Otettiin kuin otettiinkin muutama lisäpäivä Gilillä ja vaihdettiin samalla heitolla huoneitakin. Se tosin tapahtui hieman vahingossa, kun juttelin respassa työntekijän kanssa, joka kyseli minulta miten olen viihtynyt ja olenko pitänyt huoneestamme. Kerroin asuneeni samassa hotellissa kolme vuotta sitten ja ehkä pitäneeni silloisesta huoneestani enemmän - vaikka se olikin pienin ja halvin huone. En niinkään tarkoittanut, että haluan vaihtaa huoneita, mutta työntekijä oli erittäin mukava ja tarjosi itse meille uusia huoneita todella hyvällä hinnalla. Uudet huoneet hotellin uudelta puolelta, missä oli uusi uima-allaskin ja kaikkea. En edes tiennyt että Vila Ombakilla oli uusi puoli! Kun työntekijä johdatti meitä katsomaan huoneitamme ällistelin ääneen miten en ollut tajunnut aidan takana sijaitsevan alueen kuuluvan samalle hotellille. Työntekijä naureskeli; miksi et kysynyt.

No, kenelle tässä nyt tulisi mieleen kysäistä, että olisiko teillä sattumoisin ilmestynyt tässä kolmessa vuodessa jonkinlaista salapuolta hotelliinne? Varsinkaan kun niistä ei ole mitään kuvia tai mainintaa nettisivuillanne, eikä sitä näe tuon aidan takaa.
No näin nyt oli kuitenkin käynyt ja jättimäinen uusi puoli sisälsi monia uusia moderneja huoneita isoilla terasseillaan, allasbaarin ja uima-altaan. Oli vähän kuin olisi vaihtanut hotellia kokonaan tai löytänyt Vila Ombakin ihmemaan.
 

 


Hyppelehdin iloisena uudessa ihanassa huoneessa ja sen jälkeen uudessa uima-altaassakin kuin pikkulapsi. Lempipaikkani on ehdottomasti iso kylpyhuone taivaskattoineen ja kaikkine sisiliskoineenkin.
Tämä oli kiva yllätys jo muutenkin niin kivalla lomalla. Nyt vielä yksi yö täällä ja sitten Ubudiin!

 


Jos joku siis joskus siellä Gili Trawanganille eksyy ja harkitsee Vila Ombak hotellia, niin kysykää huonetta uudelta puolelta :) Vanha puolikin on kiva, mutta uusi rauhallisempi ja enemmän ainakin omaan mieleeni.
Muuten kaikki oli aikalailla ennallaan. Hotellin ranta edelleen kaunis, ravintolassa hyvää ruokaa, hotellin oma klinikka toiminnassa, spa hieman hintava muihin nähden, mutta hyvä ja henkilökunta todella avuliasta ja mukavaa. 

Kommentit (16)

Fevejii

Hiphei, olinpa ihan samassa paikassa, samaan aikaan ja meillä oli sama hotelli ja samalta uudelta puolelta ja näin teidän joukkion pari kertaa pyörimässä saarella.. pieni maailma, etenkin kun olen edeltävän kerran ollut lämpölomalla kaukomailla vuonna 2008. Mutta joka tapauksessa aivan ihana saari! :) Pakko päästä uudestaan.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Aijaa, oho :D Pieni maailma tosiaan, toivottavasti meidän porukka käyttäytyi ihan hyvin aina kun meidät näit :D

Gili on kyllä kiva. Mekin päätettiin, että vielä joskus tullaan taas :)

Kira

Toi on varmaan mun lempipaikkani kaikista meidän yhteislomista :) Love Vila Ombak ja Gili <3

bananaa

Osaatko antaa noiden sun aurinkolasien tiedot ? koodit ja koko ja semmosta jos vain muistat :) kiitos jo etukäteen! upea kroppa sulla!!

vieras

matkapostauksetko suosittuja, no onneksi voi valita mitä lukee, mä en ainakaan halua tukea kenenkään sponssattuja matkoja,missä esitellään luxus huoneita ja omaa kroppaaa..

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tämä matka ei ole sponssattu, vaan ihan itse olen maksanut kaikki lennot ja hotellit, sekä menot ym. Postauksessa lukisi kyllä jos se olisi yhteistyönä tehty :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram