Toissapäivänä olin mielestäni hurja ja ostin tällaisen hamosen.
- Kunnes huomasin niiden kahden päivän sisällä hyvin monen muunkin tehneen niin. Törmäsin oikeasti tismalleen samaan Monkin hameeseen luultavasti joka toisella vastaan tulevalla pallon tallaajalla. Hieman hymyillytti. Olipa hurja teko.

Ja miksi olisi ollut? Se on tavallinen musta hame. Itsehän en vain ole koskaan vastaavaa omistanut. Varsinkaan näin syysaikaan.

Takki & neule Zara // Hame Monki // Kengät Jeffrey Campbell // Laukku MK

Hame on melko paksu, mutta silti se laskeutuu kauniisti, eikä tunnu niin raskaalta. Olen todella tyytyväinen siihen. EI ihme että moni muukin on.

Anteeksi, mutta nyt en kyllä pysty keskittymään enää yhtään enempää! Lauri (hei haluan olla arkeologi ja ufotutkija) on selittänyt foliohattu päässä tuossa taukoamatta samalla kokoajan jotain ufojuttuja ja tarinoita miljoonia vuosia vanhoista fossiloituneista ihmisjäljistä. Jättiläisiä punaisilla hiuksilla, neljämetrisiä ihmisruumiita jossain luolassa, peltokuvioita, perulaisia ican kiviä dinosaurus kaiverruksilla, Piri reisin kartta?

Apua.

Kommentit (30)

Jossu

Ei vitsi noita gasellin sääriä! :D Hameet on kivoja, varsinkin syksyllä kun niiden kanssa saa pitää paksuja sukkiksia: tulee tyttömäinen ja lapsekas (onkohan se edes sana?), mutta silti siisti ja tyylikäs olo - ainakin mulla! ;)
Ja hei mitämitä onko MK Hamilton saanut mustan seuraajan? :o _kade_

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei tiedän niin mitä tarkoitat! :D Sellainen söpö juurikin lapsekas, mutta tyylikäs olo. Pitää ostaa enemmän näitä!

Musta MK on ollut jo yli puolivuotta :) Enemmän kuviin kai vain eksyy se ruskea versio, joten en ihmettele jos et aikaisemmin ole bongannut tätä :)

nia

Hah, pystyn NIIN hyvin samaistumaan tuohon Apua, mitä toi selittää -tunteeseen! Poikaystäväni haluaa olla milloin mikäkin asiantuntija harva se päivä. :D Ja hieno on hame.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahahaha :D Mahtavaa, en ole ainut joka vaan nyököttelee ja ottaa kasvoilleen miettivän ilmeen vaikka ei ole kyllä sisäistänyt mitään kuulemaansa!

Minna

Nää asukuvat on kyllä aina niin upeita, kun maisemat eivät ole aina samat :) ja mekkoja/hameita on aivan ihana käyttää syksyisin ja talvisin paksumpien sukkiksien ja myös korkeavartisten sappaiden kanssa :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos :) Tykkään ottaa mahdollisimman paljon kuvia ulkona ja eri paikoissa. Niihin tulee sellainen erilainen fiilis :)
tai sitten olen vain ihan pimahtanut kun hyppelen tuolla kallioilla :D

Eva

Luetko myös kenties Kenza Zouiten:in blogia? Tullut jo monta kertaa mieleen, kun on huomannut paljon yhdennäköisyyttä teidän vaatteissa/niiden yhdistelmissä/kengissä/hiuksissa jne :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kengät on kyllä Jeffrey Campbellien kannalta samat, mutta muuten en niin tiedä :D
En lue hirveästi kun en ymmärrä mitään ja tykkään lukea blogeissa enimmäkseen tekstejä.

Saaramaria

Sulle sopii hame ihan älyttömän hyvin!:) Noita jalkoja kannattaa vähän esitelläkkin ;D

Pauliina

Onpa ihana asu! Sopii noitten Jeffreyjen kanssa toi hame!
Ja valkoiset neuleet on muuten aivan ihania tänä vuonna. :)

Linda

Oot vähän ihastunu sun tyyliin! Aivan ihania asuja pidät, itekki oon himonnu sellasta mustaa nahkahametta jo pitkään, mutta ei se nyt kovin käytännöllinen tässä säässä oo,kun farkuissakin tuntuu olevan jo kylmä! Ja muuten oli pakko käydä hakemassa H&M:ltä se yks beige villakangastakkitäydellisyys, kiitos sinun! Nyt sain yhden ihanan ja tyylikkään takin lisää ♥

Sandray

Oi vitsit! Tää on yks sun parhaimmista asuista ikinä! :) Ja rakastan nuita Jeffrey Campbellin kenkiä <3 Omistan itse sellaset beiget missä on niittejä ja seuraavaksi voisinkin ostaa tuollaset! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
Huhtikuu