Mekko H&M // Tunika BikBok // Kengät Givenchy // Aurinkolasit LeSpecs // Kuvat: SaaraOlen aina nähnyt kummallisia unia, mutta en koskaan niin paljon lyhyessä ajassa kuin Kapkaupungin lomalla.
Jokainen yö vei minut mitä kummallisimpiin seikkailuihin ja usein moneen täysin eri uneen saman yön aikana. Ihan kuin olisi katsonut putkeen elokuvia.

En edes muistanut erästä unta, ennen kuin aloin selailemaan näitä viiniköynnöskuvia. Olenhan aina haaveillut asustelevani mm. viinitilalla ja tässä unessa miltei asuinkin, koska viinirypäleiden sijaan köynnöksissä kasvoi ruoka-annoksia. Ei ollut ruokakauppoja, oli vain ruokaviinitiloja ja mikä kummallisinta kaikki ne ruoka-annokset piti kerättyään polkea vanhanaikaisissa viinin poljenta-altaassa jotta ne saatiin alkuperäiseen muotoonsa. Takaisin raaka-aineiksi. Esim. Omeletista tuli poljettaessa kananmunia?

Köynnöksissä kasvoi kaikkea; grillikanaa, hampurilaisia, spagettia, pirtelöä, sushia, donitseja.. Niitä poljettiin paljain jaloin tynnyrissä, mutta vain tyttöjen 37 koon jalat kelpasivat. Juuri sellaiset kuin omani. Poljin ihan hulluna ruoka-annoksia takaisin raaka-aineiksi koko meidän porukalle koska pojat söivät paljon ja olin ainoa 37 jalkainen.
Ärsytti aina kun haluttiin syödä kokonaista kanaa koska kananluut pistivät eniten jalkapohjiin.

Loppupeleissä en ollutkaan unessani enää kovin innoissani näistä ”viini”tiloista, mutta muistin näin hereilläkin näitä kuvia katsellessa, miten hauskannäköisiä olivat köynnökset, missä kasvoi kaikenlaisia annoksia mitä vain saattoi kuvitella!


Olen ehkä muutaman kokonaan ”unettoman” yön tarpeessa.

 

 

 

 

Kommentit (14)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, kiitos :) Mekko on muistaakseni aika vanha H&M Dividedin mekko. Löysin sen kaapin perältä juuri ennn lähtöämme :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Aika tuore muistaakseni :) Vähän ennen lähtöä ostin (jos nyt oikein muistan, saattaa olla hieman aiemminkin kyllä ostettu :D)

Annika

Sä aina unohdat vastata vanhempiin juttuihin vaikka lupaat ;) ! Mutta siis mitä ystäväsi Saara tekee kapkaupungissa, onko hän tavannut miehensä sielä vai jossain muualla ja sitten muuttanut sinne ? tai mitä hänen miehensä sielä tekee työkseen ? EN ole ikinä käynyt afrikassa (okei, kapkaupunki ei ole verrattavissa muihin osiin) mutta en todellakaan tiedä sen enempää siintä kun sun blogista olen lukenut =)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi ei pahoittelen :( Matkalla (varsinkin tällä) aina on niin vähän aikaa koneella, että helposti jotenkin unohtaa vanhat postaukset kun koittaa saada uuden ulos ja vastailla uusiin kommentteihin.

En viitsi Saaran puolesta kysymykseesi kuitenkaan vastata kun en pääse nyt häneltä asiasta kysymään, mutta kuten aiemmin tuolla sanoin, niin Saara saattaa aloittaa oman blogin :) Siellä varmasti voi sitten esittää kysymykset suoraan hänelle :)

marjut

Moikka!upeita kuvia,hiuksesi näyttää upeilta.Värjäätkö/raidotatko niitä?Vai miten ne ovat noin kauniit? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram