Tuli mieleen näitä kuvia katsellessa, että minulla on kyllä maailman pienimmät silmät. Hyvä kun välillä saan niitä auki ollenkaan!

Nauraessa ne ainakin menee sellaisiksi viiruiksi, että kohta voi puhua jo näköhaitasta. 
Ei kannata paljoa hihitellä esim. autonratissa, kun voikin olla jo sekunnissa ihan sokeana nokkakolarissa jonkun tolpan kanssa.

 


Pienisilmäisyydessä on myös hyviä puolia. Selkeä mystisyys tietysti! (Lukekaa, ilmeettömyys).
Ei sinne sielun peiliin ihan niin vain kuulkaas tästä naamasta katsella. Suurennuslasin kanssa saattaa ehkä havaita jotain tuntemuksia, mutta aika paljon saa urkkia että löytää jotain paljastavia fiiliksiä näistä viiruista.

Luin joskus jostain, että pienisilmäistä ihmistä on usein vaikea lähestyä, lukea ja oppia tuntemaan.
Ai siitäkö se johtuu. Se että aivan liian usein joku on tivaamassa jotain; 
”Mitä mietit?" ”Hymyile vähän”, ”onko sulla tylsää”, ”miksi oot surullinen”, ”siis eikö sua haittaa tää juttu ollenkaan”, ”ootko allapäin”, ”miksi et näytä siltä”, ”mikä on”, ”onko mikään”, ”haloo” jne.

Okei no toivottavasti en ihan noin ilmeetön ole. Hymyileminenhän on kaunista ja täysin ilmeetön naamatauluhan nyt on jo ihan muumiokamaa, mutta kuinka usein pitäisi sitten olla alahuuli väpättämässä, kulmat koholla, suupielet korvissa ja korvat heilumassa että voisi ilmaista koko kansalle niitä omia tuntemuksia.

Kyllä osaan teatraalisesti heilua, huitoa, räkättää ja riehua jos tarvitsen apukeinoja tulkinnassa, mutta sillä välin tykkään olla ihan vain rauhassa. Itsekseni siellä pienien silmieni takana. 

 


Takki Zara // Farkkupaita BikBok // T-paita Monki // Farkut GinaTricot // Kengät Acne // Kaulahuivi BikBok // Laukku Alexander Wang
                                                                               Kuvat: Kira Kosonen / Blond Rivets

Kommentit (6)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Taidan olla ihan hurahtanut näihin vaaleisiin ja vähän sinertäviin sävyihin kun tuntuu ettei mitään muita värejä ole ollut päällä viime aikoina :)

Jarna aka viirusilmä

Julia oot vaa niin super söpö sisäisesti ja ulkoisesti! Ja ps. aivan ihana asu.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram