Nämä on taas niitä päiviä kun ei tiedä yhtään mitä pukisi päälle. Niitä päiviä kun shortsit ja toppatakit kulkevat käsikädessä ja juuri niitä päiviä kun talviunilta heränneet Helsinkiläiset sinnikkäästi istuvat terasseilla t-paidoissa, vaikka oikeasti on +9 astetta ja kauhea viima.

Jokavuotinen ilmiö ja jokaisesta vuodesta vähän oppineena, minähän en lähde ovesta ulos vielä ilman kunnon takkia tai muhkeaa kaulahuivia.

 


Järkeilin, että Filippa K:n villakangastakin voi ihan hyvin vetäistä vielä toukokuun puolessa välissä päälle. Se kompensoi paljaita sääriä, (jotka ovat jostain syystä vieläkin Ibizan allasbileiden jäljiltä mustelmilla, vaikka en edes mitään kompuroinut. Syytän uimapatjoja). Tajusin myös että tämä oli ensimmäinen kerta tänä vuonna kun vipellän täällä paljailla kintuilla. Kiitos takin, ei tullut kylmä, mutta vilukissana ennustan, että odottelen niitä ensi viikon lämpöaaltoja vielä ennen seuraavaa paljassääri kertaa.

 

 

Takki Filippa K // Paita GinaTricot // Hame TopShop // Kengät Vans // Clutch Givenchy // Aurinkolasit LeSpecs

Kuvat: Kira Kosonen

Kommentit (6)

Johanna

Ihana asu!! :) miten saat sun hiusten värin pysymään noin kylmänä? Onko sulla jotain taikatuotteita? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Mielestäni se on taas aina liian lämmin sävy :D KÄytän kyllä L´anzan silver brightening shampoota, siitä varmasti on paljon apua :)

Julia

Aivan ihana asu!:) Villakangastakki sopii todella hyvin paljaiden jalkojen kansa:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram