Enkä nyt puhu ympäristösuojelusta, tai kääntymisestä kasvissyöjäksi, vaan siitä, että ostin Barcelonasta kengät yhdeksällä eurolla.

Kaupungissa oli aivan järkyttävät alennusmyynnit kaikkialla ja minä alennusmyyntien suurinpana ystävänä melkeinpä pelosta vapisten yritin taistella siellä turistimassan ja vihaisten espanjattarien tönivien kyynerpäiden keskellä itselleni jotain ostettavaa.
En ole eläessäni tehnyt ostoksia sellaisessa ryysiksessä, että meinaat kaatua (jos kaatumiselle olisi edes tilaa) viiden minuutin välein.
No, ehkä se oli sen arvoista, nimittäin jälkikäteen mietin- voiko olla mahdollista, että kallein ostokseni maksoi vain 15 euroa?
 

 

 

 

Palataan yhdeksän euron kenkiin.
Pidän niiden väristä paljon (ja ne ovat todella mukavat. En suinkaan ole hurahtanut kiilakorkoihin).
Ja syytän niitä myös siitä, että olen ollut erittäin vihreä painoitteinen viimeaikoina.
Huomasin omistavani liikaa unohdettuja vihreitä vaatekappaleita, joten nyt kenkien seurana vuorotellen kaikki vaatekaappini vihreä on ollut koko ajan päälläni.

 

 

 

Kommentit (16)

Juuli

en oo kyllä ikinä sanonu muille bloggaajille näin (niinhän ne kaikki sanoo...) mutta sulla on huippukiva blogi! :) tykkään hirmusti sun vaate- ja kirjotustyylistä, kirjotat hirveen mielenkiintosesti!oli mulla ihan asiaakin, sattuko toi nilkkatatuointi kauheesti ja onko se ollu hankala esim joidenkin kenkien kanssa? tarkotan nyt sitä että näkyykö se joidenkin kenkien kanssa vaan puoliks/osittain? jos ymmärrät mitä tarkotan:)

Julia

Anonyymi,Kiitos paljon :)JaanElin,Täysin samaa mieltä :DAnonyymi,Kiitos :) On pidemmän aikaa pitänyt tehdä, mutta aina jää. Pitää yrittää nyt muistaa.Juuli,Haha, ihana. Kiitos paljon :)Ei sattunut itseasiassa yhtään. Tietysti riippuu ihmisestä ja tatuoinnista (siro, tai iso jne) mutta minulla tuntui kuin kynällä piiträisi :D Eikä ole hankala kenkien kanssa. Harvoin näkyy vain puoliksi ja jos näkyy, niin ei se ole häiritsevän näköistä :)

Anonymous

Moikka,osaatko sanoa kestävätkö Barcelonan alet kauan..ensi viikolla sinne :) ihana blogi sulla

AnsQ

Sä oot ehkä maailmankaikkeuden eka ihminen, joka ei näytä lihavalta tollasissa housuissa. :D Aikamoisen halvalla sait ostoksesi, ihan järkytyin.

ELLU

Oho hyvin oot edullisesti löytäny ostettavaa! Tykkään kauheesti kyllä tuosta neuleesta <3 :-)

Julia

Anonyymi,En kyllä osaa sanoa :( Veikkaan, että ovat loppuneet/loppumaisillaan, mutta ei kyllä mitään tietoa.AnsQ,Järkytyinpä itsekkin. Haha, enkä ole :DEllu,Sekin oli halpa ja alennuksessa. JC:stä muistaakseni kympin :)

Anonymous

Pakko tulla kommentoimaan, että sulla on ihan mahtava blogi ja kirjotat niin kivalla ja omalla tyylillä! keep it going! (:

Mrs. V

Todella kaunis asu ja kaunis sinä! Näillä kylmenevillä ilmoilla on kyllä kovasti ruvennut tekemään mieli vastaava ihania neuleita...

Julia

Anonyymi,Kiitos! Näillä ihanilla kommenteilla kyllä jaksaa :)Mrs. V,Kiitos kaunis :) Ainut hyvä asia ilmojen viilenemisessä onkin, että voi käyttää ihania neuleita :D Life on plate,Jep. En edes muista milloin viimeksi olisin käyttänyt normaaleja korkoja :/ Kohta en osaa enää.

Anonymous

Ihana blogi!! Nyt on pakko kysyä mistä on musta housut ostettu, jotka edellisissä kuvissa on päällä? ihanat :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat