Lauantaina vielä mietin miten vaikeaa onkaan kohta kylmempien ilmojen myötä luopua helpoista ballerinoista ja kevyestä nahkatakista.
No, kiitos eilisen ihanan viiman ja tuiskeen ei se niin vaikeaa ollut. Ilomielin kaivoin talvitakin kaapista ja vedin karvahupun koko pääni peitoksi. Kumisaappaat korvasi ballerinat.

[caption id="attachment_5158" align="aligncenter" width="680"]

Maxihame Bershka//Neule gt// Turkoosi sormus YSL//Ballerinat hm[/caption]

Lauri näki unta että jouduin auto-onnettomuuteen ja minulle kävi aika köpelösti, itse näin samaan aikaan unta että muutuin jonkin sortin zombiksi. Ei hyvä kombinaatio, pitää kai ajaa varovasti.
Toisaalta minähän näen ehkä universumin oudoimpia unia, että jos niistä yksikin prosentti kävisi toteen, niin tämä maa olisi kyllä todella outo paikka elää.

Kommentit (23)

Khaija

Ihanan hempeä värimaailma tässä asussa! Pitäisi itsekin muistaa noiden maksihameiden olemassaolo, kun niitä nyt jotenkuten vielä pystyy käyttämään (-: Ja upea sinä!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Pystyyhän niitä :) Tuollakin oli sukkahousut alla ja plussa-asteiden poistuttua sinne hameen alle paksumpaa kalsaria vaan :D

Marika

Upea asu! Täällä Lontoossakin on vain satanut ja lämpöasteita on vain se reilut kymmenen, joten taitaa minunkin pitää laittaa kumisaappaat ja takki niskaan jos meinaan ulos lähteä. Hmmph. Ja vasta muutama päivä sitten tulin aurinkoisesta Nizzasta, jossa oli vielä 25 lämmintä. Masentavaa, mutta ehkä se täst. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Niin, kaipa tähän kylmissään tutisemiseen tottuu taas joskus :D
Auringon täytteinen Nizza oli varmasti ihana :)

rosetta

Hyyyh.. noista unista tuli mieleen se, kun kummatkin vanhemmat ja yksi kaveri sanoivat kaikki samana päivänä että "Rosetta! näin unta että sä kuolit"!

Se oli karmivaa se.

Ansku

Ehkä kaunein näkemäni asu vähään aikaan.

Minäkin näin jokin aika sitten unta, että ajoin valkoisen pakettiauton perään niin että ryskäsi kunnolla. Sen jälkeen oli kurja jos jouduin ajamaan sellaisen takana.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha varmasti ajaisi jotaain kolmeakymppiä siellä perässsä niin kauan että rekka kaikkoisi edestä pois :D

Kiitos, ihanasti sanottu :)

Linda

Aivan ihana asu! Ei hitsi, munkin on pakko hankkia tollasia maxi hameita, kun mulla on vaan sellan high-low malli, niin en voi oikein käyttää sitä tälleen syksyllä! Mut tää asu on jotain niin täydellistä! ♥

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram