Vielä kesän viimeiset kukkahousut. Kävelen ne jalassani toistekin kyllä, mutta kesästä ei ehkä voi siinä samassa yhteydessä niinkään puhua.
Puhua en halua kyllä syksystäkään. Se tuli jo – niin kuin se tulee joka ikinen vuosi. Nyt pitää kertoa vielä vain viimeisen kerran kesästä (ja julkaista nämä sata kuvaa), koska tämä kesähän oli erityinen.Tämä kesä oli täynnä kukkakärpäsiä, huomasitteko? Ruoho oli myös kuivempaa ja aurinkokin porotti enemmän. Kävin kävelyllä koko ajan, koska tykkäsin jostain syystä katsella kaikkea.

Kai minusta kasvaa vielä kelpo kylä kyylä, mutta kuinka kivaa on huomata saman papparaisen hyppäävän aina tietyltä kalliolta Kaivarista mereen aamu-uinnilleen. Nähdä vanhemman pukumiehen skeittaavan katuja pitkin hassunnäköisen vinttikoiran kipittäessä talutushihnassa vieressä. Kohottaa katseensa kun keskustassa kaksi naista kiipeilee puussa (selvinpäin) koska haluavat kerätä omenoita, ja hymyillä kun kaksi pikkupoikaa kastelevat katujen kukkapensaita omilla leikkikannuillaan, kuin peläten että ne muuten kuihtuvat.

Kaikkea sellaista.

 Kai minä voin jatkaa tarkkailuani talvellakin - Huurteisen autonikkunan takaa, katsella jotain kinoksia.
Ei minulla muuta.

 

Housut - Zara
Kengät - Zara
Laukku - Mulberry
Paita - Kaviar Gauche for Zalando
Aurinolait - RayBan
Takki - Zara

 

 

Kommentit (24)

bebe84

Huomasin kukkakärpäset, ja kaiken muun ihanan mitä tämäkin kesä piti sisällään. Ja oi ja voi tätä ahdistuksen määrää kun synkkä ja märkä syksy on taas saapunut. Kai tästäkin kaamoksesta selvitään..

Miisa

Näitä kuvia on odotettu! Huhheijjaa, pisteet mallille, mutta todellaki myös Larelle :D

Nina

Olen nyt jo pitkään katsellut näitä kuviasi blogissasi ja pakko udella millä kameralla ja objektiivilla kuvaatte?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Nämä on otettu ihan vain Olympus E-PL5 Pen ja 45mm linssillä. Valo ja avara tausta tekee näihin kuviin kyllä todella paljon :)

Nono

Oletko koskaan miettiny malliksi ryhtymistä? Kuvissa olet niin luonnollinen ja kroppasi upea :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos, ihanasti sanottu, mutta en kyllä ole :)
En ihan oikeasti pysty olla kovin luonteva kameran edessä, eikä ne kuvatkaan onnistu niin usein kun miltä näyttää (tänne päätyy sadoista kuvista vain pari :))

Vierailija

Wow, oi kengät on todella kauniiit! Ihanan sirot ja kultanen korko kruunaa kaiken! :)
Täälläkin vähän syksyn tulo ehkä harmitta, mutta kyllähän syksyssä ihan kivojakin juttuja on. Täytyy nähdä ja katsella niitä asioita vaan vähän erillailla kuin kesällä. Mutta enemmän mua kauhistuttaa talvi, en edes muista kuinka kylmä oli, mutta oli kylmä. Onneks talveen on kuitenkin vielä aikaa :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minäkin olen sellainen vilukissa, että jo nyt hirvittää ne talvipakkaset.. Olen aina ihan umpijäässä, vaikka mitä olisi päällä :D

Emmi

Hahah, en tiedä oliko tekstisi jotenkin erityisen sarkastinen mutta täällä ainakin hymyilyttää. :)

katja

Mitä mieltä oot kun Cheek uudella albumillaan laulaa sinusta, muotibloggaajasta? :)

Mara

Oot tosi kaunis! :) ihan suomen kenza, vielä upeempi! Täytyy myöntää että oon kateellinen, ja varmasti en ole ainoa! Oot vaan niiiiiiiiiiiiiiiiiin kaunis, ja vaikutat ihanalta ihmiseltä, mitä tän blogin perusteella sua oon oppinut "tuntemaan"! :)

Vierailija

Hihhi, postauksistasi tulee kyllä aina niin hyvälle tuulelle. :D Aamulenkit on ihan parhaita, kun voi katsella naapuruston heräämistä henkiin ja juurikin niitä mielenkiintoisia hahmoja. :P

henriikka

Hei mun on pakko kysyä, että kuinka pitkä sä olet?:) oot todella kaunis ja noi kengät on ihan täydelliset!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat