Palataan vielä hetkeksi sinne tien päälle, tai oikeastaan pikku matkamme määränpäähän Sieravuoreen. Tästä paikasta en ollut koskaan kuullutkaan, mutta yllätyin positiivisesti kun pyllähdimme yhtäkkiä autiolle rannalle, ja ison kirkkaan järven eteen. Ranta oli autio siinä mielessä, että olimme siellä ainoat, mutta se oli myös samalla jonkinnäköinen vesiurheilukeskus ja eiköhän siellä pitänyt sitten ajella muutamalla vesijetillä ja tasapainoilla taas sup-laudoilla.  

 

Huomasin kuiskaavani Laurin korvaan vesijetin kyydissä, että ei tarvitse mennä niin lujaa. Me ei edes menty lujaa, mistä lähtien olen ollut näin säikky? Tuntuu kuin päivä päivältä pelkään aina vain enemmän korkeita paikkoja, pimeää ja nyt jotain vettäkin, ehkä pitäisi mennä taas pian pyörittämään sitä kenoarvontaa sinne Etelä-Afrikan hyytävään haikala aallokkoon niin ei pienet peilityynet suomen järvet pelota :)

  

Joka tapauksessa, Sieravuori oli minusta kiva paikka.

 

Kommentit (7)

salla

Itse asun lähellä kyseistä järveä ja miehen sukulaisilla on mökki saman järven rannalla.vastapäätä sieravuorea. Vesiurheilu onkin meidän kesän pääaktiviteetti ja sieravuori aivan mahtava paikka! Siellä tulee kesäisin vietettyä paljon aikaa. Hauskaa että joku muukin kuin paikkakuntalaiset eksyy sinne :)

hanna

Hei, meilläkin on suunnitelmissa viettää pieni kesäpäivä kaveriporukalla, ja nimenomaan sieravuoresta harkittiin vesijettien vuokraamista. Sieran sivut vaan on niin pirun oudot etten löytänyt hintoja mistään, mahdatko vielä muistaa mitä vesijettien vuokraaminen maksoi? Tai sup-laudat? Kiitos jo etukäteen! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, en valitettavasti tiedä hintoja kun ystäväni taisi saada ne ilmaiseksi, tai ainakin jollain alennuksella. Muistan kun yritin itsekin katsoa hintoja sivulta ja oli kyllä todella epäselvä :( En usko, että ovat kuitenkaan mitenkään älyttömän kalliit :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat