime alkutalvena ruotsin matkalta, kun siellä oli niin lämmin, että toppatakissa hikoili kuin porsas ja piti saada kevyempää päälle :)

Nina

Uskallankohan ikinä syödä sushia... Tyttis on aina uhkaillut vievänsä minut sushibaariin, ja veikin kerran mutta jänistin ja tilasin kanaa. :D
Mukavia ja tunnelmallisia kuvia. Bloggistojen elämät ovat kyllä hurjan kiireisiä! Itse jouduin mm. jenkeistä palattuani koomaamaan viikon, ennenkuin palauduin edes osittain elävien kirjoihin. :)
No, hyvä jos energiaa riittää!

xoxo Nina

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jos asutte helsingissä, niin suosittelen ehdottomasti aloittamaan sushibarin kornerista. Se on grillilohi maki ja todella, todella hyvää ja ns helppo syödä! Jos siitä ei tykkää, niin sitten on peli menetetty :D

Voi kuule minähän nukuin kolme päivää putkeen ja olen vieläkin ihan pihalla :D

Chefale

Paksu tukka ja isot tissit, niistä on kauneimmat naiset tehty, mun yks asiakas sano noin ja sä tulit heti kyllä mieleen ;) Ja punkusta tulee kauhee päänsärky. AINA. Valkkari kilahtaakin hattuun mukavasti parin lasin jälkeen ;)

Ja täällä olisi tällanen kenkäarvonta käynnissä, jos olet uusia kesäkenkiä vailla, kannattaapa tsekkailla :)
http://keywordfashion.blogspot.com/2012/04/footway-arvonta.html

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Oho, olinpas hassusti sen tosiaan tuohon kirjoittanut. Siellä oli yksityistilaisuus ja siksi seisova pöytä :) Korjasin sen nyt tuonne tekstiinkin. Hyvä kun tulit ihmettelemään.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram