Kokemustahan minulla on videoiden editoimisesta yhtä paljon kuin perhokalastuksesta, joten pahoittelut edelleen alkuhaparoinnista. Naureskelin juuri kuinka monta iltaa olen viettänyt koneella tätäkin kasatessa.
Lopputulos 2min 27sekuntia.

Mutta minulla oli hauskaa tämän kanssa.
Tykkään puuhata videoiden parissa yllättävän paljon. Pystyn uppoutua koneelle tuntikausiksi ja kun uppoudun, ei minua sieltä ihan heti ylös ongita.

 

Ongelmana minulla oli tällä kertaa tosin se, ettei ollut paljon materiaalia. Jotenkin sitä ei vain muista kuvata! Kamerahan on miltei koko ajan kourassa, mutta ensisijaisesti kuvia varten. Vaatii totuttelua muistaa myös liikkuva kuva.
 

Mutta seuraavalla reissulla sitten ehdottomasti uudestaan! Aion olla sormi koko ajan siinä REC -nappulalla. 

 

EDIT: Ulkomailla asuvia lukijoita varten - jotka eivät tuon taustamusiikin takia tietyissä maissa pysty videota katsomaan, tein version missä musiikki on muutettu. 

 

Kommentit (23)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Videossa soi Gabriel Rios - Gold (Thomas Jack Radio Edit) koko ajan, mutta välissä hiljensin musiikkia että kuuluu hieman myös tuon muotinäytöksen omaa fiilistä :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Gabriel Rios - Gold (Thomas Jack Radio Edit)
Pelkkä Gabriel Riosin - Gold alkuperäinen versio on vielä parempi, mutta hieman hidas tähän videoon, mutta kannattaa kuunnella ehdottomasti!

Tiia

Ei tässä muuta kuin että jos tää on alkuhaparointia, niin millaisia sun videot on sitten kun on kokemusta niiden teosta kertynyt? :D Vau.

Marianna

Onko tuo biisi joku royalty free? Jos, niin mistä löysit, musiikki juuri tekee monesti videon! (mutta musaa vaikea löytää) Todella hyvää jälkeä, lisää jään innolla odottelemaan! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Musiikki on kyllä aina hankala juttu näissä. Tämäkin video tosiaan sisälsi kolmannen osapuolen musiikkia ja on siksi estetty joissakin maissa tekijänoikeusvaatimuksen vuoksi, mutta käsitin, että hyväksymällä tuon tekijänoikeusvaatimuksen ei videoita kuitenkaan tarvitse poistaa, kun se on sallittu soitettavan tässä maassa.

Tupsu

Tosi kiva video, näitä lisää! Jotenkin varsinkin reissujutut ja maisemat aukeaa lukijalle (siis ainakin itselleni) videon muodossa vielä kuviakin paremmin :)

Sara

Ihanan mahtava matkavideo! Olisin voinut katsella tätä paljon pidempäänkin kuin 2 minuuttia ja 27 sekuntia.. Lisää näitä.

Elisa
Liittynyt17.11.2015

Ihana video! Mäkin oon tänään editoinut ekaa kertaa videota! :D Siitä ei kyllä tuu yhtään näin hieno!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Se johtuu siitä musiikista, mutta voin itse asiassa laittaa tuohon perään version, missä biisi kuuluu vain taustalta (aika rätisevästi kyllä, mutta parempi kun ei mitään). :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tiedän, olen pahoillani. Johtuu tuosta musiikista :( Laitan saman videon tänään eri taustamusiikilla tänne, niin pääsee muutkin kun täällä suomessa asustelevat katsomaan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram