En varmaan ikinä totu tähän näköalaan. Jättimäisten vuorien juurelle rakennettu kaupunki. Hyvin absurdi paikka muutenkin- kuin sekasotku. Rikasta, köyhää, uutta, vanhaa, mustaa ja valkoista. Jopa ilma on sekava, välillä on niin kuuma, että kärähdät sekunnissa, mutta jos tuulee (ja täällä tuulee paljon) tulee niin viileä, että tarvitset takin. Hassua.

Tähän asti meillä on ollut yli odotuksien hauskaa. Ruoka on mielettömän hyvää, Ystäväni kuskailevat meitä paikasta toiseen ja on niin paljon nähtävää. Nytkin pitää rientää tuonne jonnekkin. Aijon ajaa skootterilla.

Kommentit (17)

puuliska

Oi herranen aika mitkä maisemat! Pienenpieni kateudenpoikanenhan tässä ihan nousee ilmoille tämmösiä kuvia katsellessa :D Onneksi joulupukki on pikkasen vihjaillut, että lentolipun muotoinen paketti saattaapi löytyä lahjaläjästä ;) olis kyllä huippua eikä muuta sitten tarviskaan! Ja ihan btw, oot niin hirmu kaunis ja rakastan sun tyyliä kirjottaa ! Ei täältä VESIsateen keskeltä voi muuta sanoa kun että nauttikaa ihmeessä nyt meidän viiden miljoonan onnettoman edestä! haha :D

Sarpukka

Ei tähän muuta voi sanoa, kun että oon KADE. Tuollaisissa maisemissa itsekin mielellään viettäisi joulun...

Tytto

Ah, mitkä maisemat! Tutut sellaiset :) Cape Town on kyllä yksi mahtavimmista paikoista, missä oon ikinä käynyt. Lisää kuvia! :D Ootteko ehtineet jo viinitiloilla käymään? Table Mountain on muuten ihana auringonlaskun aikaan. ..

Anonymous

Moikka!Kysyisin hampaistasi; ovatko ne ihan "aidot" vai oletko laitattanut kuoret omien hampaittesi päälle? Katsos olen itse pitkään miettinyt että menen hammaslääkäriin korjauttaa pari hammasta (lue: kuoret niihin)!

Tina

Voi mitä maisemia! Nyt alkoi kyllä harmittaa ettei tullut napattua kiikarissa ollutta äkkilähtöä pois täältä harmaudesta..Löysin sun blogin muutama päivä sitten ja jäin niin kamalasti koukkuun että tuli heti luettua pitkästi taaksepäinkin noita postauksia :D Olet hirmu kaunis ja tykästyin sun tyyliin kovasti, sekä pukeutumisessa että siinä miten kirjoitat!

Anonymous

Ikävä tulee noita maisemia. Itse kävin Namibiasta pikavisiitillä Cape Townissa viime keväänä ja harmikseni paljon jäi nähtävää. Simon`s townin pingviinit, table mountain, haisukellus (false bay) ja surffaus tuli koettua. Tämä on paikka mihin täytyy palata. Ihanaa joulua Julia sinulle, nauti Cape Townin sykkeestä:)terveisin, Lotta

Tessa

Wou, kuulostaa upealta. Toistaiseksi Etelä-Afrikka ei ole ollut matkakohdelistalla kovin korkealla, mutta ehkä joskus...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram