Minun sisäinen talviangstini kuoriutui eilisten auringonsäteinen myötä esiin ja hyppelehdin tuolla hangessa uusissa kevätvetimissäni.
Ei malttanut odottaa hapsulaukku ja isohuppuinen Roxie- takkikin murjotti naulakossa käyttämättömänä niin kauan.
 

 

 

 

 

 

Takki on aivan mahtava (uskokaa tai älkää, mutta se on kokoa L) ja laukku sen verran loistava, että Zarassa tuhlattu päivä olikin loppupelissä fiksuin veto näin materiaalisesti vähään aikaan.

Mahtavaa ja loistavaa on myös tuleva viikkoni.
Oravanpyörää pakoon juoksevana ihmisena rutiineja siihen ei muutenkaan mahdu, mutta nyt niistäkin vähäisistä poiketaan niinkin hurjasti, että mm.
juhlitaan Laurin- ja yllättävän monen muunkin ystäväni syntymäpäiviä. Tätä varten olen ottanut ihan töistä vapaata (enhän muuten ehdi kaikkialle).
Sain myös vihdoin aikaiseksi varattua tatuointiajan ja huomenna rentoudutaankin muutaman tunnin ajan neulan alla selkäni mustelätäkön saadessa hieman parannusta.
Vimeistellään myös tyttöjen kanssa seuraavan ulkomaanmatkamme sotasuunnitelmia ja kaikkea muuta mielenkiintoista, mistä tulen vielä löpisemään täällä teidät tylsyyden partaalle, joten näistä kaikista lisää myöhemmin.

 

Kommentit (20)

Annina

Munkin talvimasennus katosi eilisen auringon jälkeen. Ihan tuli kevätfiilis ja tänään jatkuu paiste! Ihania kuvia oot ottanut :-)

Anonymous

Helmikuu on täälläkin ystävien synttärikuukausi! Ja omanikin on huomenna. Mutta kun helmikuu vaihtuu maaliskuuhun, kestää kuukauden angsti, johtuukohan ikääntymisestä, mutta huhtikuussa jaksaa taas kun kevät on jo ihan käsillä!Laurille onnea!FiipiP.S. En olisi muuten tiennyt että Laurisi on Maria-ohjelman muskelimies ellet olisi täällä kerran sitä maininnut. Kerkesin juttujasi lukea jo jonkin aikaan ja aina mietin että onpa tuttu mies, onkohan se joku laulaja :D

Lotta

Sulla on tosi kiva blogi, näitä sun postauksia on ilo lukea <: jatka samaan malliin !

Queen Ariel

How beautiful. Itse en liikkunut eilen mihinkään vaikka kuinka paistoi aurinko, joten täällä siis vielä masistellaan talven pimeydessä kun en tuota aurinkoa nähnyt.:D

Henna

toi takki on iha täydellinen.. pakko varmaa pistää tilauksee ku niitä tulee sinne sivuille taas :D

Julia

hahah kuulisit sen laulavan :D mutta, joo muutaman kerran oli ohjelmassa. Ei ole kylläkään enää.

Anonymous

Ihana takki. pakki itsekin mennä tuo ostamaan :) Kamera kyllä tuntuu rakastavan sua

maya

Toi takki on aivan ihana! Mun on pakko ostaa se kun tulee nettikauppaan. Mietin, että oon kai aika samanpitunen ku sä, ni pitäiskö munki ottaa L? :D vai miten noi koot susta menee?Ps. Tykkään sun blogista, piristää aina arkea :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016