Pidän sitä harrastuksenani- syömistä.
Kotona, tai ravintolassa. Voisin sanoa, että maailman paras harrastus.

Viimepäivinä olen ollut pää kattilassa tuolla keittiössämme melkein koko ajan.
En ole viitsinyt joka päivä läjäyttää näköelimillenne purjoja ja perunoita, joten tehdään sen nyt näin, että kaikki kerralla! Vähän niinkuin ruokapäiväkirjana olkaa hyvät.

 

 

 

 

Paprikoita kuskus-sieni- pinaattitäytteellä.

 

 

Kananmunakastike, lohta, perunaa ja salaattia.

 

 

Tortilloja

 

Naposteltavaa

 

 

 

Kasvissosekeitto

 

 

Aamiainen

 

Kanaa kasvispedillä

 

 

 

Uunissa paistettua porsasta sinappikastikkeella, bataattilohkoja ja kasviksia

 

Naudan luomu sisäfilettä, teryaki- kastikkeella, uunikasviksia ja salaattia.

Kommentit (30)

julia

Nälkä tosiaan tuli! Ihanasti oot laittanu myös näyttämään hienolta! Kelpais mulleki :)

Anonymous

Nam, super hyvännäköisiä ruokia! Ootko käynyt kokkilinjan, vai itseoppinut? Mistä löydät uusia ja erikoisia reseptejä, vai kehitteletkö itse? :)

Julia

Anonyymi,Tortilloihin teen usein tuon kuvassa näkyvän paprika-punasipuli-papu muhennuksen, mitkä paistan pannulla valkosipulissa ja tilkassa soijaa, sekä vähän hunajaa. Lisäksi kanaa, salsaa, ranskankermaa, salaattia, fetaa jne.Anonyymi,En ole koskaan käynyt mitään kokkikouluja, joten sohin oman mielen mukaan vaan :) Jos nään tai syön jotain hyvää yirtän aina tehdä sitä kotona. useimmiten ilman mitään reseptiä, tai sitten yhdistelemällä eri reseptejä mieleisekseni.

Anonymous

Kiva kerrankin lukea ruokajuttuja ihan normaaleista ruuista, kun kaikki tuntuu nykyään olevan karppaajia. Kyllästyttää aina lukea blogeista niistä samoista iänikuisista raejuusto/kananmuna/pekoniviritelmistä :D

RagDoll

Ei ole reilua ei. Täällä istun kuola poskella ja masu nälästä kurnien, kun toinen esittelee upeita taidonnäytteitään. =D

Anna

siis mitä? Miten joku jaksaa?! Meillä tehdään kerran kuussa makaroonilaatikko ja sitä syödään viikko :D Muut päivät mennään ravintolasafkalla, pikaruualla ja pinaattikeitolla. OLEN KADE!

Erika

Apua kun hyvännäköstä ruokaa 8) ! Tuo sinappikastike kuulosti hyvältä, oisitko jaksanu kertoa miten sen teit?

Annemari

Tämä nyt tulee ihan mututuntumalta, mutta minusta Suomessa ei arvosteta tarpeeksi saati haluta nähdä vaivaa hyvän, maukkaan ja ravitsevan ruoan eteen. Laadukkaista ruoka-aineista halutaan tinkiä, ja halpojen hintojen perässä ostetaan jotain "kuhan vaan nälkä lähtee nopeasti" -kuraa. Kaverini oli Keski-Euroopassa vaihtarina ja myöhemin siellä myös töissä, ja hän oppi valtavasti paitsi ruoanlaitosta myös arvostamaan lähitiloja ja luomua.Minusta on todellakin ilahduttavaa nähdä, kuinka yhä useampi alkaa panostamaan ruokaan. Itsekin törsään melkoisia summia ruokakauppaan ja saan siitä osakseni ihmetystä, mutta hei - ruoka on paitsi polttoainetta myös herkuttelua, nautintoa ja yhdessäoloa, joihin tosiaan haluan panostaa!Tulipa avauduttua, mutta arvostan vaan niin paljon itse laitettua, puhdasta ruokaa. Ja vieläpä, kun sen jaksaa, kuten sinä, laittaa noin kauniisti esille. :)

Hanna

Auts, ei pitäis nälissään katsella tälläisiä kuvia. Jääkaapissa suunnilleen pelkät valot....

Khaija

Mmmmmmm. tässä juurikin mietiskelen, mitä sitä huomenna kokkailisi, kun huomenna kerrankin olisi aikaa. Täytyy kyllä sanoa, että tää postaus aiheutti melkoisen valinnan vaikeuden, ihan liikaa kaikkea hyvää! Olisitko huippu ja ehottaisit mulle jotain ruokaa? (:Muuten, juuri vedin kasan lettuja ja tuli taas nälkä näiden kuvien parissa :D

Senja

sun ruuanlaitto taidot on kyllä ihailtavat. ja toi esillepano, ihankun jostain kokkiohjelmasta! ja ihanan monipuolisesti syöt myös :) !

Anonymous

täällä kans yks joka vois muuttaa sinne vuokralaiseks vaikka heti! laittaisitko kananmunakastikkeen ohjeen, arvostaisin kovasti :)

Anonymous

Oijoi! Noi täytetyt paprikat näyttää ihanilta! Mulla olis sieniä pakkasessa hyvän verran, voisitko kertoa mitä niihin olet laittanut?

Julia

Erika,Se tässä reseptien EI seuraamisessa onkin hauskaa, kun en enää muista miten sen tein :D Pitää yrittää lähiaikoina taas tehdä sinappipossua niin ehkä se palautuu mieleen. Lupaan sitten kirjoittaa reseptin heti tänne!Annemari,Se on totta. Tuntuu, että nykynuorista todella harva osaa laittaa ollenkaan ruokaa. En minä sitäkään tuomitse, mutta ei se niin vaikeaa ole kuin monet luulevat, että kannattaisi ainakin kokeilla! Ja mitä siihen rahan menemiseen tulee, niin ihan mielelläni minäkin tuhlaan vähän enemmän hyvään ruokaan :)Khaija,Meillä kestosuosikkina on pysnyt tuo helppo kanan ohut rintafilee kasviksilla. Siihen joku ihana kastike ja hausutettuja salottisipuleita, niin ei voi mennä pieleen. Kaikki reseptit näihin löytyy varmasti tuolta sivupalkin respeti tunnisteen alta.Anonyymi,Paprikoissa oli sipulia, sieniä, kermaa, muistaakseni philadelphia juustoa ja pinaatinlehtiä. Mausteita ja kuskusia :) Ensikerralla kun teen tätä laitan tarkemman reseptin.Kiitos kaikille kommenteista! Tänne vaan kaikki alivuokralaiseksi halajavat :D

Anonymous

Ootko tehnyt kana caesar salaattia? jos olet niin voisitko laittaa ohjetta tulemaan! :)

Julia

Anonyymi,En ole. Olen monta kertaa miettinyt tekeväni, mutta kerään vielä rohkeutta kastikkeen kanssa. Kerron sitten heti täällä jos sellaisen teen ja onnistun :)

YANNA

Haista kakka tuli kauhee nälkä! Voisin tulla teille syömään joka päivä! Paitsi hernekeittopäivänä! Mmmmmm

Anonymous

oii!! onneks syön samalla kuin luen niin kestän katsoa näitä kuvia :) ihanaa että joku jaksaa laittaa tuollaista ruokaa arkenakin :P

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram