Ostin tuossa joskus Ginasta oudot housut. Miksi, sitä en tiedä.
Tai itseasiassa minulla on teoria; Tiedättekö kun aina verrataan kaikkia naisen valintoja hänen isäsuhteeseensa.Tai kaikkia ja kaikkia - valintoja miehien suhteen yleensä. Nainen etsii alitajuisesti isäänsä muistuttavaa miestä jne.. No, nämäpä ovat tismalleen samanlaiset byysat kuin isäpapallani joskus aikoinaan Balin viidakoissa. Hieman eri kangasta tosin, mutta ihan heti tuli mieleen isän viidakkohousut ja koska miesmakuni ei ole osoittautunut olevan millään tavoin isäni näköinen tai luonteinen täytän tätä aukkoa näillä housuilla (ja siihen se sitten jääkin).

Ja kylläpäs minulla on taas mielenkiintoiset pähkäilyt meneillään. Kuurasin juuri kylpyhuoneen lattiaa puhtaaksi jollain tosi vahvalla kemikaalilla - saattanee johtua siis  siitä. Nyt aloitan luuttuamaan parkettia, koska ei väsytä vielä yhtään.

Kommentit (33)

miau

Nohnii löysithän tuota noi beiget biancokengät! :) ne on niiiiin ihanat, mukavat jalassa! Voi kun säät sallisi käyttää :(

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Niin löysin! Berliinissä oli vielä oranssejakin! Onneksi ei ollut kokoa, muuten en olisi voinut vastustaa.

miau

Ai Berliinistä ostit nuo? :) oi se oli varmaan ihana shoppailu paratiisi :) mun mielestä nuo kengät on vaan niin täydelliset !! Eikä maksanut paljoa, alle 60e.

Jonna

Argh ei ole reilua miten saat noin "rumat" housut noin hillittömän upeilta!! *___*

Mä tasan tiedän että jos meikä kiskaisi nuo pöksyt päälleni, näyttäisin lähinnä papparaiselta pökäleet pöksyissä nyyh! :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahah, tuskimpa! :D Vaikka vaikeat housut kyllä ovatkin. Vaatii korot jalkaan, tai muuten menee ihan leikkipöksyiksi.

Duppis

Noi kengät! Mistä? :D Etin just ebaysta vastaavia, ja ne näytti kaikki tosi pilipali-laatusilta..

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Biancosta :D Löysin nämä beiget Berliinistä, kun suomessa ei ollut enää missään jäljellä. Löytyy myös pinkkinä.

Senjag

Noi housut näyttää oikeesti niin hyviltä sun päällä! Ja ne on niiiiin rumat :D tykkään hulluna sun tyylistä ja tuntuu että sun päällä kaikki vaatteet näyttää niiin hyvältä! Itse olen huimat 150 senttiä niin voi heittää hyvästit maksimekoille, pitkille takeille (ellei tahdo näyttää tontulta) sekä pappahousuille (ellei jälleen tahdo näyttää tontulta) :D ylipäätänsä kaikelle "isolle"!
Sitten tohon toiseen asiaan, valintojen liittymistä isään.. on meinaan tullut jo pidempään mietittyä sitä ja huomaan hyyyvin pelottavan paljon yhtäläisyyksiä eriasioissa :D ja mikä friikeintä, 5 vuotta nuorempi pikkusisko tulee samoja polkuja!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahahah :D Ihana kommentti.
Joillain kyllä menee tämä isä juttu niin yks yhteen. Tiedän monia tapauksia. Ihme juttu :)

sofia

vitsi noi sun kengät on kivat! ja sopii jotenkin hyvin yhteen sun tatskojen kanssa :D!

fashionsituation.blogspot.com <3

saara

Makeet housut:)) Itse en ole vielä rohkaistunut ostamaan printti housuja, jostain syystä, mut sun päällä noi näyttää tosi kivoilta:)

Reetta

Mä en kestä näitä sun täydellisiä kenkiä! Mulle kans! Nuo kengät on mahtavat ja saatan olla hieman kateellinen siitä, että pysyt tuollaisilla kävelemään..

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ne on oikeasti tosi helpot kävellä. Paljon mukavammat kuin vaikka puolet matalammat avokkaat. Se on tuo paksu korko ja korkea pohja varpaiden alla :) Niin mukava malli. Kokeile!

Alice

Oletpas upean näköinen :o Tulee hieman joku Kenza susta mieleen mutta onhan meillä näemmä Suomessakin näin upeita kaunottaria ;)

Nina

Apua, tuli takauma vuoteen 1994! Mutta onneks rumatki pöksyt voi näyttää tosi kivalta, kunhan ne on oikeen ihmisen päällä! :D

xoxo Nina

-v

Moikka!

Osaisitko auttaa mua? muistelin että oot aikamoinen lentokyttääjä? :D eli mun pitäis löytää halpoja lentoja heinäkuulle, mutta en tiedä yhtään mistä niitä etsisin.. Onko vinkkejä? Kiitos jo etukäteen :)

-V

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram